עבור לתוכן

עזרה| איזה כבל רשת להשחיל לרשת הביתית?

Featured Replies

פורסם

נכון שיהיה קשה להשחיל כבל עם ראש...אבל מה לעשות שיעבוד קשה! זה יותר זול ומשתלם. אם הוא ייקנה כבל בלי ראש הוא ייצתרך נועל ראשים יקר ומיותר. חוץ מיזה חנות שמתמחה בתקשורת לא בדיוק תתפנה לעזור לדבר כזה קטן...הוא מדבר איתך על כבל של 30 מטר שיעולה כמה עשרות שקלים ולא על תשתית רשת רצינית..ספק אם יימכרו לו בכלל.

תבדוק כמה גדולה התעלה שלך..צלם אותה אם אפשר.

פורסם

^ממש לא.

שמעת על keystone?

לא צריך בשביל זה לא לוחץ ולא שום דבר....

767121_gr1.jpg

פורסם

האמת שלא שמעתי..יפה פתרון חכם.

אז בכיף תוכל לגזור את הראש, להשחיל ולהשתמש בזה.

פורסם

לוחץ זה לא כזה יקר

זה בערך 6 דולר באיביי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם.

בסופו של דבר אני כנראה יעשה כך:

אני אקנה כבל CAT5e ואחתוך לו את הראש אשחיל אותו דרך התעלה ובסופו של דבר אחבר אותו מחדש עם keystone (או שאחבר מחדש את הראש)

ושאלה לי שוב אליכם: שמתי לב שהkeystone מסתיים בחיבור נקבה זה בסדר לקנות תkeystone ולחבר אותו לכבל רשת שהיה לו ראש זכר

או שעדיף לי לחבר פשוט תראש הזכר וזהו ולחסוך את העלות של הkeystone

פורסם

אני לא מבין, למה אתה שובר את הראש? תתקין שקע LAN על קיר בכל חדר ולא צריך לחתוך כבלים ולהחליף ראשים, אתה סתם עושה עבודה ערבית, עצלי בבית העברתי דרך תעלות פלסטיק על קיר והתקנתי שקע כפול באחד בחדרים.

פורסם

ואיך אתה מחבר את השקע מבפנים? לאן הכבל הולך בקצה השני?

הנושא מעניין גם אותי בתור איש תשתיות מתחיל, אני רוצה לעשות עבודה כמו זו אצל חבר קרוב שלי.

פורסם

לחיצת קרונה, אני גם חשבתי להשחיל בהתחלה 2 כבלים אם ראש (הראוטר בסלון), בסוף אמרתי מה זאת העבודה הערבתי הזאת? ועוד דירה אחרי שיפוץ? קניתי תעלות פלסטיק 30X15, כבל 20 מטר CAT5E,

שקעים על טיח, ולוחץ קרונה. לא מסובך

פורסם

האמת אני רישתתי את כל הבית כל מה שנחוץ לך זה כבל (cat5e), סטיל בנד (חשוב מאוד!!), שקע/ים עבור ראש RG45 (‏Lan), הרבה סלבנות ועצבים.

(אם תרצה להכין גם כבלים על הדרך אז כמובן שאתה צריך לקנות גם כמה ראשים {RG45})

הכי חשוב להימנע מהעברה בתעלות המכילות כבלי חשמל כי זה ינחית לך את הקו ב50 אחוז וחבל.

בנוסף מיותר לרכוש קורנר (הלוחץ הזה שאתם מזכירים פה) כל מה שאתה צריך זה מברג טסטר וקטר קטן (אני בטוח שאת שניהם יש לך כבר בבית) אומנם פתרון פחות טוב אבל עבור בן אדם שהולך לבצע את הפעולה הזאת כניראה רק פעם אחת די מיותר ללכת להשקיע 100 שקל על כלי שלא יהיה שימושי עבורך יותר..

תוספת קטנה ממני אליך.

אם מדובר על מרחק העולה על 100 מטר תסלול עד האמצע (50 מטר) תניח סוויצ' וממנו תסלול המשך לנקודה.

ככה אתה מרוויח פי 2 נקודה מרכזית שממנה אפשר להוציא עוד נקודות ולחסוך בנקודות בראוטר עצמו.

ועוד נקודה סתמית שאנ מרגיש שיש צורך להעלות,

באחת הסלילות שיצא לי לבצע לא היה לנו כבל רשת תקני אז השתמשנו בכבל טלפון 8 גידי אני מוכרח לציין שהוא עובד מעולה עד היום (כבר קרוב לשלוש שנים) והעלות שלו היא מצחיקה לעומת כבל רשת תקני (לא שאני ממליץ להתקמצן בקטע הזה, אבל יש פה מישהו עם כבל טלפון 8 גידי שסתם שוכב והוא מחפש לו שימוש פרודקטיבי הייתי ממליץ לנסות)

פורסם

ועוד נקודה סתמית שאנ מרגיש שיש צורך להעלות,

באחת הסלילות שיצא לי לבצע לא היה לנו כבל רשת תקני אז השתמשנו בכבל טלפון 8 גידי אני מוכרח לציין שהוא עובד מעולה עד היום (כבר קרוב לשלוש שנים) והעלות שלו היא מצחיקה לעומת כבל רשת תקני (לא שאני ממליץ להתקמצן בקטע הזה, אבל יש פה מישהו עם כבל טלפון 8 גידי שסתם שוכב והוא מחפש לו שימוש פרודקטיבי הייתי ממליץ לנסות)

לא יודע איך זה עובד אצלך ובאיזה כבל בדיוק השתמשת, אבל כבל טלפון לא מיועד להעברת מידע במהירויות גבוהות. בנגוד לעצה שלך, אני ממליץ מאוד להימנע משימוש בכבל טלפון.

פורסם

לא יודע איך זה עובד אצלך ובאיזה כבל בדיוק השתמשת, אבל כבל טלפון לא מיועד להעברת מידע במהירויות גבוהות. בנגוד לעצה שלך, אני ממליץ מאוד להימנע משימוש בכבל טלפון.

להפך אני לא ממליץ סתם העלתי נקודה סתמית.

זה סתם ניסוי שעשינו בזמנו, וגם לא מדובר על איזה בית או משהו סתם נקודה שמשמשת פעם ב 100 שנה איזה מחשב שצריך לקבל קובץ טקסט דרך הרשת

ציינתי גם שזה עובד מעולה בלי תקלות כבר שלוש שנים

לפעמים דברים בנאלים אשכרה עובדים זאת הנקודה שרציתי להעלות.

פורסם

אם כבר פרסמת תמונה, תן קצת קרדיט..

השקע הזה ספציפי הותקן על ידי בבית בקרית אונו. בבית לא היתה תשתיות עבור רשת ביתית והשחלתי כבלים בתשתית טלפוניה, כאשר לאחר ההשחלה החלפתי את השקעים למודולאריים שמתאימים לקופסת 55...

מציע לך להעזר באנשי מקצוע בשביל להשחיל כבלים בקירות, לבצע חיבורים על ידי שקעים מתאימים, חיבור מתגים והגדרות...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם כבר פרסמת תמונה, תן קצת קרדיט..

השקע הזה ספציפי הותקן על ידי בבית בקרית אונו. בבית לא היתה תשתיות עבור רשת ביתית והשחלתי כבלים בתשתית טלפוניה, כאשר לאחר ההשחלה החלפתי את השקעים למודולאריים שמתאימים לקופסת 55...

מציע לך להעזר באנשי מקצוע בשביל להשחיל כבלים בקירות, לבצע חיבורים על ידי שקעים מתאימים, חיבור מתגים והגדרות...

:xyxthumbs:

אהה זה אתה עשית תעבודה הזאת ? חחח אחלה עבודה יצא לך!

את ההשחלה עצמה כבר מצאתי בעל מקצוע שיעשה לי את זה אני רק צריך לארגן את הכבל על מנת שישחיל

את הכבל אני עומד לקנות מכאן: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2331

איך החנות הזאת?

ומה זאת אומרת שקעים מודולארים ?

פורסם

אני קניתי מהחנות הזאת, המשלוח הגיע לאחר 3 ימים.

פורסם

אהה זה אתה עשית תעבודה הזאת ? חחח אחלה עבודה יצא לך!

את ההשחלה עצמה כבר מצאתי בעל מקצוע שיעשה לי את זה אני רק צריך לארגן את הכבל על מנת שישחיל

את הכבל אני עומד לקנות מכאן: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2331

איך החנות הזאת?

ומה זאת אומרת שקעים מודולארים ?

חנות...כמו כל חנות ואפשר להשיג גם בפחות...

שקעים מודולאריים זה אמור שניתר להרכיב בתוך בית השקעים כל שקע שאתה רוצה, ללא צורך בהחלפת מסגרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים