עבור לתוכן

שאלה על הבדלים בין 2 ספקים של סיסוניק + הבדלים בין שני מארזים

Featured Replies

פורסם

^ בדיוק, בנוסף עדיף שתדבר עם קיריל (לי הוא מסדר דברים מהר יותר בלי בעיות).

• תגובות 69
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא תהיה לך בעייה, אפילו אם אתה קונה רק שילוש, מבחינתם זה כמו מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

הלוואי ^^

החשש היחיד שלי הוא למסור להם מארז חדש שקניתי לא מאצלם, ואז אם הם בטעות יגרמו לנזק כלשהו בו או לחילופין- "איבדו" חלקים שמגיעים איתו דוגמת הברגים לדיסקים הקשיחים וכו', אז אני אדפק כי לא יהיה לי עליו אחריות, הרי לא קניתי אותו מהם.

יש חנויות שבד"כ שומרות לעצמן חלקים שלדעתם לא יהיה ללקוח שימוש בהם, כמו החתיכת ברזל הזאת ששולפים מאחורי המארז של הלוח אם, או של הכונן האופטי, או ברגים מיותרים של הדיסקים הקשיחים- ואני רוצה שכל הדברים האלו יחזרו אליי.. מה ניתן לעשות עם זה?

* יש לכם מושג מה ההבדל בין הגרסא הרגילה של הזלמן לבין ה-SI EDITION שיש אצל TMS?

פורסם

TMS לא שומרים כלום, עד היום קיבלתי את כל הברגים החוטים... הבנת את הנקודה. קניתי מהם 4 מחשבים ואני בדרך לעוד אחד (החודש או חודש הבא), בנוסף לשני כרטיסי מסך קיבלתי אתם הכל.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מקווה שהם ינהגו כך גם איתי.

בקשר לקירור, יש לכם מושג מה ההבדל בין הגרסא הרגילה של הזלמן לבין ה-SI EDITION שיש אצל TMS?

פורסם

חוץ מזה ששתיהם לא משהו?

באחד יש אפשרות לשלוט על המאווררים ידני.

פורסם
  • מחבר

חח למה לא משהו? החברה פה אמרו שהוא יהיה הקריר ביותר מבין השלושה שהצגתי.. יש לך משהו טוב יותר במחיר שלו?

פורסם

ל TMS אין אפשרויות טובות בכל מה שקשור לקירור מעבדים.

ב KSP יש לך את זה

וקירורים במחיר הזה הם רק קצת יותר טובים מהקירור המקורי של אינטל בכל מה שקשור לביצועים , אבל הקירור הזה הרבה יותר שקט.

פורסם

האלפין הזה לא שקט מהKATANA למשל ובביצועים הוא קרוב מאוד לסטוק.

פורסם

גיל , אבל הוא עולה חצי מהקטאנה.

ובמחיר הזה אין ממש קירורים מוצלחים.

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי למאווררים בטוחח המחירים של הזלמן, כלומר כ-130 ש"ח ואתה הבאת את האלפיין שעולה 50 ש"ח. אז בטווח של עד 130 שח אתה חושב שיש משהו יותר טוב מהזלמן הזה?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר למה הם יותר טובים?

פורסם

הם שקטים יותר (לא דיברנו על זה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים