עבור לתוכן

עזרה בזיהוי כובע ים\פאה

Featured Replies

פורסם

היום בלכתי באיזור הבורסה בר"ג ראיתי אישה (אני לא בטוח אבל לא היה לי נעים להסתכל) עם משהו על הראש ספק פאה ספק תמיסת גומי שחורה שיובשה על הראש בצורת שיער , זה נראה כמו כובע ים שחור אבל דק מאוד ועם תבליט של שיער (או שהיה שיער אמיתי מתחת) מישהו ראה \יודע מה זה לעזאזל ,לא נראה לי שמישהו ילך אם זה מרצונו החופשי לכן הסקתי שזה משהוא רפואי אבל לך תדע, אולי מישהו חושב שזה יפה.

פורסם

תמונה או שזה לא קרה.

פורסם
  • מחבר

הלוואי שלא היה קורה, כל היום אני מנסה להבין מה זה היה, זה ממש נראה רע,

אני די עתיק אז לא חשבתי לצלם (וזה גם לא היה ממש נעים)

פורסם

היום בלכתי באיזור הבורסה בר"ג ראיתי אישה (אני לא בטוח אבל לא היה לי נעים להסתכל) עם משהו על הראש ספק פאה ספק תמיסת גומי שחורה שיובשה על הראש בצורת שיער , זה נראה כמו כובע ים שחור אבל דק מאוד ועם תבליט של שיער (או שהיה שיער אמיתי מתחת) מישהו ראה \יודע מה זה לעזאזל ,לא נראה לי שמישהו ילך אם זה מרצונו החופשי לכן הסקתי שזה משהוא רפואי אבל לך תדע, אולי מישהו חושב שזה יפה.

דתיות נשואות יכולות לבחור לשים פאה כלשהי במקום כיסוי ראש. ככל הידוע לי הפאה אמורה להיות כזאת שיבינו שהיא פאה, צריך לשאול את רוני.

פורסם

מה, כזה? WigCap-t.jpg

פורסם

זה תלוי באיזה זרם של הדת אתה.

יש רבנים שמאשרים ללכת עם פאה משיער אמיתי ויש כאלה שלא , שאומרים שחייב שזה יהיה ברור שזאת פאה.

יש רבנים שבכלל לא מאשרים ללכת עם פאה , בגלל שפיאה יכולה להראות כמו שיער אמיתי ואז יחשדו בפריצות.

ויש גם את העניין של הכשלה שיחשבו שהיא לא נשואה.

פורסם
  • מחבר

מה, כזה? WigCap-t.jpg

לא, ממש קווי מיתאר של שיער אבל מגומי (אולי).

פורסם

משהו כזה?

slide12-twop-worstdads-04-hawthorne-jpg_011212.jpg

פורסם

או כזה?

5507848_700b.jpg

פורסם

WTF ,מה זה אמור להיות?

פורסם
  • מחבר

משהו כזה?

slide12-twop-worstdads-04-hawthorne-jpg_011212.jpg

יותר דומה לזה אבל ממש דק ומודבק לראש, כאילו שפכו גומי נוזלי ויבשו אותו בקווי מתאר של צמיחת שיער.

פורסם

אני בוכה ממה שהולך פה :lol:

פורסם

bob2.jpg

for59399.jpg

פורסם

אכן חלק מהתמונות מצחיקות. לא חושב שמדובר באישה עם פאה (חרדית) כיוון שלמרבית לא שמים לב לפאה (תמונה). אבל איאפשר לדעת אולי זאת זקנה עם חצי פאה של "כבש" שעפה לה. תתן עוד פרטים. :silly:

תיקון: יש רבות עם פאות לא הכי איכותיות אבל עדיין לתיאור שהבאת זה יהיה מוזר.

פורסם

באיזור הבורסה יש מלא אזרחים זרים במיוחד הודים

יכול להיות שראית אחד כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים