עבור לתוכן

חלונות 8 יוצאת בסוף החודש - האם לחכות?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני דיי ממוקד על המחשב שאני רוצה לקנות Dell Inspiron 7520 - מעבד מעולה, מסך מט FHD, זכרון בנפח גדול והמחיר לא רע ביחס לביצועים.

כרגע הוא נמכר בארץ על מערכת הפעלה 7, ראיתי באתר של דל העולמי שהם מתחילים לעשות מכירות מוקדמות של המחשב הנ"ל ועוד עם מערכת הפעלה 8, השאלה שלי מתי המחשבים האלה יגיעו ארצה והאם כדאי לחכות למחשב שהוא אותו דבר פשוט עם מערכת הפעלה יותר חדשה, אין לי בעיה לחכות עוד חודש.

בתודה,

פורסם

מי שקונה עכשיו windows 7 זכאי לשדרוג ל-windows 8 בעלות של 15$

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אולי עדיף לקבל מחשב עם המערכת הפעלה מותקנת עליו מראש עם כל הדרייברים ולחסוך את כאב הראש של התקנה נקייה עם מציאת דרייברים מתאימים ובעיות, וחוץ מזה לחסוך גם 60 ש"ח, לדעתי גם הם שידרגו קצת את החומרה של המחשב שהזכרתי באותו המחיר.

פורסם

שידרגו את החומרה?

בכל מקרה אתה בא לשכנע אותנו?

פורסם

דעה אישית: אני לא הייתי רוצה וינדוס 8 על המחשב שלי, לפחות לא בשלב זה.

בקיצור, קח בחשבון שמדובר במערכת קצת 'משונה' שהדיעות עליה חלוקות אם היא באמת נוחה לשימוש או לא. לפני שאתה מחכה חודש רק בשביל מערכת ההפעלה, כדאי לחקור ולבדוק את הנושא ואולי גם להתנסות אישית עם גרסת ניסיון כדי לראות אם זה באמת הולך להיות נוח לך.

פורסם

הרבה נמנעים מלשדרג למערכת הפעלה חדשה ברגע שהיא יוצאת.

לפעמים, עקב היותה חדשה, היא סובלת מכל מיני בעיות שנפתרות ע"י עדכונים לאחר כמה חודשים.

פורסם
אני ניסיתי והשתכנעתי סופית שאני לא אתקרב למערכת הזאת.

אם משתמשים במטרו רק בשביל להגיע לדסקטופ (עד הריסטרט הבא), מדובר ב 7 לכל דבר, עם כמה אופטימיזציות לא רעות בכלל. אנשים מבוגרים ועסקים ככל הנראה יקללו את הרגע שהתקינו את המערכת הזו ודינה ככל הנראה יהיה זהה ל VISTA, רק שבניגוד ל VISTA בשלב השחרור, נראה שהיא תעבוד.

פורסם

אם משתמשים במטרו רק בשביל להגיע לדסקטופ (עד הריסטרט הבא), מדובר ב 7 לכל דבר

תרשה לי לחלוק עליך בנקודה הזו, בהתחשב בעובדה שממשק המטרו מחליף בפועל את תפריט התחל, אבל מתפקד באופן שונה לגמרי. אפשר להתווכח אם זה נוח או לא, אבל אין ספק שלא מדובר באותה חווית משתמש.
פורסם

אני הייתי מחכה ל-SP2 :lol:

פורסם

האמת שכבר שנים לא השתמשתי ב"תפריט התחל" מעבר לכניסה לתוכנות שמוגדרות אצלי כ-"pinned to start menu" (או ב-8 תוכנות שמופיעות כפופולריות).

פורסם

^^

כנ"ל.

פורסם

האמת שכבר שנים לא השתמשתי ב"תפריט התחל" מעבר לכניסה לתוכנות שמוגדרות אצלי כ-"pinned to start menu" (או ב-8 תוכנות שמופיעות כפופולריות).

חשבתי שככה בדיוק משתמשים בתפריט התחל..

אלא אם כן הכוונה היא שאתה לא משתמש בתת התפריט "כל התוכניות", שזה עניין אחר, אבל אז צריך להיות דרך חלופית לגשת לשאר התוכניות הלא פופולריות, שזה או ע"י החיפוש (המובנה ג"כ בתפריט התחל), או ע"י תוכנה "לאנצ'ר" חיצונית כלשהי, שזה בפירוש לא נקרא לצורך העניין.

פורסם

חשבתי שככה בדיוק משתמשים בתפריט התחל..

אלא אם כן הכוונה היא שאתה לא משתמש בתת התפריט "כל התוכניות", שזה עניין אחר, אבל אז צריך להיות דרך חלופית לגשת לשאר התוכניות הלא פופולריות, שזה או ע"י החיפוש (המובנה ג"כ בתפריט התחל), או ע"י תוכנה "לאנצ'ר" חיצונית כלשהי, שזה בפירוש לא נקרא לצורך העניין.

חשבתי שניסחתי את עצמי בצורה דיי ברורה...

אני משתמש אך ורק בתוכניות הראשיות שמופיעות בחלון הראשון שקופץ כשלוחצים start. אני לא משתמש ב-all programs ולא משתמש בשאר הכפתורים שנמצאים שם. לצורך העניין ה-quick links ב-taskbar שלי יכול להכיל את כל הקיצורים האלה ואז אני לא אצטרך את ה-start menu בכלל.

לגבי שאר התוכניות הלא פופולריות - פשוט אין לי כאלה. תוכנות פחות "פופולריות" שנמצאות בשימוש - זמינות דרך אמצעים אחרים. למשל דרך ה-context menu על קבצים/סיפריות, כמו במקרה של winrar, unlocker, ועוד כל מיני תוכנות בסגנון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים