פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים היי אני צריך עזרה קטנה ממי שמבין אני רוצה לסנכרן את הפייסבוק עם היומן של גוגל בכל המדריכים שיש באינטרנט הם אומרים לקחת את הקישור מהפייסבוק ולהעתיק ליומן בגוגל כמו פה: ואצלי במחשב(כניראה המדריכים ישנים ופייסבוק שינו קצת את הדברים) זה מופיע ככה http://srv2.jpg.co.il/3/507b2e195bcff.jpg ברגע שאני לוחץ על האפשרויות זה אומר לי לפתוח קובת כלשהו במחשב מישהו יכול לעזור?
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר לפתוחכניראה לפתוח את קובץ של לוח שנה שאני רוצה(יש שם רק אפשרות של האאוטלוק)כמובן שאם הייתי יכול לשמור אז הייתי יכול לפתוח את זה ביומן של גוגל והכל היה בסדר
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים מה זה אומר לסנכרן בין הפייסבוק ליומן גוגל?מה מסתנכרן? הימי הולדת מהפייסבוק עוברים ליומן?
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים אתה נותן קליק ימני על הלינק הזה ו.. copy link locationהולך לגוגל קלנדר שלך, למטה בצד יש other calendars, לוחץ על החץ הקטן ליד הכותרת הזו ובוחר ב add by URLאתה מדביק שם את הכתובת שהעתקת קודם, נותן OK ונגמר הסיפור.
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים מחבר אתה נותן קליק ימני על הלינק הזה ו.. copy link locationהולך לגוגל קלנדר שלך, למטה בצד יש other calendars, לוחץ על החץ הקטן ליד הכותרת הזו ובוחר ב add by URLאתה מדביק שם את הכתובת שהעתקת קודם, נותן OK ונגמר הסיפור.וואו אני מרגיש ממש דבילתודה רבה על העזרהוכן הימי הולדת מופיעים בלוח שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.