פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים איזה כיף שישנם עוד ישראלים שאוהבים שיחרבנו להם על הראש, אבל זה הישראלי המצוי והטמבל שאוהב שהוא נדפק מאחור ועוד בלי וזלין ועוד אומר תודה בתור מד"ס אני משתמש המון בנעלי ספורט ונעלי ספורט שנחשבות איכותיות לא אמורות להתפרק לאחר חצי שנה ובטח לא נעליים ששילמו עלייהם 700 ש"ח. לצערי אני נתקל לא מעט פעמים באנשים שמתלוננים על כך שהסקוני שלהם התפרקה בפרק זמן קצר.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים אני לא יודע מה עשיתם עם הנעליים , אבל בשימוש שלי בנעלי סאקוני, לא היו לי בעיות מיוחדות והתרשמתי שהן עמידות באותה מידה לפחות כמו נייקי ואדידס. ואני מכיר עוד אנשים שיש להם סאקוני ולא היו להם בעיות כאלה.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים בוקר טוב ,בכל אופן למה לקנות במגה ספורט , שיש לכם חנויות יבואן ? (עם מחירים יותר נמוכים ומלאי יותר חדש )
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים המחירים ממש לא נמוכים. יש שם את המחירים המקוריים של הנעליים ואין שום הנחה. מצד שני, אולי השירות שתקבל שם יהיה יותר טוב.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים במגה ספורט תמיד מורידים מחיר למי שמתמקח...המחיר שרשום הוא מחיר המקסימום...
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים תשמע הכל עניין של כמה אתה מתעקש שיחליפו לך את הנעל.אני קניתי בעיר נעליים ב 120 שקל. אחרי שבועיים הדבק נפתח והסוליה התחילה "לטייל" לה. הלכתי לחנות ודרשתי שיחליפו לי את הנעל. אמרו שישלחו למפעל ותוך עשרה ימים אקבל חזרה. לא ויתרתי! התעקשתי בסוף החליפו לי את הנעל ולא המתנתי אפילו יום אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.