עבור לתוכן

בעיה עם נעלי סאקוני שנקנו ברשת מגה ספורט

Featured Replies

פורסם

כל חנות נורמלית שלא עונה על הגדרה " באסטה בשוק הכרמל ".

ואם כבר לא נותנת אחריות, אז לפחות שירות מינימלי של לנסות לעזור למי שהתפרקה לו הנעל.

• תגובות 55
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שאתה קצת חי בסרט.. אף חנות לא תחליף לך נעל אחרי שנה שאתה משתמש בה. זה לא מחשב...

פורסם

אף אחד לא דיבר על להחליף את הנעליים, אבל כן לקבל שירות.

אם נניח אחרי כמה חודשים הסולייה פשווט תתפרק, תיפול מעצמה, התפירה תשתחרר, וזה בהחלט לא משהו שנגרם על ידי נזק פיזי או מישהו שלעס את הנעליים כי לא היה לו מה לאכול, כן, אני מצפה מאותה החנות שתטפל בזה, בצורה כזאת או אחרת.

אלה לא נעליים ב40 שקל מהתחנה המרכזית.

פורסם

אין ספק שאם נעל מתפרקת אחרי חודשיים זה לא משהו תקין (אלא אם יש שימוש מוגזם בנעל שזה משהו שאפשר לראות על ידי המראה של הנעל בכללי). אבל הבחור פה מצפה מהחנות לטפל בנעל אחרי חצי שנה שהיא לא יודעת מה היה איתה... זה מוגזם קצת.

פורסם
  • מחבר

בקיצר, לך תקנה לעצמך דבק ותתקן.

איך אפשר לברר עם איזה יבואן מגה ספורט עובדת?

פורסם

תגש אליהם ותשאל.

אתה לא מבין שאתה עושה מעצמך צחוק?

פורסם

בנעליי סאקוני שקניתי מהם מודבקת מדבקה שעליה רשום שהיבואן הוא מ.ב.ס- היבואן הרשמי של סאקוני בארץ.

פורסם
  • מחבר

אם הם היו קרובים אלי הייתי ניגש בשמחה, אבל אני מעדיף לברר הכול לפני שאני ניגש.

פורסם

לא הרבה הרבה הרבה יותר פשוט לקנות דבק ולהדביק? אלוהים ישמור איזו הגזמה.

פורסם
  • מחבר

קנית אוטו חדש, נפל לך הפגוש,במקום ללכת לחברה ולהתחיל להתוכח, לך למוסך ושלם על פגוש חדש.

פורסם

לא השוואה נכונה.

פורסם

הגזמת לגמרי ..

דבר ראשון זה לא מזיק לרגל ו/או לנעל . רצת עם זה (סביר להניח )

הנעל אצלך יותר מידי זמן ..

לי יש את זה וזה אפילו לא הטריד אותי לרמה של ללכת להדביק את זה - זוהי נעל ריצה וכל עוד הסולייה והנעל תקינים אין לך על מה לבוא בתלונות ..

זה נעל ריצה - לא נעל אלגנטית ליציאות ולהרשמת בחורות (וגם אם ...)

פורסם
  • מחבר

מי אתר שזה לא פוגע במכניקה של הנעל?

מי אמר שזה לא מעיד על האיכות הגרועה שהנעל הורכבה?

פורסם

כי יש לי סאקוני כבר מ 2004 , לפחות 3 זוגות , ניסיתי אחרות וזה לא זרם . אני רץ כארבעים קילומטר בשבוע .

אם אתה תחפש בעיה היא תצוץ . חלאס . יש לך תלונות על התפקוד של הנעל ?

ד"א : גם שניסיתי לקנות נעליים שלא מתוצרת סאקוני , וראיתי שלא הולך איתם . מה אתה חושב שהלכתי לחנות ואמרתי להם נעליים לא טובות :kopfpatsch: ( קרה אחרי חודש בערך שגם בו נפח (אורך) הריצה ירד בגלל הנעליים . מכרתי אותן כמשומשות בסוף תמורת 350-400 שקל (נעליים שעלו 700 )

פורסם

בפעם הראשונה (והאחרונה) שקניתי סאקוני, הן התחילו להקרע אחרי שבועיים וחצי (חורים בבד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים