פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים המחיר לא חשוב לי רק ביצועים עם OC וזכרון 2400+( זה שעולה המעבד 200$ בחו"ל לא חשוב רק איפה היתרון שלו ?)הרי ידוע שAMD עם זכרון ב- OC מגיעים לאיכות כלשהי
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים IVB נותנים ביצועים הרבה יותר גבוהים עם זיכרון. לפי מבחנים שדלפו הFX8350 שווה ברמתו לבערך 2600K
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מחבר תודה אבל איפה מבדקים רציניים שנעשו 4 ימים לפני מועד היציאה ואין שום ביקורת רשמית ואיכותית ?כנראה המעבדים במצב גרוע מאוד בארה"ב תמכור 8350 199$ מחיר התחלתי , זה אומר הרבה מאוד .למרות ש- ווינדוס 8 אמור לתת להם יתרון וזיכרון גבוהה יתרון נוסף 8 ליבות ,16 MB 199$ ?
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים זה לא בידיוק 8 ליבות - יותר כמו 8 ליבות חלשות שמשתוות ל4 ליבות + HT של SB\IVB וינדוס 8 לא נותן להם שום שיפור.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מחבר ווינדוס 8 צריך לתת להם שיפור כי תומך באיזה שפה של פקודות שעובד עם WIN 8 שכחתי את השפה הספציפית אבל אני יודע שהיה כתוב בביקורות שיצא 8150 שהיתרון יגיע עם
פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים מחבר היה כתוב הרבה דברים.בביקורת של TOMS על WIN8 השיפור היה פחות מ5% אז יש שיפור עם ווינדוס 8ודרך הגב וינדוס 8 עדיין לא יצא וידוע שיש איתו בעיות ועדיין לא מוכן עפ"י מנכ"ל אינטל כלומר ישתפר ככול שהזמן יעבור כמו כל דבר בווינדוס ,תמיד מוכרים מוצרים לא גמורים מקלדות ועכברים של מיקרוסופס פשוט זבל
פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים אני לא יודע מאיפה אתה מביא את כל המידע שלך אבל ברובו הוא ממש לא מדויק. רוצה לשלם 200 דולר להביא ולהביא מעבד שיהיה חזק כמ I7 ביישומים שמנצלים קיבוי ליבות אך חלש מI5 ביישומים שלא יודעים לנצל זאת?רוצה מעבד שצורך 125W לעומת מעבד שצורך בסביבות ה65W (אם לא מתשמשים בכרטיס המשולב המעבד צורך פחות מ77W) ? אני לא מבין מה ההתעקשות שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים מחבר אני גם לא מבין מאיפה אתה מביא שהמידע שלי לא מדוייק ? או על מה אתה כותב ? בכל השיחה רואים שוב ושוב שאני צודק , ועכשיו אתה טוען שהמידע שלי לא מדוייק ? קצת מאוד מוזר רוצה לשלם 200 דולר להביא ולהביא מעבד שיהיה חזק כמ I7 ביישומים שמנצלים קיבוי ליבות אך חלש מI5 ביישומים שלא יודעים לנצל זאת? אין לי מושג מה רשמת על מה רשמת רוצה מעבד שצורך 125W לעומת מעבד שצורך בסביבות ה65W 3770 לא צורך 65W ועם אוברקלוק הרבה יותר גבוה אני לא מבין מה ההתעקשות שלך. אין לי מושג מה אתה רושם , מה רוצה לומר
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים רוצה לשלם 200 דולר להביא ולהביא מעבד שיהיה חזק כמ I7 ביישומים שמנצלים קיבוי ליבות אך חלש מI5 ביישומים שלא יודעים לנצל זאת?כגון? מהם אותם יישומים הכרחיים שלא יודעים לנצל ריבוי ליבות?ככלל, יישום שלא יודע לנצל את כל משאבי המחשב ובכלל זה את כל הליבות, הוא יישום גרוע וכצרכן אעדיף לא להשתמש בו. זה בלי קשר לסוג המעבד והיצרן שלו.אגב, ישנם (מעט אמנם) יישומים חד-ליבתיים שבהם יש לבולדוזר יתרון. גם לעומת 3770רוצה מעבד שצורך 125W לעומת מעבד שצורך בסביבות ה65W (אם לא מתשמשים בכרטיס המשולב המעבד צורך פחות מ77W) ? אף פעם לא להסתמך על תוית ה-TDP משום שהיא נמדדת אחרת. מה שצריך למדוד הוא צריכת חשמל כללית מהקיר בעת עומס. זהו קריטריון המדידה היחיד בזמן שמנסים לנתח ביצועים לעומת צריכת הספק.תודה אבל איפה מבדקים רציניים שנעשו 4 ימים לפני מועד היציאה ואין שום ביקורת רשמית ואיכותית ?כנראה המעבדים במצב גרוע מאוד הביקורות הרשמיות תמיד מוצגות ביום ההשקה.אין הדלפות וזה מלמד שמי שקיבל את המעבד לידיו לצורך סקירה, שומר בקפדנות על NDA. לדעתי אין מה לצפות להפתעות - את הארכיטקטורה אנחנו מכירים מ-Trinity שמהווה שיפור של 10-15% בממוצע לעומת הבולדוזר.חכה יומיים ותדע, לא בוער כלום.
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים -3770 מעבד של 77W שמגיע עם כרטיס מסך משולב ולפי מבחנים ברשת צורך בערך 65W-לפי ביקורות ברשת הבולדוזרים בהחלט לוקחים בסביבות ה120W בסטוק. -יישומים שלא יודכעים לנצל 8 ליבות כוללים משחקים כמו BF3 - אני עושה חרם על המשחק לפי דבריך .-ב90% מהיישומים הבולדוזר מקבל כאפות מSB אז אי מה לדבר על IVBgitechnn לפני שתגיע לפה ותתחיל להמציא נתונים תחפש קצת ברשת : 3770 בסטוק לוקח 77W כולל הכרטיס המשולב שלא קיים בבולדוזר ככה שבסטוק זה 65W 3770K אחרי אובר מקסימאלי על קירור אוויר לוקח בסביבות 120W וזה עוד בתנאי שיש לך קירור כמו H100(צורך פחות מSB שלוקח 140W ב1.4V עם תדר של 4.6) ככה שבקטע של צריכה IVY וBD עומדים ראש בראש כשIVY בOC והBD בסטוקמה שניסיתי להגיד שכל מי שמעדיף בולדוזר על SB\IVY עושה לדעתי טעות ענקית וזורק כסף לפח.
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים יישומים שלא יודכעים לנצל 8 ליבות כוללים משחקים כמו BF3 - אני עושה חרם על המשחק לפי דבריך . במשחק הזה אין שום ייתרון למעבדים יקרים, כל מרובע מודרני מספיק דוחף את המשחק הזה לביצועים מצויינים. מי שמשחק את המשחק הזה שיקנה מרובע זול או i3 ויהנה כמו מי שקונה מעבד באלפי שקלים. רוב המשחקים מתנהגים באופן דומה וחוויית המשחק תלוייה בעיקרה בכרטיס הגרפי. מה שניסיתי להגיד שכל מי שמעדיף בולדוזר על SB\IVY עושה לדעתי טעות ענקית וזורק כסף לפח. אף אחד לא זורק כסף לפח, כי בביצועים עבור מחיר, המעבדים בסידרה הקרובה אמורים להיות אטרקטיביים מאד. לעניין ההספק שנצרך - עבור מחשב דסקטופ אין זה משנה, הבדלי הצריכה מסתכמים לסכום זעום בחשבון החשמל הכולל. הנתון הזה חשוב מאד לשרתים וכאן כמות הליבות והביצועים בעומסים במקביל חשובים הרבה יותר מהתדר ומביצועי ליבה אחת.
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים אתה שוכח משהו בור ועם הספר משהו חשוב שנקרא MAXFPSגיימרים תחרותיים מורידים הגדרות כדי לקבל כמה שיותר FPS - זה עוזר לרקויל ולזמן התגובה. (ואל תתחיל עם העין רואה ככה וככה, כשתגיע לרמות הגבוהות ביימינג תוכל לענות על זה)במצב הזה IVY\SB פשוט יאנסו כל מעבד AMD. עוד דבר זה אוברקלוק - בשביל OC לIVY לא צריך ספק מי יודע מה אבל אם אתה ורצה לעשות OC לבולדוזר תכונן לשלם
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים גיימרים תחרותיים מורידים הגדרות כדי לקבל כמה שיותר FPS - זה עוזר לרקויל ולזמן התגובה. (ואל תתחיל עם העין רואה ככה וככה, כשתגיע לרמות הגבוהות ביימינג תוכל לענות על זה)מצטער, לא קונה את זה. זה נראה לי כמו וודו של גיימרים. כן, המגבלות לFPS הם הכרטיס, המסך והעין האנושית.אה, ואל תהפוך את זה לזירת התגוששיות מי יותר טוב, זאת לא הסוגייה בכלל. הסוגיה היא הטיעון השגוי שלך שמי שבוחר מוצר מסויים זורק את כספו לפח.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מי אתה ומה הנסיון שלך בגיימינג ? היית בלאן ? זכית בלאן ? טסת ללאן בחו''ל ? לקחת איזשהו טורניר אירופי ? (התשובות שלי הן כן כן כן וכן) ואני אומר לך שיותר FPS = יותר סקיל. הסיבה הגדולה שעברתי לאייבי היא הMAXFPS שמאוד חשוב לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.