עבור לתוכן

בעיה עם נעלי סאקוני שנקנו ברשת מגה ספורט

Featured Replies

פורסם

אולי לא הבנתי למה הוא התכוון אבל אצלי בשני המקרים הנעל הייתה סוקוני ובשניהם היתה מין לשונית קטנה שהיא המשך של הסוליה והיא פשוט לאט לאט איבדה את החיבור לנעל, לא היתה לזה שום משמעות זה היה רק אסתטי.

• תגובות 55
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ כן זה החלק שהוא מתכוון אליו..

פורסם
  • מחבר

מבחינה חוקית אין לי מה לעשות?

פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

לא קונה סאקוני יותר, למרות שאני ממש אוהב את הנעליים שלהם- ממש מחבקות את הרגל.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, זה רק אסתטי וניתן לתיקון בשתי דקות אצל סנדלר.

פורסם
  • מחבר

זה כמו אוטו מתקלף, זה רק אסתטי, אבל זה מבעס שביזבזת כסף על מוצר סוג ב

פורסם

ממש לא היה אכפת לי עם למבורגיני שמגיעה ל100 ב3 שניות הייתה מגיעה עם צבע מתקלף, הנעליים שלהם שירתו אותי נאמנה בריצות גם אם החלק הקדמי התנתק קצת.

אם אתה הולך איתם כל הזמן אז מילא אבל גם אז זה לוקח בסך הכל כמה דקות לסדר את זה.

פורסם

היית קונה למבורגני ולא היית מתבאס על כך שהיא הייתה מגיעה שרוטה?

מצד שני אם אתה יכול להרשות לעצמך למבורגיני אחת אז אתה סביר שיכול להשרות לעצמך גם עשר כאלו..

פורסם

תתעלם מהאנלוגיה, הפואנטה הייתה שאת המטרה שלהן הן עושות נהדר והקילוף הזה לא ממש קריטי וניתן לסידור בקלות יחסית.

פורסם
  • מחבר

ממש לא היה אכפת לי עם למבורגיני שמגיעה ל100 ב3 שניות הייתה מגיעה עם צבע מתקלף, הנעליים שלהם שירתו אותי נאמנה בריצות גם אם החלק הקדמי התנתק קצת.

אם אתה הולך איתם כל הזמן אז מילא אבל גם אז זה לוקח בסך הכל כמה דקות לסדר את זה.

תגיד לי איפה אתה גר אני בא לתת לך עם פטיש על האוטו כי זה לא נורא.

פורסם

ועדיין זה דבילי לבכות בלי סוף על משהו שאתה יכול לפתור בקלות. :nixweiss:

זוהי סה"כ נעל שמיוצרת במזרח הרחוק, זו לא נעל עור איטלקית באלפי שקלים או איזה חללית. הנעליים האלו לא מיועדות להחזיק שנים וזה לא חדש.

פורסם
  • מחבר

לא ציפיתי שהיא תחזיק שנים, אבל חצי שנה בשימוש מתון ביותר זה לא אומר להוות לנעלים חדשות בעיה.

פורסם

שמע, מה שאתה יכול לעשות, אם אתה רוצה לעשות רעש, זה לשלוח מייל לסאקוני עצמם ולראות מה יקרה.

אני קניתי נעלי אדידס לפני כמה שנים באלוהים יודע כמה כסף, והלשונית הזאת מקדימה השתחררה אחרי שלושה חודשים.

לא עשיתי סיפור, ולא הלכתי לסנדלר, לקחתי קצת דבק וסידרתי את זה לבד, וזה החזיק כמה שנים טובות.

בנעליים האחרונות שלי, הלכתי לגבעת השלושה, מדדתי זוג, והזמנתי אותם באיביי.

עד היום מחזיקות כמו לא יודע מה, חוץ מכמה סיבים שיצאו, ושרפתי אותם כדי שלא יפרם עוד יותר.

כל הנעליים האלה מיוצרות בסין באותה איכות בררה, ואין מה לעשות, לפעמים זה יתפרק.

זה הכל עניין של עד כמה אתה מוכן ללכת ראש בקיר, ומה הרשת המטומטמת הזאת תעשה כדי לסתום לך את הפה, זה הכל.

אם תלך אליהם ותקדח להם כל יום על הלשונית הזאת מקדימה, אולי בסופו של דבר למישהו ימאס לראות אותך שם, ויחליטו לעשות משהו בנידון, ואולי לא.

אתה גם יכול לשלוח מייל לסאקוני עצמם, ולראות מה הם יענו לך. הבעיה עם הנעליים האלה, ורוב הנעליים בארץ, שיש לך לפחות 3 יבואנים, ולך תדע עם מי מגאספורט עובדת. אולי הם בכלל מייבאים אותם בעצמם ?

נכון שזה מעצבן, כי זאת נעל חדשה, אף אחד לא אמר לך, שחרר, זה כולה גומי, 10 שקל וסידרת בעצמך.

זה מעצבן מאוד, במיוחד כשמשהו עלה לא מעט כסף.

וכל אלה שאומרים שזה דיבילי לבכות על משהו שאפשר לסדר תוך כמה דקות, זה לא עניין של אפשר לסדר, זה עניין של מותג, של התנהלות.

הרי כל חנות נעליים נורמלית נותנת אחריות לשנה, בין אם זה מגה, בין אם זה נייק, או כל מקום נורמלי.

אין שום סיבה שלא יקחו מהבחור את הנעליים שלו, ישלחו אותן על חשבון החברה ליוחנן הסנדלר, ויספגו את ה10 שקל האלה, וגם אם זה רק כדי לסתום ללקוח את הפה ולהגיד לו, "הנה, סידרנו לך".

פורסם

איזה חנות נעליים נותנת אחריות לשנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים