עבור לתוכן

ביקורת על תהליך הזמנה בחנויות IQPC, TMS, RSM, zigzag ועוד.

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים היתי צריך לעשות הזמנה של 5 מערכות. פניתי לכמה שיותר חנויות בשביל לקבל הצעות מחיר.

התקשורת נעשתה במיילים.

zigzag2000.co.il:

דיברתי גם גיא, אשר עזר, המליץ והתעניין מעבר לסתם לזרוק מפרט. נקודות על השירות.

אבל זמינות חלקים נמוכה, כאשר החלקים הזמינים כולם עם תג מחיר גבוה יותר, כך שסך הכל יצא ב16% גבוה מהמתחרים.

rsm.co.il:

נוצר קשר ראשוני, לאחר מכן נעלמו ולא הגיבו למיילים.

0/10

skypc.co.il:

לא חזרו אלי, נסגרו?

0/10

noacomp.co.il:

לא חזרו אלי, נסגרו?

0/10

ivory.co.il:

הופתעתי לשמוע מנציג שלהם, אשר נתן מפרט כמו שביקשתי, אבל לא ציין שחלקים רבים הם ללא יבואן רשמי.

בנוסף יש יותר מדי ביקורות רעות על החברה, וויתרתי.

tms.co.il:

קיריל עזר והתעניין בהתחלה, פחות בהמשך. זמינות החלקים נגדה את הדרישות שלי, לא נעשו מאמצים לבדוק מול יבואנים.

1pc.co.il:

נוצר קשר ראשוני, לאחר מכן נעלמו ולא הגיבו למיילים.

wellcom.co.il:

קיבלתי כמה מפרטים, אשר בסופו של דבר זמינות החלקים נגדה את הדרישות שלי, לא נעשו מאמצים לבדוק מול יבואנים.

plonter.co.il:

לא חזרו אלי.

0/10

dc-tech.co.il:

לא חזרו אלי.

0/10

shirion-computers.com:

קיבלתי הצעה, עם חלקים אשר ללא יבואן רשמי. לא מצאתי הרבה ביקורות על החברה אז וויתרתי.

vicpc.co.il:

נקודות שירות לנציג דן אשר הראה נכונות לעזור רבות. אבל גם החלקים המוצעים היו ללא יבואן רשמי, אין ביקורות על החנות אז גם לא יצא לפועל.

goldtop.co.il:

המחיר הסופי היה כמעט כפול מהמתחרים.

ksp.co.il

:לא חזרו אלי.

0/10

IQPC:

זאת החנות שבסופו של דבר הזמנתי ממנה. בעבר כבר קניתי 2 מערכות מיאיר עם התרשמות טובה.

נקודות על כך שיאיר פנה למספר רב של יבואנים ובירר לי אפשרות להזמין מוצרים שונים, וענה למספר רב של איימילים. נקודות מינוס על כך שהוא טעה מספר פעמים במחיר הסופי, וכן כמה פעמים ברגע האחרון שמתי לבעית תאימות של חלקים אשר גרמו לשינוי של ההזמנה.

---

* לגבי עניין היבואן, נכון שזה לא אמור לעניין את הלקוח, אבל אם אני מזמין 5 מערכות עם אופציה לעוד, אמור להיות כחלק מגילוי נאות.

מה שייקר את ההזמנה הוא מספר רב של כרטיסי מסך High end כאשר בארץ פשוט לא משתלם לקנות. היבואנים מרביצים מחירים לא נורמליים. אני ממליץ לכל מי שקונה מוצרים יקרים לייבא לבד. כל עניין שחרור מהכמס מטופל על ידי חברות המשלוח (UPS, DHL, FEDEX), רק משום מה אתם צריכים להיות רשומים במע"מ.

---

AMAZON לא עשו לי בעיות בהזמנה הראשונה, לאחר מכן החשבון נחסם (כנראה חשבו שאני reseller), לכן אמליץ על buyspry.com, שולחים לארץ ללא בעיות (יש להם גם חשבון בebay).

יום טוב.

פורסם

אצל זיגזג מחירים גבוהים יותר ב 16% מהמתחרים?, ממש לא מדויק וגם אם זה נכון בסופו של עניין תמיד יוצא זול יותר מכול מקום.

והסיבה, האחריות והשרות והחלקים המקוריים שתקבל מהם שווים יותר מ 16% ואני בטח לא צריך לפרט, אחרי שרכשתי מהם כמה מחשבים ב 7 השנים האחרונות אני יכול להגיד בבטחה, שזיגזג זאת חנות שהייתי שמח לו היו עוד כמותה בארצינו הקטנטונת.

פורסם

איך בדיוק ניסית ליצור קשר עם החנויות?

ומה המפרטים שביקשת עליהם הצעת מחיר?

פורסם

לי זה נשמע כמו לקוח שבא לבלבל את המוח בלי סוף, ורוצה שילקקו לו את הכסף של חמש מערכות.

נשמע כאילו טרטרת את המוכרנים בלי סוף, ושבזמן הזה שהם השקיעו בך כבר היו מוכרים עשר מערכות מחשבים נפרדות.

כמה זמן לדעתך אתה יכול לגזול ממוכרן כשיש עוד שלוש לקוחות בחנות?

אימיילים??

אימייל תשובה אחד זה מספיק ויאללה גש ותעשה הזמנה. כן כן לא לא יאללה תמשיך הלאה

אבל אף אחד לא יצא נורמלי מציפורני הביקורת שלך גם לא אלה שהתייחסו אליך, ייאשת את כולם

עצה שלי תרד מהארץ שם יש אחלה חנויות שיתאימו לאופי שלך יותר.

פורסם

AMAZON לא עשו לי בעיות בהזמנה הראשונה, לאחר מכן החשבון נחסם (כנראה חשבו שאני reseller), לכן אמליץ על buyspry.com, שולחים לארץ ללא בעיות (יש להם גם חשבון בebay).

יום טוב.

משתמש עם הודעה אחת שמרוצה מחנות שלא רבים מכירים?

מעניין שעל השירות שלהם דווקא לא הבאת לנו פרטים כמו על שאר החנויות...

פורסם
  • מחבר

duk4u

הזמינות של החלקים החלופיים הקפיצה את המחיר הסופי.

Rubi

יצרתי קשר דרך האימייל \ טופס יצירת קשר של החברות באתרים שלהם.

ברוס לי

טוב.

Kryptonite

מה יש להכיר, זאת חנות בארצות הברית. לא הזמנתי מהם מערכת אלא רק כרטיסי מסך, הזמנתי שילמתי המשלוח הגיע. 10/10?

פורסם

בפעם האחרונה כשהתקשרתי לTMS ובדקתי זמינות חלקים נתנו לי על המקום זמינות לפי היבואן.

הבחור גם הסביר שככה הם בודקים זמינות.

פורסם

לגבי IQPC - הם חנות ידועה גם בפורום , הם לא חנות חדשה שאף אחד לא מכיר

כפי שכתבו כאן מעליי , זה נשמע כמו הישראלי הטיפוסי שאומר - אני רוכש 5 מערכות - אני רוצה הנחה ומשווה מחירים עם כל החנויות בארץ וגם החנויות בחו"ל ואז מזמין מהחנות שהיו מוכנים שאני יטרטר אותם הכי הרבה .

משונה שכל החנויות שכתבת יצאו בביקורת על הפנים , ואלה הם חנויות שמעורכות וידועות בפורום כחניות טובות

מבין גדול

פורסם

duk4u

הזמינות של החלקים החלופיים הקפיצה את המחיר הסופי.

לי נשמע מוזר, זמינות חלקים בזיזג היא כזאת שאתה יכול לבנות כמעט כול מפרט, אני רכשתי מהם מחשבים בכול הרמות ולא הייתה לי בעייה להרכיב מפרט.

החלקים החלופיים? ולהזכירך כתבת ואני מצטט "כאשר החלקים הזמינים כולם עם תג מחיר גבוה יותר, כך שסך הכל יצא ב16% גבוה מהמתחרים."

פורסם

KSP רשת ארצית גדולה ולמרות זאת תמיד חזרו אלי טלפונית.

פורסם
  • מחבר

כנראה שכאן בפורום יש הרבה רואי נסתרות, אוי האסון לפנות למספר חנויות לקבל הצעת מחיר למפרטים ולהשוות. גם אם היתי קונה מערכת אחת היתי בודק כמה זה היה עולה בכל חנות.

קוראים לזה ביקורת, כזאת שגם את הדברים הפחות טובים לא שוכחים לכתוב. אם יש בעלי חנוית, כמו כמה מהמשתמשים כאן שזה לא מתאים להם, אין שום בעיה, זה היופי במתחרים.

פורסם

אין חנות מחשבים מושלמת!

יש חנויות עם שרות מעולה אבל מחירים גבוהים, ויש חנויות עם מלאי חלקים אבל שרות פחות טוב.

חנויות כעסקים קטנים קשה מאוד לשרוד בתנאי המסחר בארץ, זה בכלל לא פשוט.

צריך גם לראות את הדברים מזווית שונה, לנהל מלאי, עובדים, רשויות מס, שיווק, ארנונה מים, חשמל, תחרות ולפעמים גם "פרוטקשיין".

ספקים, ולקחות שמשלמים שוטף פלוס בעוד שנה.

הצעתי אליך לשלב בין כמה חנויות.

חלקים חשובים במחשב שצריך יחס ושרות לאורך זמן פנה לחנות המועדפת אליך, חלקים פחות חשובים פנה לאחת הרשתות הגדולות שם יש זמינות לחלקים כמו בסופרמרקט.

פורסם

unregistered,

נראה שעשית סקר שוק מקיף. בחלק מהמקומות אתה מציין שהרתיעה אותך העובדה שיש "חלקים ללא יבואן רשמי". מעניין לדעת - באילו חלקים מדובר, מיהו אותו יבואן "רשמי", ומיהו היבואן ה"לא רשמי" שממנו הגיעו החלקים המדוברים?

פורסם
  • מחבר

unregistered,

נראה שעשית סקר שוק מקיף. בחלק מהמקומות אתה מציין שהרתיעה אותך העובדה שיש "חלקים ללא יבואן רשמי". מעניין לדעת - באילו חלקים מדובר, מיהו אותו יבואן "רשמי", ומיהו היבואן ה"לא רשמי" שממנו הגיעו החלקים המדוברים?

בעיקר לוחות האם ASUS Rampage IV שהבנתי שלא מיובאים לארץ באופן מסודר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים