עבור לתוכן

התייעצות לגבי 2 מארזים Lancool Midi Tower PC-K59B Black או Raidmax Seiran

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

http://www.tms.co.il/product/11279

עוד שנה לא תמצא את הכרטיס הזה יותר, בנוסף לכך, SLI עתידי זה הרעיון הכי לא חכם שיכול להיות. עוד שנתיים כבר יהיו כרטיסים חזקים בהרה מזוג כזה במחיר נמוך מזוג (או יחיד), מה גם שלא בטוח שתצליח למצוא אותו.

מי שבונה על SLI לעוד יותר משנה מיום הקנייה הוזה... במיוחד שהכרטיס שהוא רוצה לקנות ישן וכבר לא מיוצר יותר.

צפיפות זאת שטות, לי אין בעיה עם הלוח שלי (מפרט בפרופיל), בנוסף הלוח שהוא בחר גרוע ל-SLI\CFX, זאת בגלל תמיכה של 8X ו-4X.

אז החבר לא מבין (בכלל). SEASONIC היא היצרנית הגדולה בעולם של ספקי כוח, היא אחת מהחברות הטובות ביותר שקימות בתחום, היא מייצרת את הספקים של אנטק ועוד מספר חברות...

איפה כתוב שהוא לוקח 210W? מניסיון הוא עובד עם ספק של 430W של החברה המדוברת, ראיתי גם GTX680 עובד על אותו הספק (והוא צורך יותר).

SLI של שניים כאלו לא יצרוך כל כך הרבה, אבל אם התכנון הוא ליותר משנה, אז תרד מזה. בנוסף הלוח לא טוב למטרת מערך כרטיסים.

אחי תראה גם אם אני אתכנן SLI לעוד שנתיים זה לא יהיה בעיה

משום שתראה לי משחק שהדרישות מינימום שלו יהיו SLI 560GTX TI

גם עוד שנתיים לא יהיה משחק כזה שידרוש ככה

וגם מערך כרטיסים של ה560 הוא מערך חזק מאוד ויחזיק להמון זמן גם אם הכרטיס לא מיוצר

פורסם

אתה טועה עוד שנתיים (כנראה) יהיה כרטיס חזק מזוג 560TI במחיר שיעלה שלך לקנות עוד 560TI (אם בכלל תמצא).

מה בקשר ללוח? הוא יגביל לך מערך (אם הוא יצא לפועל).

פורסם

גם מדובר בלוח עם צ'יפסט מדור קודם וגם לא תומך PCI-X גרסה 3. בעתיד יתכן כי רוחב הפס שהכרטיסים החזקים יצטרכו ינצלו את PCI-E 3.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים