עבור לתוכן

לא מצליח לשלם עבור מוצר שרכשתי באיביי

Featured Replies

פורסם

קניתי מוצר כלשהו באיביי וניסיתי לשלם עבורו (בPayPal) אבל בסוף כל התהליך זה מראה לי את ההודעה הבאה:

Unfortunately, the funding source within your PayPal account was declined.

מה אני עושה במצב כזה?

פורסם

הגדרת כרטיס אשראי כמו שצריך ? יתכן ואין לך אישור לחיובים מחו"ל, בדוק עם חברת האשראי מה הסיבה לכך.

נסה להכניס כרטיס אשראי אחר.

פורסם

PAYPAL קיבלו סירוב מהחברת אשראי שלך...יכול להיות שניצלת את מלוא המסגרת שלך ?

הכי טוב להתקשר לחברת אשראי ולשאול.

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר פה זה שכן הצלחתי לשלם על הזמנות אחרות שעשיתי, לפני ואחרי הקנייה הזאת... (וזאת פעם שנייה שזה קורה, כך שלא נראה לי שהבעיה היא ספציפית במוצר הזה)

וזה לא נראה לי הגיוני שניצלתי את מלוא המסגרת כי עד עכשיו ביצעתי משהו כמו 5 רכישות ואף אחת מהן לא עברה את ה-5 דולר.

בכל מקרה אצור קשר עם חברת האשראי, תודה על העזרה. :xyxthumbs:

פורסם

תסיר Cookies מהדפדפן שלך ותנסה שוב.

פורסם

אם זה לא קשור לאשראי אז תתקשר לפייפאל ישראל, הם עונים מהר ועוזרים מאוד במציאת פיתרון לבעיה.

פורסם

זה קרה לי גם פעם. התקשרתי לחברת אשראי והכל היה תקין והם אפילו ראו את נסיון החיוב ואמרו שהם אישרו אותו.

מה בסוף הייתה הסיבה?

המוכר שולח רק למי שיש כתובת מאומתת בארה"ב.

אני תכננתי להשתמש בשירותים של mustop ולשלוח לכתובת בארה"ב אבל היא לא הייתה מאומתת ע"י פייפאל'.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שכאן זה אותו מקרה, כבר הספקתי לרכוש כמה פריטים מאותו מוכר ולפי מה שראיתי הוא אפילו כבר הספיק לשלוח אותם...

אז רגע, אם הם אישרו את ניסיון החיוב זה אומר שזה כן ירד לך מהחשבון? יכול להיות שאם ניסיתי לשלם כמה וכמה פעמים אז מבחינת חברת האשראי שילמתי עליו מספר פעמים? (למרות שהחיוב לא מופיע לי בחשבון הפייפאל)

פורסם

תסיר Cookies מהדפדפן שלך ותנסה שוב.

פורסם

לא נראה לי שכאן זה אותו מקרה, כבר הספקתי לרכוש כמה פריטים מאותו מוכר ולפי מה שראיתי הוא אפילו כבר הספיק לשלוח אותם...

אז רגע, אם הם אישרו את ניסיון החיוב זה אומר שזה כן ירד לך מהחשבון? יכול להיות שאם ניסיתי לשלם כמה וכמה פעמים אז מבחינת חברת האשראי שילמתי עליו מספר פעמים? (למרות שהחיוב לא מופיע לי בחשבון הפייפאל)

יכול להיות שיראו ניסיון אישור על החשבון אבל לא יהיה חיוב.

פורסם

לא הם לא חייבו אותי.

הם רק קיבלו אישור מחברת אשראי שהכרטיס תקין ואפשר לחייב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים