עבור לתוכן

טיול מאורגן-דרוש המלצות

Featured Replies

פורסם

בבקשה

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל העיר הזאת זה גאודי :)

פורסם
  • מחבר

יש מלחמות שוורים? או שביטלו את זה בגלל אירגוני זכויות בעלי החיים? :s05:

פורסם

חחח שכח לרגע מהזונות,למי אכפת. פשוט אני נמנע מאסטרדם בגלל הרחובות האדומים,לא לעניין לטייל עם המשפחה ליד אזור כזה.

אוקי ,מה מיוחד בבודפשט?

מה לגבי ברצלונה?

הרחובות האדומים נראים הרבה יותר מכובדים בערך מחצי מדינת ישראל.

תרשום בגוגל תמונות beautiful budapest ותבין לבד.

ברצלונה גם סבבה של עיר (אני מאמין, לא הייתי שם), אישית אני מעדיף את בודפשט. גם פראג יפה. על רומא אפשר לוותר בגלל שהעיר הזאת מפוצצת תיירקים ובשביל להגיע למקומות השווים תצטרך כל הזמן לשכור מדריכים שיכניסו אותך דרך הוייאייפי (עדיף על לחכות שעות בתור) וזה יעלה לך הון תועפות כאשר מדובר במשפחה שלמה. בנוסף שמדובר בעיר שניתן לסיים אותה ביום-יומיים גג.

כל מה שקשור ליוון או לאיין תוותר.

יש לי המלצה לטיול אחר, במיוחד אם אתה מפחד מהליכות וזאת וונציה. אפשר להשכיר מלון באכסניות מאיכות ירודה במרכז העיר שגם יעלו יקר אבל יתנו לך חדר לישון והם יהיו הרבה יותר זולים מהמלונות האיכותיים בונציה והם גם עדיפים על נסיעה מחוץ לעיר אל תוך העיר (הרבה ישראלים עושים זאת, לדעתי זה בזבוז זמן) ומה אתה מקבל בתמונה? עיר מדהימה ומחספיק ללכת כמה עשר דקות ממרכז העיר בשביל לצמצם את המפגש עם שאר התיירים. אם תיפול על זמנים של פסטיבלי אומנות אז תקבל אין ספור מוזיאונים נוספים אם כי גם בחודש רגיל ישנם הרבה מאוד אטרקציות. הייתי בונציה שבוע וחרשתי את האמא שלה, משבע בבוקר עד חצות וזה לא הספיק לי בשביל לסיים אותה. בטיול עם משפחה לעולם לא תוכל להגיע לכמות הטיולים שלי.

פורסם

יש מלחמות שוורים? או שביטלו את זה בגלל אירגוני זכויות בעלי החיים? :s05:

לא שוכח את הפעם הראשונה שראיתי מלחמת שוורים במדריד

כל הטררם הספרדי הרגיל של חצוצרות ומטאדורים במכנסי טייטץ צמודים

ואז מישהו מוציא שלט, 600 ק"ג

אמרתי מה כבר יכול להיות, הפרה עדנה.

לא האמנתי, יצאה מפלצת מהגיהנום, מכונת רצח, מתחיל לרוץ, רואה חומה מעץ ולא נעצר, נכנס בה עם כל הלב בפיצוץ.

תפס סוס עם הרוכב, זרק את שניהם על החול

אבל מה יש להם טכניקה, בסוף הרגו אותו, בסה"כ די שגרתי. הסוף ידוע מראש.

פורסם

יעד שכנראה לא חשבת עליו: קרואטיה / סלובניה. מדינות עם נופים מדהימים (לא אוסטריה או שוויץ אבל לוקח בהליכה מקומות שנחשבים יפים כמו פארק יוסמיטי בארה"ב), זולות, לא מתוירות כמו מערב אירופה.. יש שם עיירות פסטורליות מדהימות שאפשר לישון בהם ולעשות טיולים מסביב (למשל Bled בסלובניה או Slunj בקרואטיה).

(לצערי) חזרתי משם שבוע שעבר, ממליץ בחום.

פורסם
  • מחבר

יעד שכנראה לא חשבת עליו: קרואטיה / סלובניה. מדינות עם נופים מדהימים (לא אוסטריה או שוויץ אבל לוקח בהליכה מקומות שנחשבים יפים כמו פארק יוסמיטי בארה"ב), זולות, לא מתוירות כמו מערב אירופה.. יש שם עיירות פסטורליות מדהימות שאפשר לישון בהם ולעשות טיולים מסביב (למשל Bled בסלובניה או Slunj בקרואטיה).

(לצערי) חזרתי משם שבוע שעבר, ממליץ בחום.

אשמח אם תפרט,כמה זמן היית שם,על איזה מלון אתה ממליץ?

אנשים שם מבינים אנגלית?

מה לגבי אוסטריה היית שם? ממליץ?

פורסם

אלה מקומות נפלאים אבל האתרים לא מרוכזים שם במקום אחד

אתה צריך לקחת רכב ולהתחיל לחרוש

פורסם
  • מחבר

אלה מקומות נפלאים אבל האתרים לא מרוכזים שם במקום אחד

אתה צריך לקחת רכב ולהתחיל לחרוש

אהה אם זה רכב,זה מיותר. אולי בעתיד,כשיהיה לי יותר ניסיון בנסיעות בחו"ל לבד ללא ההורים והאח הקטן על הראש.

יש לך אולי איזה חברה מומלצת שממנה אפשר להזמין טיסה או חבילת נופש לברצלונה?

אני יודע שחברת התעופה היחידה שנורמלית זה Brithish Airways,כול שאר החברות הישראליות: ארקיע,ישראייר ואל-על רק ביקורות רעות יש עליהם.

אשמח להמלצה שלכם ממה שאתם וזוכרים איך הזמנתם את החופשה שלכם באיזה חברה נסעתם.

אתרים יועילו לי מאוד.

פורסם

לברצלונה בעיקר זה טיסות שכר

אני מציע שתיקח חבילה של טיסה + מלון ושיהיה קרוב לרמבלה (שדירות רמבלה)

פורסם
  • מחבר

לברצלונה בעיקר זה טיסות שכר

אני מציע שתיקח חבילה של טיסה + מלון ושיהיה קרוב לרמבלה (שדירות רמבלה)

תן לי שם של חברת טיסה משהוא? זה כללי מדי.

פורסם

חוץ מהחברות התורכיות שבעיקרון אני לא מוכן לטוס איתם, אני יכול להמליץ לך על כל חברה.

מי שיתן לך את הדיל הכי טוב יהיה המנצח שלך

שלא תחשוב שיש הבדל, היום מרביתם זה ברמה עממית מינוס.

פורסם

שתי האגורות שלי:

רומא ממש לא נוראית כמו שהוזכר כאן. היינו שם בספטמבר לפני שלוש שנים ולא היינו צריכים לחכות בתור לשום דבר כמעט, חוץ מהותיקן (וגם זה לא היה נורא, משהו כמו חצי שעה). למוזיאונים מסויימים אפשר ומומלץ להזמין כרטיסים מראש, ככה שלא צריך לחכות בתור בכלל (לא צריך שום vip). ואפשר לבלות שם בכיף שבוע. חוץ מזה כמובן האוכל האיטלקי מצוין (אם אתם בקטע של פסטה, פיצה, יין וגלידה).

ונציה דווקא להיפך לדעתי... עיר ממש יקרה ודי משעממת. היינו שם יומיים וזה הספיק בשביל להימאס לנו. אם יש פסטיבל אז זה משהו אחר כמובן.

סלובניה שצויינה כאן היא ארץ עם נופים מאוד יפים ומערות מדהימות (היינו ב-3 מערות כשהיינו שם לפני שנתיים), והרבה כפרים נחמדים (Bled אכן כפר מאוד יפה). כמו שאמרו כאן, עדיף להיות שם עם רכב. גם על קרואטיה שמעתי דברים יפים.

ברצלונה בהחלט עיר מדהימה וכיפית, ואפשר בכיף לבלות שם שבוע. אוכל טוב, הרבה אתרי תיירות יפים, מקומות בילוי, ואפשר גם לנסוע מהעיר למנזר מונסראט, שזה מנזר שבנוי על הר, ואפשר גם לצאת לטיולים על ההר. אפשר גם לנסוע מברצלונה לערים תיירותיות אחרות שנמצאות בסביבה.

פורסם

טוב זה כבר על טעם ועל ריח. הייתי מוותר על יומיים מרומא בשביל עוד יומיים בוונציה. מחירי המוזיאונים סדנרטיים, האוכל שלא נמצא ברחובות המתויירים הוא סבבה וזול. הכל נמצא במרחק הליכה ויש טונות של כנסיות חינמיות לתור בהן. רק בתוך וונצייה הייתי במעל 50 כנסיות, שונות זו מזו ויפות, כל אחת בדרך שלה. ניתן בלילות ללכת לאופריות וקונצרטים זולים, רובם נחמדים. חוק הבסיס אומר להתרחק מהמרכז.

ברומא דיברתי בעיקר על הוותיקן ועל הקולסיאום. שני המקומות הללו חובה VIP בשביל להכנס. עיר מסריחה ומלאה בערבים.

פורסם

אם אתה מחפש נופים ושקט באירופה, או בעולם בכלל היעד הראשון שקופץ לי לראש זה שוויץ.

זה כמובן אם אתה לא אוהב נוף עירוני. אני באופן אישי מעדיף לראות מהחלון את ניו יורק מאשר איזה הר או אגם. יפים ככל שהיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים