פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים ^ בדיוק, בנוסף עדיף שתדבר עם קיריל (לי הוא מסדר דברים מהר יותר בלי בעיות).
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר הלוואי ^^החשש היחיד שלי הוא למסור להם מארז חדש שקניתי לא מאצלם, ואז אם הם בטעות יגרמו לנזק כלשהו בו או לחילופין- "איבדו" חלקים שמגיעים איתו דוגמת הברגים לדיסקים הקשיחים וכו', אז אני אדפק כי לא יהיה לי עליו אחריות, הרי לא קניתי אותו מהם. יש חנויות שבד"כ שומרות לעצמן חלקים שלדעתם לא יהיה ללקוח שימוש בהם, כמו החתיכת ברזל הזאת ששולפים מאחורי המארז של הלוח אם, או של הכונן האופטי, או ברגים מיותרים של הדיסקים הקשיחים- ואני רוצה שכל הדברים האלו יחזרו אליי.. מה ניתן לעשות עם זה?* יש לכם מושג מה ההבדל בין הגרסא הרגילה של הזלמן לבין ה-SI EDITION שיש אצל TMS?
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים TMS לא שומרים כלום, עד היום קיבלתי את כל הברגים החוטים... הבנת את הנקודה. קניתי מהם 4 מחשבים ואני בדרך לעוד אחד (החודש או חודש הבא), בנוסף לשני כרטיסי מסך קיבלתי אתם הכל.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר אוקי, אני מקווה שהם ינהגו כך גם איתי.בקשר לקירור, יש לכם מושג מה ההבדל בין הגרסא הרגילה של הזלמן לבין ה-SI EDITION שיש אצל TMS?
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר חח למה לא משהו? החברה פה אמרו שהוא יהיה הקריר ביותר מבין השלושה שהצגתי.. יש לך משהו טוב יותר במחיר שלו?
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים ל TMS אין אפשרויות טובות בכל מה שקשור לקירור מעבדים.ב KSP יש לך את זהוקירורים במחיר הזה הם רק קצת יותר טובים מהקירור המקורי של אינטל בכל מה שקשור לביצועים , אבל הקירור הזה הרבה יותר שקט.
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר אני התכוונתי למאווררים בטוחח המחירים של הזלמן, כלומר כ-130 ש"ח ואתה הבאת את האלפיין שעולה 50 ש"ח. אז בטווח של עד 130 שח אתה חושב שיש משהו יותר טוב מהזלמן הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.