עבור לתוכן

חבר'ה תנו לי המלצות למארז שמתאים בלעדית ל MINI ITX

Featured Replies

פורסם

הבאתי היום H77 של אינטל, מיני ITX. יש לי כבר אופציה אחת של הק אבל אני מחפש כאמור עוד אופציות מעניינות:

g44hW.jpg

תודה לעוזרים כמובן. :)

פורסם

מעקב...

פורסם

שכחת פרט קטן - תקציב :)

פורסם

ומה בדיוק אתה מחפש, אם אתה מחפש ספק ATX רגיל או לא (למשל מארז שבא עם ספק)...

פורסם

בנוסף למה שנאמר, אילו דרישות יש לך מהמארז?

כמה שיותר קטן? מפרצים לכוננים צריך? כמה?

מגבלות של מידות? איזה גוף קירור יותקן? צריך מקום לכרטיסי הרחבה ? אם כן, בפרופיל נמוך?

ככל שתהיה יותר ספציפי, נוכל לעזור לך יותר.

יש לסילברסטון אחלה ליתרונות וגם לליאן לי ואפילו לא בסכומים מטורפים.

כמובן, שעליך להיות פתוח להזמנות מחול אם אתה נעול על משהו ספציפי שלא ניתן להשיג בארץ

פורסם

אם אתה יכול להזמין מאיביי אז יש לך מארז של Lian Li (!) אבל הוא די יקר.. (250$ עם משלוח) אבל זה באמת אחד המארזים היותר יפים ומומלצים שראיתי. קישור לאיביי. קישור לאתר היצרן.

ראיתי גם לא מזמן שתי סקירות ביוטיוב על מארזים שגם נראים טוב

Cooler Master Elite 120 -

אתר היצרן.

Fractal Design Node 304 -

אתר היצרן.

אני אישית הכי אהבתי את האיכות בנייה והסידור של fractel design ו- lian li אבל בגלל המחיר הנורא יקר של lian li הייתי מעדיף את השני, רק תשים לב שאין לו כונן 5.25' אבל אתה יכול לפתור את זה עם כונן חיצוני פשוט ב-150 שקל~

גם יעזור לי לעזור לך אם תרשום תקציב, כי אז אני יוכל יותר להתמקד במה שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

סורי שלא הייתי מספיק ספציפי. ה NODE 304 מתאים לי ואני רוצה אחד כזה. באופן עקרוני, אני צריך שני מארזים, אחד ITX ואחד שמתאים למיקרו ATX. מה שאני חושב עליו, זה שאת המיני אני ישים במארז NAS כמו NODE ואת המיקרו במארז שמתאים רק למיקרו. המיקרו זה בשביל אבא שלי, הוא רוצה להחליף את המארז הישן שלו ויש לו שם אחלה בורד, נדמה לי שסוקט 775 עם קור-טו-דו שדווקא עובד מעולה. אני חושב אולי, לקנות לו את הקור 1000, ומקסימום לעשות לו מוד מקדימה (כי אני לא אוהב את הרשת). יש גם את הדיפיין מיני שחשבתי עליו אבל לא רק שהוא לא זול, החנויות עכשיו רוצות עליו 500 שקל (הגזמה מטורפת).

בקיצור, אני צריך המלצה למארז שמתאים עד מיקרו ATX (חוץ מקור 1000, דיפיין מיני) ולמארז שמתאים עד מיני ITX (חוץ מה NODE).

* עומר, ראיתי את המארז של ליאן לי, כמובן לא מצדיק מחיר של 250$. הקולר מאסטר נראה מצויין וגם יש בארץ. בדקתי קצת מחירים.. לא ייאמן איך זיגזג אוהבים לדפוק מחיר! 450 שקל וזה לא כולל משלוח ! בדיקה נוספת מגלה ש ב RSM הוא נמכר ב 350 וחנויות אחרות אפילו פחות, יותר קרוב ל 330...

זה מארז נחמד ביותר, חשוב לי גם ה USB3. הוא אמנם קטן יותר מ NODE אבל עדיין אופציה ראוייה ל NAS, לא?

התקציב הוא ~ 300 ש"ח.

תמונה של הקולר מאסטר מקרוב:

top2.jpg

פורסם

מעקב

פורסם

הקולר מאסטר נראה כאילו יש לו טמפ' של מיקרוגל בפנים....

פורסם
  • מחבר

לא צריכה להיות בעיה עם הקירור. החסרון שלו אמנם זה שקירור גדול כמו נוקטואה D14 לא יכנס שם אבל בסדר, לא חסר אלטרנטיבות שכן.

פורסם

סורי שלא הייתי מספיק ספציפי. ה NODE 304 מתאים לי ואני רוצה אחד כזה. באופן עקרוני, אני צריך שני מארזים, אחד ITX ואחד שמתאים למיקרו ATX. מה שאני חושב עליו, זה שאת המיני אני ישים במארז NAS כמו NODE ואת המיקרו במארז שמתאים רק למיקרו. המיקרו זה בשביל אבא שלי, הוא רוצה להחליף את המארז הישן שלו ויש לו שם אחלה בורד, נדמה לי שסוקט 775 עם קור-טו-דו שדווקא עובד מעולה. אני חושב אולי, לקנות לו את הקור 1000, ומקסימום לעשות לו מוד מקדימה (כי אני לא אוהב את הרשת). יש גם את הדיפיין מיני שחשבתי עליו אבל לא רק שהוא לא זול, החנויות עכשיו רוצות עליו 500 שקל (הגזמה מטורפת).

בקיצור, אני צריך המלצה למארז שמתאים עד מיקרו ATX (חוץ מקור 1000, דיפיין מיני) ולמארז שמתאים עד מיני ITX (חוץ מה NODE).

* עומר, ראיתי את המארז של ליאן לי, כמובן לא מצדיק מחיר של 250$. הקולר מאסטר נראה מצויין וגם יש בארץ. בדקתי קצת מחירים.. לא ייאמן איך זיגזג אוהבים לדפוק מחיר! 450 שקל וזה לא כולל משלוח ! בדיקה נוספת מגלה ש ב RSM הוא נמכר ב 350 וחנויות אחרות אפילו פחות, יותר קרוב ל 330...

זה מארז נחמד ביותר, חשוב לי גם ה USB3. הוא אמנם קטן יותר מ NODE אבל עדיין אופציה ראוייה ל NAS, לא?

התקציב הוא ~ 300 ש"ח.

הקולר מאסטר מארז טוב אבל יש לו כמה חסרונות שאתה צריך לקחת בחשבון, קודם כל בגלל שהספק ממוקם ישירות מעל הלוח אם אתה תצטרך לקנות קירור low profile (עד 70 מ"מ גובה), אין לו Exhaust fans אז המארז יותר חם מהאחרים, וחוץ מפילטר אחד לספק כוח אין בכלל פילטרים במארז - משמע שתצטרך לנקות אותו בתדירות גבוה או לעשות מודינג קטן למארז ;) וגם הציק לי שהספק כוח יושב בחלקו מחוץ למארז אבל אם זה לא מפריע לך אז אין בעיה :)

הנה שתי ביקורות על המארזים מאותו אתר:

קישור ל-Elite 120

קישור ל-Node 304

בשורה התחתונה למרות החסרונות הלא רבים של הקולר מאסטר, הייתי ממליץ עליו כי הוא מארז איכותי וטוב והכי מתאים לתקציב שלך.

אשמח לדעת מה החלטת בסוף!

פורסם

עם תקציב של 300, הרבה אופציות אין לך..תסתכל גם על המילו 03 של סילברסטון, יש גם אלמנט Q של TT אבל בלי USB3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים