עבור לתוכן

רמקולים איכותיים-התחרות

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ?

שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך.

מה הקצ' פה ?

פרטים כל הרמקולים של קרייטיב:

http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3

פורסם

ADA880 יותר חזקים מFREATIVE

ויותר איכותיים

פורסם

הרמקולים של קריאטיב זולים יותר כי הם חלשים יותר, פחות איכותיים, אני מעריך שיש להם פי 20 יותר THD והם פשוט חרא, כמו כולם...

פורסם

עומר יש לך את ה ADA880 או את ה DTT3500?

שמעת פעם באחד מהם?

טוב נלך יותר רחוק.....ראית פעם קופסא של אחד מהם?

פורסם

כן, ואתה לא חייב לכתוב את ההודעה בכזה יחס מזלזל! זאת עובדה שלרמקולים של קריאטיב יש עשרה אחוז דיסטורשן, הם כותבים זאת בעצמם, ול-ADA880 יש 0.1. חישוב מהיר מראה לנו לא פי שרים אלא פי מאה יותר דיסטורשן לקריאטיב! הרמקולים גרועים, הסאב מחריד, לפחות בדגמים הקודמים. עוד לא שמעתי את ה-Inspire אבל אני בטוח שגם הוא לא יהיה משהו. צריך פשוט להכיר בעובדה שקריאטיב עושים כרטיסי קול מצויינים, ורמקולים... לא משהו.

פורסם

קח תשובה מאדם שיש לו ADA880 בחדר

עלו לי לפני שנה 1000 שח במכרז וזה היה פיצוץ!!!!!

הם מעולים במצב רגיל ב"סראונד" יש ירידה בעוצמה המושמעת אולם לא משמעותית

אסור להשתמש ביותר מחצי באס כי אחרת כל הבית אבל כל הבית (אני גר בוילה עם 3 מפלסים) ירקוד וירעד

הסאב שלהם עצוםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והכי טוב אני שם עליו כרית ויש לי הדום מעולה לרגליים לעת גלישה ומשחקים

כשקניתי DVD לסלון העליתי אותו לשם לפני שקניתי את הרסיבר והסאונד היה מעולה!!!!

והכי טוב

חיברתי אותו לציאה הדיגיטלית של הכרטיסקול נייטינגייל של זולטריקס ושומעים מעולה (יותר טוב מקריאטיב 5.1)

בקיצור תקנה

פורסם

קח תשובה מאדם שיש לו ADA880 בחדר

עלו לי לפני שנה 1000 שח במכרז וזה היה פיצוץ!!!!!

הם מעולים במצב רגיל ב"סראונד" יש ירידה בעוצמה המושמעת אולם לא משמעותית

אסור להשתמש ביותר מחצי באס כי אחרת כל הבית אבל כל הבית (אני גר בוילה עם 3 מפלסים) ירקוד וירעד

הסאב שלהם עצוםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והכי טוב אני שם עליו כרית ויש לי הדום מעולה לרגליים לעת גלישה ומשחקים

כשקניתי DVD לסלון העליתי אותו לשם לפני שקניתי את הרסיבר והסאונד היה מעולה!!!!

והכי טוב

חיברתי אותו לציאה הדיגיטלית של הכרטיסקול  נייטינגייל של זולטריקס ושומעים מעולה (יותר טוב מקריאטיב 5.1)

בקיצור תקנה

נכון!!!! :)

הם פשוט מדהימים... יש רק חיסרון אחד - אי אפשר להיות במצב 4.1 במשחקים...

אבל זה לא כלכך נורא, כי יש Dolby Pro-Logic, שנתמך ע"י לא מעט משחקים (UT, כמעט כל המשחקים של EA [שזה אומר NFS!!], ועוד..)

הסאב וופר באמת מדהים..

פורסם

אני יודע שהם מדהימים, יש אותם לחבר שלי. אבל אני עדיין מעדיף את ה-ATP5. נכון, הוא לא DD, אבל המקולים מקסימים, הסאב קצת יותר חזק ויש טוויטרים גם ברמקולים האחוריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים