עבור לתוכן

פתרון יצירתי לחיבור של טלוויזיה חכמה.

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אני אתחיל בתאור המצב.

קנינו טלוויזית HD חכמה הבייתה, יש אפשרות לחבר אותה לרשת עם חיבור LAN. יש גם אפשרות לחיבור אלחוטי שדורש ממני הזמנה של מתאם בעלות של 200 שקל ולכן אני לא מעוניין.

בבית יש אינטרנט של ORANGE דרך הקופסא החכמה שלהם שהיא גם סוג של מרכזיה, הקופסא יושבת בחדר אחר ולכן חיבור חוטי ישיר זה לא נח ומסורבל.

יש לי בנוסף ראוטר של חברת DLIINK מדגם DIR 615.

ליד הטלוויזיה יש שקע טלפוני.

אני מחפש דרך לחבר את הטלוויזיה לראוטר שתחבר אותה לרשת ובעצם גם לרשת הבייתית על מנת להזרים אליה סרטים.

תודה על העזרה אנשים :xyxthumbs:

פורסם

200 שקל למתאם אלחוטי לטלוויזיה זה לא מאוד יקר. כל פתרון אלחוטי אחר יעלה מחיר דומה או יותר. בכל מקרה, אם אתה מתכוון להזרים וידאו מהמחשב לטלוויזיה, פתרון אלחוטי הוא לא ממש אידיאלי ועדיף שתתאמץ ותמצא דרך להעביר כבל בין הנתב לטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

פשוט לא רוצה להוציא עוד על הטלוויזיה.

כרגע אני מנגן סרטים מHD חיצוני.

אפילו הבאתי את הSmart Box של אורנג' מאחורי הטלוויזיה, אבל מסתבר שיש איזו בעיה בשקע ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט משם.

אז אתה אומר שגם אם אקנה את הדונגל היעודי של סאמסונג (בהזמנה מEBAY ד"א, בארץ הוא עולה 500 ש"ח) גם אז לא אצליח להזרים סרטים בצורה חלקה לטלוויזיה?

פורסם

אני מחבר טלויזיה לרשת (ועוד כמה מכשירים) באמצעות ראוטר נוסף שיש לי ע"י ברידג' אלחוטי

הכל עובד מצויין אבל החיבור הזה משמש רק לעדכון קושחות אוטומטי בטלויזיה ושליטה ע"י טלפונים סלולארים.

בשביל סרטים אני משתמש במחשב HTPC שצמוד לטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

מה זה ברידג' אלחוטי? אתה מדבר על ראוטר שיושב בתור AP?

עידכון קושחה כמה זכרון זה כבר? זה כלום. במיוחד שאין לי מה לעדכן בטלוויזיה, לא ידוע לי על עדכון כלשהו.

ולצערי אין לי HTPC, יש לי מחשב נייד, ואני שוקל יותר ויותר לקנות כבל HDMI, וזה מביא אותי לשאלה הבאה.

איפה אני יכול לקנות כבר HDMI איכותי? ;D

פורסם

פתרון חוטי זה הכי טוב, אם יש ליד הראוטר וליד הטלוזיה כבל טלפון אז אפשר בעיקרון לחבר אותם.

פורסם
  • מחבר

תאורטית זה אמור להיות פשוט, בתכלס זה לא עד כמה שידוע לי.

פורסם

גשר אלחוטי זה ראוטר נוסף שיושב אצלי ליד הטלויזיה ומחלק אינטרנט למחשב HTPC, טלויזיה וממיר של יס

המהירות היא חצי מהחיבור שיש אבל בגלל שאצלי זה 100 אז 50 זו מהירות מצויינת.

אני משתמש בו לשליטה במחשב HTPC (ענינים טכנים וסידור קבצים ומחיצות).

הטלויזיה מקבלת אינטרנט וגם אפשר לשלוט עליה מהגלאקסי שלי, דווקא עכשיו היה לה עדכון קושחה, אז זה נעשה אוטומטית.

כבלים HDMI איכותיים יש ב-DX קניתי מהם כמה כולל אחד של 10 מטר וכולם מצויינים.

פורסם
  • מחבר

איזו טלוויזיה יש לך?

פורסם

LG 47

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים