עבור לתוכן

אוברקלוק ל amd

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי את המחשב הבא:

Amd authlon xp 1800

512 ram

geforcefx5600

יש לי לוח אם שקניתי לפני משהו כמו 3 חודשים שעלה אז איזה 600-700 שקל

אוקיי, אני רוצה להעלות את ה fps למשהו כמו שעתיים-3שעות כל פעם, לא יותר.

המחשב שלי פועל על fsb 133 והמעבד ב 1533 משהו כזה... אחרי 3 שעות של עבודה הוא בחום של 58 מעלות C .

אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב, אני פשוט רוצה להעלות את ה fps כדי שיהיה לי fps קצת יותר טוב במשחק שאני משחק בו... לא משהו רציני.

ב bios הוא רושם לי שאני יכול להעלות את ה fps עד 266 משהו כזה... מה אתם מציעים לי לעשות?

ואם להעלות fps אז איך אני יודע עד מתי להעלות, במיוחד אני לא רוצה לשרוף או להרוס משהו...

ואם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, תודה.

פורסם

אחי יש לך בילבול רציני בין fsb ל- fps תערוך תהודעה שלך תראה מה אתה מנסה לשאול למה כי לא הבנתי כלום...

פורסם

תעלה ל 266 ותראה מה יקרה :P

לא סתם.. אתה באמת מתבלבל בין FBS ל FPS , למרות זאת הבנתי מה אתה רוצה ... קודם כל תשפר תטמפרטורת מעבד שלך ואז תחשוב על אוברקלוק... זה ממש גבוהה ...

btw.. איזה משחק ? :P

פורסם

hmmmmmm cs mayb...

פורסם
  • מחבר

מה שהתכוונתי זה שיש לי fps לא טוב ואני רוצה להעלות את ה fsb מ 133...

יש דרך אחרת להעלות fps?

ולא אני לא משחק counterstrike... שיחקתי פעם

אני משחק מוהאא..

עכשיו, מישהו רציני יכול לעזור לי כי אני צריך עזרה כפי שאתם רואים, מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה חוץ ממאוורר

כלומר, אני יכול לנקות את המארז מבפנים או משהו? כפי שאתם רואים אני לא מבין בזה בגרוש... מי שיכול לעזור לי לעומק שיבוא לicq

139020102

???

ונגיד הטמפ' היא 60 מעלות, ואני מעלה FSB, מה קורה???

ונגיד אין אפשרות אחרת ואני חייב לקנות מאוורר אז איזה כדאי?(למעבד שלי).

ושוב אני שואל אם יש איזה תוכנה שאני יכול לעשות את זה דרך ה windows במקום דרך ה bios כל פעם... וגם תוכנה שמכבה או מורידה FSB אם הטמפ' מגיעה גבוה מדי, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים