עבור לתוכן

בעיה עם נעלי סאקוני שנקנו ברשת מגה ספורט

Featured Replies

פורסם

בתחילת חודש אפריל של השנה הזו קניתי נעלי סאקוני במגה ספורט.

לפני כמה זמן התחילה תופעה שהרצועת גומי בקצה הנעל מתחיל להתפרק.

מה אני עושה במצב הזה?

בכל זאת זה נעל של 700 שקל, ולא הספקתי לרוץ איתה הרבה.

פניתי לרשת מגה ספורט, והם מתנערים ממני.

אשמח לעזרה, תודה

• תגובות 55
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני שבוע גם אני קניתי מהם נעליים של סאקוני מדגם OMNI 11, איזה דגם אתה קנית?

מלחיץ אותי עכשיו שגם לי זה יקרה...

פורסם
  • מחבר

ProGrid Ride 4

פורסם

מהניסיון שלי זה קורה בהרבה מאד נעליים ולא רק של סוקוני אבל במיוחד אצלהם, גם לי הייתה את הבעיה והלכתי לסנדלר שפשוט הדביק את זה חזרה.

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי כבר בסאקוני, אבל את הנעלים האם ממש קרעתי, באלו לא רצתי יותר מידי, בגלל זה זה מפתיע אותי.

פורסם

לך לסנדלר שיתפור לך את המקום הבעייתי בשתי הנעליים. ואל תקנה יותר במגה ספורט.

פורסם

מגה ספורט לא יצרו את הנעל, הבעיה לא אצלם, אולי הבעיה בדגם, בייצור של הנעל.....

פורסם

הם פשוט לא מדביקים את זה טוב, יצא לי אפילו לבקש נעל למדידה בחנות נעליים עצמה וזה היה משוחרר שם :\.

אבל זה לא משנה הרבה, הסנדלר לקח לי 20 שקל וזה לא הפריע לי מאז.

פורסם

מגה ספורט לא יצרו את הנעל, הבעיה לא אצלם, אולי הבעיה בדגם, בייצור של הנעל.....

מגה ספורט הם אלה שמספקים את השירות והאחריות, לכן הם מחוייבים לתת מענה לכל בעיה שתהיה.

אומנם תחום הנעליים זהו תחום בעייתי במתן אחריות, אבל 700 שקל? זה 3.5 ימי עבודה בשכר מינימום. ככה הם מוכנים לוותר על לקוח שקונה נעליים בסכומים כאלה?

פורסם

השאלה היא אם כל חנות אחרת כן הייתה נותנת מענה לבעיה מסוג כזה. אני בספק... אולי רק חנות היבואן של סאקוני..

פורסם

תקופה של חצי שנה הם באמת לא יכולים לעשות כלום, בהתחשב בעובדה שהם לא יכולים לדעת מה עשית איתה. היא יכלה להיות במחסן כל התקופה ויכלת לרוץ איתה רצוף כל יום 20 קילומטר. מה אתה מצפה מהם? שכל חצי שנה יחליפו לך נעל? גם יכול להיות שהיא אוחסנה בתנאים לא נאותים. אולי ישבה הרבה בשמש? היה קיץ חם.

פורסם
  • מחבר

לא ישבה בשמש, לא רצתי איתה הרבה, אפילו המעטתי ללכת איתה על חולות.

700 שח לא בא ברגל!

פורסם

בעיה שלך. בדרך כלל אחריות לנעל היא מינימלית. יש לך את החוצפה להגיע לאחר חצי שנה ולדרוש החלפה? גם סאקוני עצמם לא היו מחליפים לך את הנעל. החלפתי נעל חדשה לגמריי (לא יצאתי איתה החוצה) יומיים לאחר סוף האחריות והייתי אסיר תודה לחנות (גלי)

חוק בסיס אומר קנית משהו, תבדוק אותו כי כאשר האחריות תגמר אין לך לאן לפנות.

אגב כל נעל במגה ספורט ניתן להשיג ב-50-400 ש"ח פחות מחו"ל. לפני ש-endless מתו השגתי זוג נעליים ב-450 ש"ח פחות מבארץ. כיום דרך סאקוני עצמה, אני אקנה את אותה הנעל עם חסכון של 250-300 ש"ח

פורסם

זה כבר לא קשור לנושא, אבל בארה"ב גם אם תחפש לא תמצא נעל יקרה יותר מ100$.. וגם שם ישלחו אותך לחפש תחברים שלך אחרי חצי שנה שהיא אצלך..

פורסם

לי היו 2 זוגות נעליים של סאקוני ואני רצתי איתם בתנאים קשים והרבה וחוץ מבלאי של הבד הם נשארו בסדר גמור.

לא נראה לי שנעל איכותית צריכה להתפרק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים