עבור לתוכן

התלבטות בנוגע לכדאיות החלפת מארז. מ-932 ל-R4

Featured Replies

פורסם

שלום, לנוכח המבצע המעולה של אייבורי, אני שוקל לקנות את ה-פרקטל R4 ב-395 ש"ח.

השאלה היא עד כמה זה כדאי? כיום יש לי כמעט שנה את הקולר מסטר HAF 932 ואני באופן עקרוני מרוצה ממנו, הדברים היחידים שמציקים לגביו שהוא שואב אבק, לא צבוע שחור מבפנים ואין לו חלון צד נורמלי (יש לו חלון פיצפון ומושחר). אני לא יודע כמה אני רוצה להיכנס לפרוצדורה של צביעה וחיתוך חלון.

בגלל זה ה-R4 מאוד קרץ לי, הוא אלגנטי, אפשר להכין לו חלון ביתר קלות (דלת שטוחה, אבל יכול להיות שאנקוט בשיטה שונה), הוא מעט קן יותר (בעיקר נמוך) ואפשר להכניס בו קירור מים בקלות יחסית.

אני יכול למכור את המארז שלי באותו מחיר הקנייה של ה-R4 אין השקעה נוספת, כבר יש לי קונה.\

האם ה-R4 יהיה עדיף על ה-932 מהבחינות הבאות:

קירור מים.

פוטנציאל מודינג

סידור כבלים

אוורור

וניהול אבק.

פורסם

האם ה-R4 יהיה עדיף על ה-932 מהבחינות הבאות:

קירור מים. לא בטוח.לדעתי לא.

פוטנציאל מודינג כן

סידור כבלים כן

אוורור ממש לא.אבל אם שמים קירור מים אז זה פחות חשוב.

וניהול אבק. כן הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אז שווה? או להישאר עם ה-HAF?

פורסם

איזו שאלה :) .אם שווה לך זה רק אתה יכול להחליט.אני אישית לא הייתי מחליף.מארז זה עניין של התאמה אישית לטעמי.מה שאתה אוהב יותר.

932 זה מארז FULL TOWER מצויין ששווה 50 דולר יותר בNEWEGG.אם מצאת בו חסרונות עבורך שלא קיימים בR4 אז .......

פורסם
  • מחבר

אני די קשור אליו :D אבל יש כמה פיצ'אים ב-R4 שהייתי רוצה כמו פילטרים, צבע שחור פנימי וחלון.

חוץ מזה, מבחינת קירור מים ה-HAF יכול להכיל באופן פנימי בלי מודינג רדיאטור טריפל אחד, שהפרקטל יכול להכיל שני רדיאטורים כפולים 140 (כלומר 280) ועם קצת חיתוך אפשר להגדיל את הפתח העליון לטריפל 140 (420 מ"מ).

אני ממש מתלבט... קשה קשה.... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים