עבור לתוכן

חוות דעת על מארז של Antec

Featured Replies

פורסם

שלום כולם קניתי את המארז Antec Two Hundred tower Gaming רציתי לדעת איך הוא ואם יש לו זרימת אוויר טובה?

זה המערכת שלי :

כרטיס מסך: Nvidia Gtx 550 ti לא OC.

מעבד : amd phenom ii x4 965 3 4ghz

לוח אם : http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#CPUS

השאלה במארז הקודם שלי שהוא היה מארז של EZCOOL מארז לפני 5 שנים שאני משחק במשחקים אז הכרטיס מסך ממש חם ויענו המארז לא מקרר במארז החדש שקניתי יש שני מאווררים וגם קניתי עוד של של 12 סמ"ר של TT אז הוא יקרר טוב?

תודה לכולם.

פורסם
  • מחבר

UP? למה אתם לא עונים חברס :-)

פורסם
  • מחבר

up

נו מה נסגר אפה המנהלים פה כולה שאלה פשוטה.

פורסם

מארז מעולה.

אם הכרטיס שלך מתחת ל-75 מעלות במאמץ אז הכל בסדר גמור.

פורסם

ילחוץ אחד..לא עברה שעה ואתה מקפיץ כאילו אין מחר (טעות שלי בתאריכים..אתה בסדר אתה :) )..וגם קנית כבר אז קצת מאוחר להתייעץ!

בכל מקרה יש לי את המארז הנ"ל כבר שנתיים כמאט והוא מצוין לשימושים שלי ושקט בצורה מופתית ממש, האמת שיש לי גם מעבד בדיוק כמו שלך. אני באופן אישי לא הוספתי שום מאוורר למרות שבסידור מאווררים שלו, שני המאווררים שהוא מגיע איתם הם מוצאים אוויר ואף אחד לא מכניס. אבל עדיין טמפרטורות טובות במארז הזה וניסיתי כמה פעמים להוסיף 3 מאווררים ורק הוספתי רעש ולא יותר.

בהנחה שיש לך מאווררים שקטים, תעשה את הדברים הבאים:

1)כוון באופן קבוע את המאווררים של המארז ל- LOW

2)שים מאוורר אחד מכניס מקדימה בחלק העליון.

3)אם יש לך עוד מאוורר שים אותו בפנל צד.

4)חוץ מיזה למארז יש תחנת עגינה ל- HDD (אם זה V2 אז ל- 2.5" או לא אז ל- 3.5") חבר לה חשמל וכבל SATA.

5)תקנה מסנן 120 מ"מ לפנל צד..אם תשאיר אותו פתוח כך, יהיה לך מלא אבק במחשב:

http://dx.com/p/120mm-anti-dust-mesh-barrier-9519?item=29

בעיקרון היום לא הייתי ממליץ לקנות את המארז הזה מהסיבה שהוא בנוי מאיכות חומרים ירודה (ספציפית מסנן האבק) וכאשר תשטוף את המסנן וכל פעם תסיר את הקליפסים שתופסים את הבד הזה..בסוף הם נשברים (מה שקרה לי). דבר שני המארז כאשר מכוון ל- LOW הוא שקט רצח בפני עצמו אבל הוא לא מבודד רעש משאר החומרה שלך. לכן אתה צריך חומרה שקטה בפני עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים