עבור לתוכן

טיול מאורגן-דרוש המלצות

Featured Replies

פורסם

שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים:

סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב.

אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים:

אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי.

חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת .

אשמח להמלצות הבאות:

1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם.

2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם.

3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריקה לא כלולה ,רק יבשת אירופה ואסיה.

עצות לטיול יתקבלו בברכה.

אני מפרסם את ההודעה הזו לאחר טיול מאורגן מאכזב שהיה לי בצרפת שממנו אני מנסה להימנע.

נ.ב המלצה למבנה של טיול חצי מאורגן יתקבלו גם בברכה אבל אני צריך שתנחו אותי בקטע הזה,ההעדפה העיקרית היא לטיול מאורגן שכן סה"כ אמי לא צעירה ואני לא רוצה להכביד עליה.

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה דווקא טיול מאורגן? במיוחד כשמדובר באירופה, הרבה יותר נוח וכיף לארגן טיול בעצמכם, וככה אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים בקצב שלכם (דווקא טיול מאורגן יכול להיות מה שיכביד על אמך).

פורסם

אני לא מכיר טיולים מאורגנים שמתמקדים באזור אחד או שניים. אומנם אמך אינה צעירה אך היא לא זקנה.

עצה שלי תבחר סופית את המקום או שני המקומות בהם אתה רוצה לנפוש, תתארגן על רשימה של דברים שאתה רוצה לראות בהם (תביא אזורים אקסטרה) וגם אני מציע לך לחפש כל מיני טיולים שמאורגנים ע"י הגרמנים עצמם, בדר"כ בכל מלון ניתן לברר מידע עליהם ואלו בעצם טיולי יום/ חצי יום בהם לוקחים אתכם מהמלון לאזור ומחזירים אתכם. לפעמים זה יוצא אפילו יותר משתלם מלבד.

טיולים מאורגנים יוצאים תמיד יותר יקרים ולו מהסיבה הפשוטה שאתם תלויים בקבוצה ותמיד יש עיכובים. הם גם לא תמיד יוצאים יותר קלים. נסיעות ימים שלמים באוטובוס גם מעייפוות, גם נתקלתי בטיול מאורגן שהיה מאוד קשה והיה מבוסס הליכות

פורסם

אם אמך בכושר סביר היתי ממליץ על מסלול ה Alta via 1 בדולומיטים האיטקלים.

מסלול רגלי בן 8-12 ימים (תלוי בקצב) עם בקתות מסודרות לשינה וארוחות. אחד המסלולים המדהימים בעולם ביופיים ולא דורש סחיבת ציוד כבד על הגב.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alta_Via_1

ואלבום התרשמות http://patitucciphoto.com/dolomitesport/altaviaone/

אירופה מזווית אחרת, לא רק ערים וארמונות, לאירופה יש להציע גם נופי טבע מדהימים ומסלולי הליכה מהנים. אין צורך במדריך טיוליים או טיול מאורגן, כל שעליך לארגן זה מפה ( שקונים בתחילת המסלול) וזהו.

פורסם

אני אישית הייתי נמנע מטיול מאורגן, כמו שאמרו מעליי יש מצב שהטיול המאורגן יכביד עליה מפני שלפעמים לוח הזמנים הוא מאוד אינטנסיבי ואין זמן לנוח.

יש מספיק מידע שאפשר לדלות לגבי כל מקום באירופה, שב תעשה את האיסוף מידע בעצמך ותכנן את הטיול בעצמך ככה אתה לא תלוי באף אחד ואפשר להתקדם בקצב שלך.

פורסם

^

התחשק לי בעצמי לעשות את המסלול הזה, מי מצטרף?

פורסם

טיול מאורגן הוא לא יקר ומשתלם אבל התחושה שאתה לא אדון לנעשה וגם השידוך עם שאר הקבוצה יכול לקלקל הכל

פורסם

^

מה? טיול מאורגן לרוב יוצא או באותו מחיר או יותר יקר מטיול עצמי ובטיול עצמי אתה מספיק הרבה יותר ונהנה הרבה יותר.

פורסם

אם תשווה אחד לאחד את הרכיבים שאתה מקבל בטיול מאורגן מול טיול עצמאי תראה שזה לא יקר יותר

בנוסף תמיד בטיול מאורגן תראה יותר מהסיבה שהם "מאורגנים" יותר טוב ממך, הטייל העצמאי.

כאמור זה לא מתאים לכל אחד, אני הייתי עשרות פעמים בחו"ל ופעם אחת במאורגן והספיק לי לשאר החיים.

לפותח השירשור, בתקציב שלך יש טיולים מאורגנים לגרוזיה, יעד מאוד מומלץ, העניין שזה כבר סוף העונה לשם.

פורסם

אני כל כך לא מסכים איתך.

ארגון נכון שלך לא רק שחוסך כסף, אתה גם מספיק הרבה יותר.

הפלוס היחידי שיש לטיול מאורגן שהוא חוסך ממך את כאב הראש שבארגון טיול ומתאים יותר לאנשים שאין להם ידיעת שפות בינלאומיות.

בתחילת דרכי כמטייל, הייתי מצטרף לקבוצות תיירים בשביל לשמוע את ההסברים (יש לי ידע בשלל שפות אז פשוט הייתי מצטרף מאחור בלי שאף אחד ישים לב) ועד מהרה גיליתי שלא רק שהקבוצות זזות לאט מדי, הן גם מדלגות על הרבה אתרים חשובים.

בעזרת קנייה מראש של כרטיסים לאמצעי תחבוריה והזמנה מראש כניסות למקומות שמטבעם בעלי תורים ארוכים. אתה תספיק הרבה, הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

תודה חברים על העצות. אני עשיתי חיפוש אינטנסיבי בגוגל ובשאר האינטרנט והגעתי למסקנה שטיול מאורגן יוצא יקר להחריד,ולצערי אין בראשותי ממון רב,וגם לאחרונה משפחתי חוותה טלטלה כלכלית קשה.

בכול אופן הטיול לא עומד להתרחש ברגע זה או עוד שבוע,אלא בטווח של שנה מעכשיו פחות או יותר.

אני משנה קצת את הדרישות שלי,אני מחפש עכשיו חבילת נופש באחד מערי אירופה למשך שבוע. ביררתי וחבילת נופש יוצאת יותר זול לטעמי.

הנה היעדים שמצאתי לחבילות נופש אפשריות:

אשמח לדעה שלכם על כול יעד,שכן אני אישית הייתי בחו"ל רק פעמיים בחיי-פעם בניו יורק ובפעם בצרפת.

הנה רשימת היעדים:

1.יוון-רודוס או כרתים? (מה אתם אומרים?)

2.ברצלונה או קוסטה ברווה?(מה אתם אומרים?)

3.אמסטרדם?(יש נופים? אני לא מחפש נערות ליווי בחופשה הבאה,בשביל זה יש לאס וגאס בהמשך :) ).

4.רומא

5.פראג

6.בודפשט

אם יש לכם יעדים נוספים שלא מופיעים ברשימה אשמח אם תוסיפו אותם.

אשמח אם תחווה את דעתכם על כול יעד,כולל רשימת אתרים שחייבים לעבור שם לדעתכם האישית.

וויתרתי על סקוטלנד או היער השחור כי אני לא רוצה לטרטר את אמי,בהמשך אני אבקש ממכם המלצה לטראק טוב :) .

7.אם יש לכם דעה שלילית או חיובית על חברת התעופה ארקיא,אשמח לשמוע אותה.

כמו כן ויתרתי על הרעיון של טיול מאורגן,ואני אלך על טיול חצי מאורגן. יש לי אנגלית די טובה ואני מאמין שנסתדר.

פורסם

אמסטרדם ולאס ווגאס בשביל זונות? אתה קולט שאתה צריך להיות מליונר קטן בשביל להרשות לעצמך זיונים בשני המקומות הללו?

לטיול ראשון הייתי הולך על בודפשט

פורסם

מיכאל11 סליחה נגיע אליך בהמשך

ל-symbore

אני לא מתכוון להמליץ על טיולים מאורגנים מאחר והם לא מתאימים לי אבל לדעתי בטיול מאורגן יש הרבה פלוסים

לא צריך לחפש בתי מלון

לא צריך לחפש תחבורה

יש חברה שמדברת עברית, עניין לא פשוט מאחר ואנשים עשויים לחוש בדידות בחו"ל, אפשר להכיר חברים חדשים.

יש מישהו שאפשר להשען עליו, המדריך.

יש הדרכה.

טיול כזה מאפשר לאנשים מסויימים לחוות את הטיול נטו בלי "להטרד" בנושאי יום יום.

למיכאל11

לדעתי ברצלונה צריכה להיות בעדיפות הראשונה שלך.

יוון אפשר לוותר.

חברת התעופה ארקיע טובה כמו כל חברה אחרת. לא משהו שצריך להחליף.

אני לא מציע לך חצי מאורגן, או שאתה לוקח הכל על עצמך או שתשאיר את הארגון המלא על אחרים.

פורסם
  • מחבר

אמסטרדם ולאס ווגאס בשביל זונות? אתה קולט שאתה צריך להיות מליונר קטן בשביל להרשות לעצמך זיונים בשני המקומות הללו?

לטיול ראשון הייתי הולך על בודפשט

חחח שכח לרגע מהזונות,למי אכפת. פשוט אני נמנע מאסטרדם בגלל הרחובות האדומים,לא לעניין לטייל עם המשפחה ליד אזור כזה.

אוקי ,מה מיוחד בבודפשט?

מה לגבי ברצלונה?

פורסם
  • מחבר

למיכאל11

לדעתי ברצלונה צריכה להיות בעדיפות הראשונה שלך.

יוון אפשר לוותר.

חברת התעופה ארקיע טובה כמו כל חברה אחרת. לא משהו שצריך להחליף.

אני לא מציע לך חצי מאורגן, או שאתה לוקח הכל על עצמך או שתשאיר את הארגון המלא על אחרים.

מממ, אפשר את חוות דעתך מה טוב בברצלונה,גם אני בדקתי עכשיו וזה נראה יעד מצויין.

אני אקח על עצמי,ואני יסביר למה,סה"כ אם אני מטייל בברצלונה זה לקחת מספר רכבות או אוטובוסים למספר בודד של אתרים. כמו כן אני לא רוצה לעייף את אמא שלי ודבר נוסף זה יוצא לי יותר זול מאשר מאורגן.

אם תוכל למצוא לי טיול מאורגן מחברה אמינה בברצלונה ,אני אשמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים