עבור לתוכן

אי אפשר להזמין מהארץ ב-Newegg לכתובת מקומית בארה"ב

Featured Replies

פורסם

זה ממש מבאס..

קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולהזמין מ-Newegg את הלוח הזה. אממה - המעצבנים האלה לא מאפשרים רכישה באתר באמצעות כרטיסי אשראי שלא הונפקו בארה"ב. שני ניסיונות הזמנה עם שני כרטיסים שונים (ויזה ומאסטרכארד) בוטלו והסיבה לכך הובהרה לי בצ'ט עם נציג מכירות באתר.

יש למישהו רעיון איך אפשר להתגבר על הבעיה? אולי יש מישהו שנמצא בארה"ב ויוכל לעזור לי לבצע את ההזמנה? :nixweiss:

פורסם

לדעתי אפשר לשלם ב PayPal

פורסם
  • מחבר

לא היה לי פייפאל ופתחתי במיוחד, אבל משום מה גם כשניסיתי עם פייפאל קיבלתי הודעת שגיאה שהכתובת לא מאומתת.. אני לא יוצא ראש עם זה, והעניין הוא שיש לי חלון זמנים של ימים בודדים בלבד :s07:

פורסם

כשפותחים חשבון פייפאל עושים תהליך כדי לאקטב תחשבון.

עשיתי את זה לפני שנים, לא זוכר מה בדיוק עושים.

מה ניסית לקנות בדיוק שאין באתר אחר?

פורסם
  • מחבר

רציתי לקנות את הלוח הזה ושם הוא במחיר הכי אטרקטיבי.

הפעלתי את החשבון אבל כל תהליך האימות מול פייפאל לוקח ימים.. ואין לי את הזמן הזה. קרובת המשפחה שלי שם רק עד ה-13 לחודש.

פורסם

גם אם תצליח לפתוח paypal זה לא בטוח יעזור לך. הם רוצים שחשבון הפייפאל יהיה מאומת עם כתובת בארה"ב..

פורסם

יש להם חנות בebay דרכה אפשר לשלם בפייפאל

פורסם
  • מחבר

איתי צודק, בכל מצב הם מחייבים כתובת חיוב אמריקאית. איזה מבאסים :kopfpatsch:

פורסם

תבקש מקרוב המשפחה שיבקש ממקומי שם שיקנה לך תמורת תשלום מזומן \ העברה בפייפאל.

פורסם

ידוע. הם לא היחידים. בשביל זה צריך איזה חבר אמריקאי פה או בארה"ב שאפשר להשתמש בכרטיס שלו. :)

פורסם

צריך להבדיל בין 2 סוגים של דרישות:

1. כרטיס אשראי מקומי - אין מה לעשות, חוץ מלבקש מחבר שיקנה לך.

2. כרטיס אשראי בינלאומי עם כתובת משוייכת לארה"ב - אין בעיה בכלל, פשוט מתקשרים לחברת אשראי שלך ואומרים להם להוסיף כתובת נוספת למשלוח בארה"ב. הם מכירים את זה ובדרך כלל זה מבוצע תוך מספר דקות.

פורסם
  • מחבר

ידוע. הם לא היחידים. בשביל זה צריך איזה חבר אמריקאי פה או בארה"ב שאפשר להשתמש בכרטיס שלו. :)

תכל'ס, חבר אמריקאי תמיד יכול לעזור..

צריך להבדיל בין 2 סוגים של דרישות:

1. כרטיס אשראי מקומי - אין מה לעשות, חוץ מלבקש מחבר שיקנה לך.

2. כרטיס אשראי בינלאומי עם כתובת משוייכת לארה"ב - אין בעיה בכלל, פשוט מתקשרים לחברת אשראי שלך ואומרים להם להוסיף כתובת נוספת למשלוח בארה"ב. הם מכירים את זה ובדרך כלל זה מבוצע תוך מספר דקות.

לדעתי הדרישה של Newegg היא מהסוג השני.. זה באמת כל כך פשוט?

פורסם

^

כן, פשוט התקשרתי לחברת אשראי שלי, אמרתי להם להוסיף כתובת נוספת למשלוח בארה"ב, וזהו :smile1:

אפילו כששאלתי אותו מה המשמעות של זה מבחינתי (כתובת למשלוח דואר וכו') הוא אמר שאין שום בעיה והם מכירים את זה. מבחינת האמריקאים הם רואים את הכתובת בארה"ב, ומבחינת הארץ הכל ממשיך להיות כרגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העצות, מצאתי בסוף מכר שביצע עבורי את ההזמנה :xyxthumbs:

שווה לגור בארה"ב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים