עבור לתוכן

המלצה למחשב סטודנט להנדסה, תקציב 5K

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מחשב שאוכל לעבוד איתו כסטודנט להנדסה (אין הרצת תוכנות מאד מיוחדות מלבד MATLAB), כמו-כן, שיוכל להריץ סרטי HD על עצמו ועל טלוויזיה באיכות גבוהה, ושיהיה מספיק חזק ורלוונטי ב-4 שנים הקרובות. (מעבדי I5 או I7)

אין צורך בהרצת משחקים על המחשב.

גודל המסך? 15.6

משקל רצוי? לא קריטי.

האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה מספיק חזקה עבור סטודנט. (חצי יום בחוץ)

האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI

אין שום צורך בכונן חיצוני לדוגמת DVD או בלו ריי, אמנם עדיף כונן גדול, ככה שאני לא תלוי בענן.

רצוי אחריות של 3 שנים.

אשמח לשמוע על דגמים נוספים שחורגים מהתקציב,

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

יש לDELL דגם דומה עם מסך 15.6?

פורסם

מטעמי ניידות שציינת שדרוש, זמן סוללה, משקל, מסך איכותי ברזולוציה גבוהה - מחשב 14" יהווה פתרון טוב ועדיף בשבילך מאשר מחשב 15.6".

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912894

פורסם

בתור אחד שמסיים הרגע לימודי הנדסה

אני יכול לומר לך לשקול לחיוב נייד לכל היותר 13.3" ב 4K וב1K לקנות מסך + מקלדת ועכבר BT או RF

מחשב 15.6 זה סיוט לסחוב.

אני לא יודע איפה אתה הולך ללמוד. אבל בטכניון למשל יש כמעט בכל חוות מחשבים קיוביקלס עם מסך בלבד שניתן לחבר אליו את הנייד

אין לך צורך של ממש ב I7. אני הייתי לוקח במקום I5 עם SSD

ותבדוק אם איפה שאתה הולך ללמוד יש MSDNAA במידה וכן אולי יש שם אופציה לקבל WIN7 חינם.

פורסם

אני מסכים עם jackoo כדאי שתבדוק אם האוניברסיטה או המכללה מציעה מחירים מיוחדים למערכת הפעלה . המלצה למחשב : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12896

דל 5423 (14Z) בקונפיגרציית האיי 5 שלו יהיה לך מצויין להנדסה ולמה הדל ? . דבר ראשון הוא 14 אינץ והוא קל . לא גדול מידי ולא קטן מידי דבר שני יש לך מעבד חזק ודבר שלישי יש לך שילוב של כונן SSD למערכת הפעלה ולקומפיילרים ועוד 500 ג'יגה לאחסון .

פורסם

בתור אחד שמסיים הרגע לימודי הנדסה

אני יכול לומר לך לשקול לחיוב נייד לכל היותר 13.3" ב 4K וב1K לקנות מסך + מקלדת ועכבר BT או RF

מחשב 15.6 זה סיוט לסחוב.

אני לא יודע איפה אתה הולך ללמוד. אבל בטכניון למשל יש כמעט בכל חוות מחשבים קיוביקלס עם מסך בלבד שניתן לחבר אליו את הנייד

אין לך צורך של ממש ב I7. אני הייתי לוקח במקום I5 עם SSD

ותבדוק אם איפה שאתה הולך ללמוד יש MSDNAA במידה וכן אולי יש שם אופציה לקבל WIN7 חינם.

JACKOO בתור אחד שסיים לימודי הנדסה, האם I3 למחשב יספיק ללימודי הנדסה?

והאם לדעתך 4GB יספיק גם ל4 השנים הבאות?

תודה.

(רשימת הדרישות xD שלי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545137.msg4651008#msg4651008)

פורסם

אני אישית עובד עם P8400 שהוא כפול ליבה ואני לא נתקל בבעיות של זמן חישוב למשל במטלב או קומפילציה..

כך ש I3 יכול להספיק..

4GB גם יכול להספיק.. 85% מהזמן אתה עובד עם PDF או עם WORD

שאר הזמן תלוי באוניברסטיה שלך.. יש מקמומות שלא שמים דגש עם מטלב או C++, JAVAוכדומה.. אז אין צורך

בטכניון עובדים הרבה עם מטלב.. אני הייתי מריחב ל 8GB אם התקציב כעת מאפשר, אם לא תמיד אפשר להוסיף אח"כ

אם אתה רוצה לקחת אותו להרצאות תשקול 13" ומסך חיצוני שאתה יכול לחבר אותו אליו אחכ בבית..

15" יוצא קירח משני הכיוונים גם לא פרקטי וגם לכתוב עליו קוד זה לא נוח..

פורסם

JACKOO אני רוצה להודות לך- אז תודה. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים