עבור לתוכן

האם כדאי לקנות קומקום חשמלי של AEG מתצוגה של חנות Cell-Tec?

Featured Replies

פורסם

מכיוון שזה מוצר בריאות, האם כדי לחסוך 30 ש"ח על קומקום חשמלי של-AEG ולקחת מתצוגה? האם קנה פה מישהו מ-Cell-Tec ואף חווה בקומקומים של AEG?

פורסם

על פניו דווקא עם קומקום חשמלי לא אמורה להיות בעיה לקנותו מתצוגה היות ואין מדובר על מוצר שמפעילים בחנות.

האם 30 ש"ח שווים כדי לקחת מוצר מתצוגה? איני בטוחה. על פניו נראה לי הנחה יחסית קטנה לקומקומים כאלה שמחירם לא נמוך כמו אלה הג'נרים. מצד שני, כאמור בתצוגה לא ממש נעשה בו שימוש.

על איזה דגם קומקום בדיוק מדובר ומה המחירים שבו הוא מוצע לך (לא מתצוגה ומתצוגה).

באשר לחנות, איני מכירה אותה אבל כתוב אצלהם שהם אתר סחר אלקטרוני כך שאם אינך קונה ממש מחנות פיזית בה אתה יכול לראות את המוצר ולבדוק שאין בו פגמים (כולל חיבורו לחשמל) ייתכן בהחלט שהייתי מוותרת על ההנחה הלא גדולה והולכת על מוצר סגור וארוז. בהתאם לזה אגב, גם הייתי בודקת מאיזה ספק בדיוק מגיע המוצר כי תכלס הקשר שלך הוא עם הספק [והיבואן או נותן האחריות] ולא המתווך.

פורסם
  • מחבר

על איזה דגם קומקום בדיוק מדובר ומה המחירים שבו הוא מוצע לך (לא מתצוגה ומתצוגה).

תודה על תגובה.

כמובן, הנה הדגם שאני מדבר עליו. בהתחלה ראיתי דגם הזה שהוא בצבע שחור/כסוף שדווקה אני אהבתי יותר אבל הוא בשונה לדגם הנ"ל:

1. לא מתצוגה

2. עולה 30 ש"ח יותר

3. מסופק תוך 3 ימי עסקים במשלוח אקספרס

פורסם

היי

הבטתי על שני הלינקים שצרפת:

1. הקומקומים נראים סבבה (כמובן שאתה יודע שהם עשויים פלסטיק, נכון?) ונראה שמחירם טוב בהתייחס למחיר השוק.

קומקום מתצוגה:

1. לא ברור אם ואילו פגמים יש לו - למשל שריטות או מכות קטנות, מי יודע אולי אפילו מעבר - כאמור לא מצויין מצבו! סביר להניח שהוא בסדר וגם עובד היטב אבל המינימום לדעתי הוא לברר את מצבו - לפחות לשאול.

2. אספקה - רשום ש"המוצר יסופק עד 10 ימי עבודה מרגע אישור חברת האשראי" בנוסף אכן רשום "ישנה אפשרות למשלוח אקספרס" אבל סביר להניח שהם יבקשו על כך תוספת מחיר. מכאן הייתי מניחה שלא תקבל את המוצר תור 3 ימים מרגע רכישתו.

3. רשום" המחיר נמסר ע"י הספק" אבל לא ראיתי מי הספק, מי מספק אחריות וכמה זמן האחריות (למרות שלי חוקי מדינה אמורה להיות מיניום שנה - עדיין. אני מוצאת את העדר פרטים אלה מפריע.

4. קניה רק דרך כרטיס האשראי - לא ראיתי אפשרות לקניה דרך PAYPAL

5. עולה 169 ובצבע לבן שפחות חיבבת.

קומקום חדש

1. לא אמורה להיות בעיה עם מצבו - נמכר כחדש.

2. אספקה - 14 ימי עסקים לאחר קבלת כל האישורים - כלומר זמן אספקה הארוך ב- 4 ימים יותר מהכתוב במקרה של הקומקום מתצוגה.

3. ספק ואחריות - רשום "אחריות לשנה ע"י תדירן גרופ".

4. אפשרות לתשלום גם דרך PAYPAL ייתרון לדעתי.

5. נראה שהקומקום עולה לכולם 198 ש"ח, אבל ניתן לקנותו ב- 178 ש"ח ללקוחות מועדון clubprice מועדון שדמי החברות בו עומדים על 1 שקל לשנה. כלומר, נראה שניתן לרכוש קומקום זה במחיר של 179 ש"ח. הבדל של 10 ש"ח מהקומקום מתצוגה.

6. תוכל לקנותו בצבע השחור שאמרת שחיבבת יותר (אבל למי שרוצה נראה שניתן להשיגו במחיר זהה גם בלבן).

לדעתי בהפרש של 10 ש"ח ועם פרטים יותר מלאים המטוטלת נוטה לצידו של הקומקום החדש. שווה לך כנראה לקרא מעט ביקורות על שני האתרים ולראות שהכל בסדר ומעט לקרא יותר על המועדון ההוא ומה בדיוק הוא מחייב אותך.

לדעתי, לאחר כל זאת אם הכל יראה לך בסדר מהכיוון של הקומקום החדש דיי שווה לשקול לקנות אותו.

כמובן שווה לך לבדוק שוב את הפרטים אולי פיספסתי משהו ויש סיבה לעשות העדפה שונה.

פורסם

תצוגה זה בטח קומקום שמישהו קנה והחזיר.

לא מאמין שקומקום מתצוגה ימכר כתצוגה מאחר ואין בו שימוש והקופסה שמורה בארון כחדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים