פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר העניין הוא פה באמת, שאם אוסיף SSD, אזי המערכת הפעלה לא תשב עליו.. ואז מה עשיתי בזה?צריך שהמערכת תהיה עליו, וזה אומר להשיג עוד עותק של חלונות. יש הסכמה כללית, או שמישהו חולק על דברי?
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר הרי זה שקיים יהיה על הדיסק הקשיח.וזה שאקנה בנוסף, הלא הוא כונן ה-SSD, יהיה ריק מתוכן, כולל ממערכת הפעלה.המטרה היא , בסופו של דבר להביא לכך, שכונן ה-SSD, יהיה זה שעליו מותקנת המערכת, ובכך למקסם את הביצועים.השאלה היא: כיצד מעבירים את מערכת ההפעלה? האם אפשרי?
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר מצטער על החפירה.מתקינים לאחר פתיחת המחשב, או לפני שעושים לו אקטיבציה?ואיך בדיוק עושים זאת?<תודה! עם סימן קריאה ענק!
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים צריך להתקין את מערכת הפעלה על ה-SSD במהלך ההתקנה תתבקש להכניס את המפתח (תוכל לדלג ולעשות זאת גם אחרי ההתקנה, אבל אין סיבה לעשות את זה).
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר איך אתקין מערכת על הSSD? השאלה היא מאיפה מתחילים..הרי לא מקבלים דיסק התקנה עם מחשב חדש, רק דיסק ריקאברי. תקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר אחי. אם היה לי מושג, לא הייתי שןאל. לכן יש אתכם =) כדי שתסבירו לי... במובן המתחשב והמוסרי כמובן.
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים מחבר אוקיי. אקבל את זו כתשובה הולמת. = )בדבר הדיסק ריקאברי:מה עלי לעשות ברגע שהוא יהיה בתוך המחשב?ז"א, עושים ריסט ואז פשוט יש אפשרות להתקין מחדש דרך הבוט, או שדרך החלונות עצמם, בדסקטופ?נ.ב, אם ארכוש מחשב ללא כונן אופטי DVD/CD, מה ההשלכות לגבי הדיסק ריקאברי?שוב תודה, חברים.ויום נהדר.
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים אז ככה."דיסק רקאברי" זה בעצם מחיצה במחשב שהיא חלק מהכונן הקשיח בה נמצא ה"ריקאברי", הקבצים לשחזור המערכת.בלפטופים יש מקש\צירוף מקשים שנותנים הוראה לבצע בוט מהמחיצה הזאת ומשם בעצם לחלץ את תוכנה לעבר הכונן הרצוי.אז בעצם אחרי שאתה מתקין את כונן ה-SSD, אתה מבצע ריקאברי ומחלץ אותו לכונן ה-SSD דווקא. אחרי התהליך, אתה יכול לגשת לקשיחולהסיר משם את ה-windows.לחלופין, אתה יכול להוריד מהרשת גרסה של windows שמתאימה לרישיון שלך (home premium לדוגמה) ואז לצרוב\להעביר ל-DOK ולהתקיןכרגיל על כונן ה-SSD, באמצעות המפתח הסריאלי שלך (על מדבקת המחשב לרוב). את מחיצת הריקאברי תוכל למחוק ולהחזיר לקשיח שלך כמה ג'יגות נוספות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.