עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעוניין להוסיף ללוח שלי SATA 3 ו-USB 3

Featured Replies

פורסם

זה הלוח אם שלי:

http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp

ואני מעוניין להוסיף לו SATA 3 ו-USB 3.. ראיתי שיש כרטיסי PCI אבל האם יש כרטיס PCI אחד שכולל את שניהם? אולי גם יצא לי יותר זול..

תודה לעוזרים!

פורסם

איזה קטע..יש לך בדיוק אותו הלוח כמו שלי וגם אני בעבר חיפשתי את אותו הדבר (USB3+SATA3). יש לך את זה ב- KSP:

http://ksp.co.il/?uin=13814

שני USB3 ושני SATA3. רק לתשומת ליבך הבקר לא Bootable (לפי מה שאמר לי המוכר ב- KSP)..לכן לא תוכל למשל לחבר עליו SSD עם ווינדוס. אבל זה לא בטוח 100%. אם תקונה תן חוות דעת.

פורסם
  • מחבר

איזה קטע..יש לך בדיוק אותו הלוח כמו שלי וגם אני בעבר חיפשתי את אותו הדבר (USB3+SATA3). יש לך את זה ב- KSP:

http://ksp.co.il/?uin=13814

שני USB3 ושני SATA3. רק לתשומת ליבך הבקר לא Bootable (לפי מה שאמר לי המוכר ב- KSP)..לכן לא תוכל למשל לחבר עליו SSD עם ווינדוס. אבל זה לא בטוח 100%. אם תקונה תן חוות דעת.

מה זאת אומרת? יש כאלה שם Bootable ויש כאלה שלא? אני חייב Bootable כי אני רוצה לשים עליו כונן SSD..

פורסם

לא שווה בשביל SSD להתעסק עם בקרי צד שלישי לSATA3.

פורסם

מה זאת אומרת? יש כאלה שם Bootable ויש כאלה שלא? אני חייב Bootable כי אני רוצה לשים עליו כונן SSD..

בדיוק! זו הבעיה בלמצוא בקר טוב..ז"א אחד שהוא Bootable, וכאלו הבנתי יקרים מאוד (פתחתי תרד דומה בעבר).

אגב איזה SSD יש לך?

לא שווה בשביל SSD להתעסק עם בקרי צד שלישי לSATA3.

האמת לא יודע אם זה נכון. לי יש גם SSD (ה- M4 128G) שמחובר על SATA2 בלוח כמו של פותח התרד ואני מקבל תוצאות מהירות נמוכות ממש לעומת אנשים בעלי אותו כונן עם SATA3. לי אישית כל אחוז מורג כי אני עובד הרבה עם קבצי RAR גדולים (פתיחה ודחיסה).

פורסם

לי אישית כל אחוז מורג כי אני עובד הרבה עם קבצי RAR גדולים (פתיחה ודחיסה).

בהנחה שפותח הדיון לא פותח ודוחס קבצי RAR גדולים כל היום (תסכים שזה לא בדיוק התחביב של רוב האנשים), זה לא קריטי.

פורסם

אין לי מושג מה הדרישות שלו ומה הוא עושה. מה שכן יצא שבמקרה יש לי ניסיון ספציפי עם החומרה שלו: הבקר המובנה על הלוח אם שיש לו די מאכזב אפילו ל- SATA2! מעבר ל- SATA3 בהחלט ייתן בוסט ביצועים מורגש ברוב ה- SSD שבשוק כיום. הוא צריך לעשות יחס עלות תועלת בהתאם לדרישות. אם יחליט שצריך SATA3 נניח כי יש לו SSD של ביצועים ממש, אז אני חושב שהכי משתלם זה לשדרג לוח אם חדש. זה יותר זול מבקר איכותי לפי מה שביררתי בעבר.

אז מה קריטי בשבילו זה הוא יודע..אולי שיגיד מה השימושים (משחקים, עריכה, RARs וכו") ואז נדע אם בכלל שווה להתעסק.

פורסם

אכן במחירי הבקרים (שעובדים על יותר מערוץ PCI E אחד) בארץ אין מה לשקול קניית בקר לSSD.כדאי לקנות לוח עם בקר SATA 3 מובנה.לUSB3 בלבד יותר משתלם לקנות בקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.