עבור לתוכן

צריך המלצה למשחקי offline single player ל4~ ימים בלי אינטרנט (לא FPS)

Featured Replies

פורסם

אני נגרר לטיול משפחתי (סתם לישון רחוק מהבית אם שואלים אותי) ויש ספק אם יהיה אינטרנט. חוץ מזה אשתי לא סובלת את league of legends :lol: . ברמה התאוריתית אני יכול להשתמש בחבילת הגלישה של הנייד (יש לי עוד 1.5GB וחודש הבא יהיה לי עוד 2) . למחשב לא צריך להיות בעיה גדולה להריץ דברים ואפשר להתפשר על ההגדרות . יש י 7720 של Dell עם 650GT 2GB (בערך חזק כמו 550ti ) .

משחקים כבר יש לי ערימה ענקית. אספתי המון עם הזמן. מבחינת סוג המשחקים אני לא מתלהב מ FPS, מעדיף RPG ואסטרטגיה (בעיקר בתורות אבל זה לא בדיוק נכון היום) , אני משחק עכשיו LOL. אוהב משחקי בסגנון minecraft,dwarf fort, terraria .אתמול קניתי FTL כי חברים שלי טוענים שהוא ממש טוב. משחקים שונים ומשונים זה סבבה. אני גם אוהב rogue like .

הינה כל המשחקים שלי -

http://steamcommunity.com/id/Niseg/games?tab=all

http://www.gamersgate.com/profile/Niseg

כן ,זאת ערימה גדולה. אני לא בטוח מה שווה לנסות. יש לי גם המון משחקים של 1C (את כולם בקיצור קניתי ב21 דולר) אז אם מישהו מכיר משהו טוב אני פתוח להמלצות.

אני לא מתכוון לקנות את ה "XCOM" החדש (יקר לי). אם יש למישהו המלצה על משהו שווה אני אשמח לבדוק. יש לי גם Diablo 3 אבל בשביל זה צריך אינטרנט וגם ככה לא שיחקתי בו המון זמן.

פורסם

MAJESTY 2 משחק לא רע בכלל אבל חוזר על עצמו מאד ולא מגוון, הייתי ממליץ לעבור שם מפה או שתיים בכל פעם (זה גם לוקח לא מעט זמן, לי לפחות) כי יותר מזה נמאס.

FANTASY WARS נחשב למשחק די טוב בסגנון HEROES רק הרבה יותר HARDCORE (רמת קושי גבוהה יותר ופחות ידידותי למשתמש), ההמשכים שלו שלושת משחקי ELVEN LEGACY משום מה לא מופיעים בחבילה הזאת והם נחשבים מעט טובים יותר.

גם משחקי MEN OF WAR נחשבים RTS טקטיים טובים מאד ומאתגרים (הקודם בסדרה FACES OF WAR מעט פחות מוצלח).

Planet Alcatraz נחשב ל - RPG מעולה ברוסיה אבל נהרס בתרגום ונחתכו חלקים ממנו (ציון 80 באתר הגיימינג הרוסי המרכזי AG).

גם REIGN נחשב RTS טוב למדי בסגנון TOTAL WAR ברוסיה אבל הגרסה האנגלית זכתה לביקורות די גרועות.

פורסם

אני מבין שלקרוא ספרים וחס וחלילה להניח את המחשב ל4 ימים זה משהו שלא יעלה על הדעת. :)

פורסם

אתה סתם נגרר לכיוון של משחקים מסובכים..

משחק כמו Age of Mythology יכול לשרוף לך ימים בקלות..

אין כמו לחזור לנוסטלגיה לפעמים :P

Age of Mythology

Red Alert 3

Age of Empires (יש גם איזה 3 גרסאות של המשחק)

Heroes (אני אוהב את 3, לא מסובך כמו החדשים..)

Need For Speed Carbon או אחד מהNFS החדשים.

אלו ההמלצות שלי :P

פורסם

Torchlight 2

פורסם

^

מחזק ביותר :)

פורסם
  • מחבר

התקנתי המון משחקים על המחשב ואז בסוף שיחקתי FTL בערך 99% מהזמן :lol: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים