עבור לתוכן

שאלה בנוגע לדואר ישראל.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני חושד שדואר ישראל איבדו חבילה שלי.

למזלי יש לי מספר מעקב.

אני מכניס את המספר מעקב לאתר של הדואר כבר שבועיים ואותה הודעה

שהפריט נשלח מהונג קונג. מישהו יודע מזה אומר? יכול שזה נתקע במכס?

מחר אני יתקשר לדואר, אבל אולי בכל זאת זה קרה למישהו?

• תגובות 30
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אי אפשר לדעת עם דברים מסין, לפעמים מגיע אחרי שבוע ולפעמים אחרי חודשיים, בכל מקרה לא יזיק להתקשר ולברר.

פורסם

לי גם יש חבילה מ20.9 רק מארה"ב

שלחתי מייל למכס והם ענו לי שאבדוק בPOSTIL... תשובה מיותרת.

פורסם

יכול להיות הכל. יכול להיות שזה נתקע במכס, ויכול להיות שזה עוד לא הגיע. האפשרות שדואר ישראל איבדו את זה היא האפשרות הכי פחות סבירה.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי, הנציגה ה"נחמדה" אמרה שזה "נשלח מהונג קונג ב25\9 ואין סיכוי שזה כבר הגיע לארץ".

שאלתי אותה אם לדעת הם שלחו את זה על חמור וזכיתי לניתוק בפנים.

אז מה הסיכוי באמת שזה במכס?

פורסם

התקשרתי, הנציגה ה"נחמדה" אמרה שזה "נשלח מהונג קונג ב25\9 ואין סיכוי שזה כבר הגיע לארץ".

שאלתי אותה אם לדעת הם שלחו את זה על חמור וזכיתי לניתוק בפנים.

בגלל מתחכמים כמוך כולם סובלים משירות מתגונן וחוסר סבלנות.

בבקשה שמור את ההערות האלו לעצמך.

היו חגים (גם לנו וגם לסינים), יש צבר של משלוחים שמחכים למכס.

ואם זה יצא ב25 לחודש, גם במקרה ולא היו חגים, זה זמן סביר לחכות למשלוח מסין.

פורסם

אין קשר למכס.

ברגע שהחבילה נקלטת בארץ, אתם תראו זאת באתר.

יכול להיות שתקבלו הודעה שהחבילה נחתה בארץ בX, והיא מעוכבת במכס (הדואר הרי מעביר את החבילות דרך המכס, לא המכס מקבל אותם)

יכול להיות שתקבלו הודעה שהחבילה נחתה בארץ בX, והיא בדרך למיון לסניף הדואר הקרוב / בית המיון בת"א.

אם אין כלום באתר- רק להיות סובליים, החבילה לא נקלטה בארץ - למרות שאולי פיזית היא כבר פה (לא לשכוח את העומס של החגים, הדואר לא עבד)

פורסם

קרה לי שמשלוח שהגיע כ"דבר דואר" כלומר חבילה שלוקחים מאנשב החבילות (עם פתק שונה טיפה מדואר רשום)

לא היה עליו מעקב בארץ למרות שהיה מעקב פעיל כאשר החבילה הייתה בארה"ב דרך usps.

ובפתק שמגיע לדואר לא היה רשום מספר פריט רישמי אלא מספר תלת ספרתי עם איזה תוספות ורק על החבילה ראיתי את מספר הפריט.

פורסם

לרוב למשלוחים הזולים (בארה"ב מה שנקרא First Class) אין מעקב מחוץ למדינה שבה הם נשלחו, והפתק של החבילה שאתה מקבל מהדואר כאן מכיל מספר מעקב ישראלי (שונה) בלבד.

פורסם

BigTools, קיבלת את החבילה?

אני עדיין לא והיא נשלחה מארה"ב.

פורסם
  • מחבר

אכן. אתמול נכנסתי במקרה לאתר של הדואר לראות אם משהו זז, הפתעה, החבילה נמצאת בסניף ליד הבית שלי (28 יום מאז ההזמנה)

לא קיבלתי שום פתק אדום או הודעה כלשהי מהדואר,

הגעתי לסניף והפקידות לא הבינו מאיפה נפלתי עליהם, בהתחלה "לא קיבלת פתק, אין חבילה" אחר כך "הכנסתי למאגר של מה שיש לנו בסניף וזה לא מופיע" ואז.. "טוב אני אקרא לאחראי, ... הנה הוא מצא את החבילה שלך .."

סוף טוב, הכל טוב.

פורסם

נראה שיש פקידות מטומטמות במיוחד בסניף שלך... :(

פורסם

לא מטומטמות ולא בטיח.

עם קצת הבנה של האחר היית מבין שאתה הבעיה.

הדואר עובד בצורה מאד מסויימת:

[list type=decimal]

[*]חבילה מגיעה מהסניף המרכזי לסניף המקומי - בשלב זה הסטטוס באינטרנט מתעדכן.

את הפתק שולחים מהסניף המרכזי.

[*]החבילה נקלטת ע"י הסניף המקומי ואז מתעדכנת במאגר המידע שלהם.

ז"א - יש זמן מסויים שבו החבילה בסניף פיזית אך איננה בסניף מחשובית.

מה שקרה שהגעת לפני שהם קלטו את החבילה, ז"א החבילה הייתה פיזית במקום אך עדיין לא נקלטה היות וע"פ הנהלים שלהם היא נקלטת עד ל10 בבוקר למחרת ההגעה.

כנראה שמנהל הסניף, בנסיון לעזור בדק בחבילות מאותו היום שטרם נקלטו ומצא את החבילה שלך.

ובנימה אישית, אתה לחוץ ולכן מתנהג בגסות וחוסר סבלנות.

תעשה טובה לעם ישראל, קח כדור הרגעה.

פורסם
  • מחבר

למר Runny שיורד לפסים אישים, אני לא נוהג לעשות זאת אבל אני אגיב בכל זאת.

הדואר עובד בצורה לא הגיונית, זאת לא אשמתי.

למה יש לי מספר מעקב אם אני צריך לחכות לפתק האדום?

אני האדם הכי רגוע על פני אדמה.

ביקשתי בצורה מנומסת את החבילה שלי שרשום בפרוש שנמצאת בסניף, אז למה לא לתת לי? לא צעקתי, לא קיללתי ולא הרבצתי לאף אחד. בסך הכל ביקשתי את החבילה שלי. לגטימי לחלוטין.

בקשר לקישקוש עם ה-10 בבוקר, נכון שהם מקבלים ב-10 בבוקר את החבילה ורק אחרי שעה (זמן הרישום שלהם)

אפשר ממש לקחת את החבילה,

זה לא המקרה. החבילה הגיע לסניף יומיים קודם לכן. (במקרה אספתי עוד חבילה שהגיע באותו יום ב-10 בבוקר בלי שום בעיות)

לסיכום, יש לנו דואר בארץ שעובדים בצורה לא יעילה, מגיב אחד בפורום שחושב שהוא יודע הכל יותר טוב מכולם, ולא מפחד לרדת לפסים אישים ולקוח מתוסכל שבסך הכל רוצה לקבל את החבילה שלו.

פורסם

ההבדל בין חבילה בסניף הדואר לבין הפתק בתיבה שלך הוא יום עבודה אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים