עבור לתוכן

מחפש המלצה למארז מאוורר לקיץ הישראלי עד 450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב והייתי רוצה שהוא יהיה מורכב בתוך מארז מאוורר שמתאים לטמפרטורות הגבוהות שיש בקיץ הישראלי.

כרגע אני רואה שממליצים בפורום על FRACTAL R3\R4 אבל לפי מה שקראתי אז האוורור שלו לא הכי טוב ובמאמץ טמפ' המערכת יכולה להגיע אפילו עד 60 מעלות.

במחשב הנוכחי שלי יש את המארז COOLERMASTER 690 שאני די מרוצה ממנו והייתי שוקל לקנות את הגרסה החדשה שלו אך המארז עולה כמעט 600 שח.

אני צריך שבמארז תהיה יציאה מקדימה של USB3, לגבי רמת השקט אז אפשר ברמת המארז הנוכחי שלי.

המלצות?

תודה מראש

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

לפני שהחלטתי שאני רוצה ללכת על מארז שקט כי הוא נמצא קרוב אליי על השולחן ובאמת ללכת על הR4 המארז שרציתי היה גם של fractal ונקרא arc midi בגרסא הגדולה שמאכלסת לוח אם בגודל מלא.

זהו מארז מאוורר מאוד עם פילטרים לסינון אבק בכולו ובעצם מכיל את כל המודולריות של הr4 רק בלי השקט שהוא מציע.

המארז עולה 400 שקל בזיגזאג ביהוד ושם נמכר במחיר הכי זול שמצאתי בksp יש את הגרסא הקטנה(mini) שאינה יכולה להכיל לוח אם בגודל מלא אך אם אינך צריך זאת וזאת האופציית קנייה היחידה שלך זאת אפשרות טובה.

עוד מארז שמציע מפרט דומה הוא הcorsair 300r אך הוא טיפה נופל ממנו באיכותו.

פורסם

חשוב לך שקט מופתי?

ל-ANTEC 100/300 יש יכולות קירור יוצאות דופן, איכות בניה מצויינת ורמת שקט לא רעה בכלל במחיר זול.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, אני אבדוק אותם.

האם fractial design define R4 שמאד ממומלץ פה בפורום גם מאוורר בסדר? האם בקיץ טמפ' המערכת לא תהיה גבוהה מידי?

יש עוד מארז שאני חושב עליו שזה CoolerMaster CM690 II Advanced, יש לי את הדגם הראשון שלו ואני די מרוצה. האם הוא גם בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים