פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים אני רוצה אולי לחבר כבל כזה ליציאת ה-DVI בכרטיס המסך שלי ואת הצד השני לטלויזית LCD. האם זה ייתן את אותה איכות תמונה/סאונד כמו כבל שמחובר משני צדדיו ליציאות HDMI?והאם כבל כזה יהיה טוב: http://www.ebay.com/itm/hdmi-cable-6ft-Gold-HDMI-To-DVI-Cable-For-HDTV-PC-Moitor-LCD-3FT-M1-/270950222022?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f15e448c6
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר לא יהיה סאונד??! ומה זה תמונה 1:1?בכל מקרה נראה לי עדיף שאקח מתאם DVI TO HDMI + כבל HDMI רגיל, כי ככה יהיה לי גם כבל HDMI שיכול להתאים לדברים אחרים (לפטופ בעתיד...). אם אני לוקח מתאם וכבל, גם לא יהיה סאונד? אם לא, אז אין דרך לעשות שיהיה סאונד?יש לי רמקולים MICROLAB X16 שמחוברים לטלויזיה, אז אם ארצה אוכל לחבר אותם ישירות למחשב ואז ישמעו מה שיהיה במחשב לא?
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים DVI לא מוציא סאונד, כך שזה לא משנה אם יש מחבר HDMI בקצה השני או מתאם ועליו כבל HDMI TO HDMI. סאונד לא יהיה.תמונה 1:1, פשוטו כמשמעו - מאחר ומדובר בפורמט דיגיטלי, לא יהיה כל הבדל באיכות התמונה בין DVI ל HDMI.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר הבנתי אותך, תודה רבה! אקנה מתאם וכבל בנפרד, ואחבר את הרמקולים למחשב.. זה ייתן סאונד נכון? (סתם להיות בטוח )
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים חלק מכרטיסי המסך של ATI/AMD כן מוציאים סאונד בDVI, צריך לבדוק את זה. לא יודע אם לNVIDIA יש כרטיסים כאלה.ברוב טלוויזיות הLCD יש כניסת אודיו (3.5ממ רגילה) שאליה אפשר לחבר את יציאת הקול של המחשב בנפרד מהוידאו.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר חח למה "יבקע איזה סאונד"? זה בציניות, או שזה ייתן את הסאונד הנורמלי?וכן, יש לי את יציאת 3.5 ממ בטלויזיה- כרגע הרמקולים מחוברים אליה.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים ה-450GTS שלי הוצא סאונד מכבל DVI-HDMI.ועכשיו יש לי 560TI שגם מוציא סאונד מאותו הכבל.דווקא כרטיס ATI שהיה לי לא הוציא סאונד לכבל הזה. אני חושב שזה היה HD4770 או HD 3870.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים טוב, מגניב. על גבול המטריף, even. מעניין אם זה עובד עם DVI-D או DVI-I (או אם זה בכלל משנה). פותח השרשור, מתנצל על ההטעיה.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים וכן, יש לי את יציאת 3.5 ממ בטלויזיה- כרגע הרמקולים מחוברים אליה. הכוונה היא לכניסת 3.5, לא יציאה. מעניין אם זה עובד עם DVI-D או DVI-I (או אם זה בכלל משנה). פותח השרשור, מתנצל על ההטעיה. DVI-D = HDMI (עד רמת הSingle Link, מעבר לכך התקנים מתבדרים). DVI-A = VGA DVI-I = DVI+D + DVI-A תסיק את המסקנות בעצמך.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים בדרך כלל אם אין סאונד, צריך לחבר כבל בין הלוח אם לכרטיס מסך.עוד לא נתקלתי בכרטיס, או לוח אם נורמלים מהשנים האחרונות ללא האפשרות.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים אם יש לך מערכת סאונד כלשהי, אז 99% שעדיף לחבר אליה על פני הטולוויזיה, כדי להנות מאיכות סאונד עדיפה.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר הסתבכתי קצת עם כל המונחים והאפשרויות שהצגתם. זה מה שאני הולך לעשות, תגידו אם זה יעבוד ויהיה תקין:יש לי מחשב נייח. כרטיס מסך GEFORCE 9400GT (אם זה משנה).אני הולך לחבר לכניסת ה-DVI שלו מתאם DVI TO HDMI שאליו אחבר כבל HDMI ואת צידו השני של הכבל אל טלויזיית ה-LCD.כרגע לטלויזיה מחוברים רמקולים מסוג MICROLAB X16 שמחוברים בכבל לכניסת ה-3.5 מ"מ שלה. את הכבל הזה אני מוציא מהטלויזיה ומחבר לכרטיס הקול מאחורי המחשב. זהו.הסאונד יהיה כרגיל? תהיה תמונה נורמלית?
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים כן.אם תחבר את הרמקולים למחשב ואת הטלויזיה למחשב אז תשמע נורמלי. (כי הטלויזיה היא כמו מסך של מחשב במקרה הזה).ל-9400GT צריך לחבר כבל פנימי SPDIF בשביל שהוא יעביר את הקול בHDMI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.