עבור לתוכן

אורך חיים של ssd עכשוויים?

Featured Replies

פורסם

קראתי שאורך חיים של SSD בשימוש רגיל הוא 5-6 שנים אך מנגד יש כאלו שאומרים שהם חיים יותר מהארדיסקים כמו כן קראתי שזו טכנולוגיה מתפתחת וכל שנה מצליחים להגדיל ולשפר את ה-SSD.

אז אם אני קונה SSD כיום, כמה זמן הוא ישמש אותי עד שאצטרך להחליפו לחדש?

פורסם

הנה תמונת המצב של ה X25-M שלי (בן שנתיים ובשימוש יומיומי), כך שאם להסתמך על הבארים האלה, יש לו עוד קצת זמן...

פורסם
  • מחבר

איך זה הולך? הוא קטן עם הזמן או שפשוט ברגע שהוא מגיע לאפס, אתה לא יכול יותר לרשום עליו?

פורסם

הנה תמונת המצב של ה X25-M שלי (בן שנתיים ובשימוש יומיומי), כך שאם להסתמך על הבארים האלה, יש לו עוד קצת זמן...

האם ביצעת שינויים כלשהם בהגדרות של מערכת ההפעלה בכדי להאריך את חיי הssd?

פורסם

די מהיום הראשון, למעט העברת ה TEMP לדיסק המכני, שבוצעה מלפני מס' שבועות (שכחתי ;) ). אני גם נוטה לזרוק עליו חומר כבד ומוחק לאחר השימוש על בסיס די קבוע, מאחר ואין לי עצבים להמתין ל 1TB שיבצע זאת. אחד היתרונות המרכזיים של ה SSD בא גם לידי ביטוי בבדיקות יציבות ועומס למערכת הקודמת והנוכחית, הדיסק הזה שרד מלאנתלפים מסכים כחולים ובוטים כושלים והוא לא רואה בעיניים. מערכת ההפעלה יציבה כסלע (כשהמערכת יציבה). דיסק מכני כבר מזמן היה מחרבש את הקבצים החיוניים ל boot.

פורסם

רגע , מה ? ממתי דיסק מכני "מחרבש" קבצים חיוניים לבוט ? (אנא הרחב ושתף - פעם ראשונה שאני שומע את זה )

פורסם

מצטרף לשאלה.

פורסם

SSD בן שנה וחצי

עובד בשירות ביטורנט

פורסם

רגע , מה ? ממתי דיסק מכני "מחרבש" קבצים חיוניים לבוט ? (אנא הרחב ושתף - פעם ראשונה שאני שומע את זה )

מצטרף לשאלה...

:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים