פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים לא אוכל חזרת (אגב מרבית ישראל עושים סימנים). יש תחליפים. למרות שטעמתי בעבר.. סוג החריפות שונה מסחוג . נראה לי אם שמים את זה בסנדוויץ' אז רצוי כמה גרגרים .
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אכן ישנם הבדלים כימיים בין החריפים. כתבה מעולה בנושא:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899204,00.html
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר החזרת והוואסבי לא ממש חריפים.רוב החריפות שלהם היא באדים.אם אתה נושם נכון זה לא נורא בכלל.לשאוף מהאף לנשוף מהפה.ברגע שאתה עושה טעות קטנה ומכניס כמות של אדים חריפים לאף או לריאות אתה חוטף את החריפות בעוצמה.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים חזרת זה חריף מאוד, אני ממש לא מדבר על הגועל נפש הזה של אוסם- בתור חובב של חריף יצא לי לאכול כמות נכבדה של חזרת אוקראינית אמיתית בבת אחת בבית של החברה, אחרי זה היא צחקה עלי כל הערב כי הפנים שלי הפכו להיות בצבע אדום.נראה לי שלסוג כזה של חריפות אי אפשר להתרגל, אני ואבא שלי מחסלים בקבוקון טבסקו כל כמה ימים אבל החזרת באמת בעלת חריפות שונה.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אני מצטער אם אני מחדש פה למישהו, אבל גם חרדל נורמלי לא חף מחריפות. מה שמזכיר לי איך לפני שנתיים כמעט הרגתי מישהו עם החרדל של סבא שלי. מי שרוצה את המתכון, מוזמן לפנות אליי בפרטי.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים כמעט אותו הטעם של שורש חזרת שאתה אוכל בליל הסדר.וואסבי ישראלי? אולי. בישראל יש את המהג שלקחת חזרת ולהוסיף לו צבעי מאכל כדי שיקבל את הצבע של וואסביתאכל פעם וואסבי נורמלי ותראה שאין קשר בין הטעמים. למען האמת קשב למצוא וואסבי אמיתי מ-100% שורש הוואסבי במערב לכן משתמשים בתערובות עם כך וכך אחוזים.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אפשר לראות ב"סושיות" שכונתיות (לא רק) ווסאבי שנראה כמו פלסטלינה, וגם הטעם לא רחוק. תחשבו לבד.הוואסבי האמיתי הוא יבש מאד וגריגירי.נדיר למצוא בארץ בריכוזים גבוהים.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מאיפה משיגים ג'פטה בארץ?מה זה לעזאזל ג'פטה? אין כזה דבר. יש צ'בטה (Ciabatta), או כפי שנהוג לקרוא לה בארץ (ובמקומות אחרים), ג'בטה. ג'פטה זה מה שהיה קורה אם סבא של פינוקיו היה עובר ניתוח לשינוי מין.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים האם מבחינתכם טוסט נחשב לסנדוויץ'?בשבילי זה:ג'בטה מחיטה מלאהממרח פיצה של אסם/קנורפרוסות בייקוןגבינה צהובה גאודה שקונים בטיב טעם, היא מיובאת וטעמה ממש טוב ביחס לגבינות של תנובה.יש עוד אחד:ג'בטה מחיטה מלאהגבינת שמנת נפוליאוןבצל סגולסלמון מעושן
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים ג'פטה זה מה שהיה קורא אם סבא של פינוקיו היה עובר ניתוח לשינוי מין.צחקתי בקול רם
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים יופי, ורק עכשיו שמתי לב שהייתה לי שגיאת כתיב וציטטתם אותה. הבושה שלי תישאר לנצח, חקוקה על דפי הפורום.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אפשר לראות ב"סושיות" שכונתיות (לא רק) ווסאבי שנראה כמו פלסטלינה, וגם הטעם לא רחוק. תחשבו לבד.הוואסבי האמיתי הוא יבש מאד וגריגירי.נדיר למצוא בארץ בריכוזים גבוהים.אני חושב שזה תלוי בהכנה שלו אבל אני אכלתי ביפן הרבה וואסבי רך, גם בטאייוון הווסבי היה דומה ליפני ולמען האמת נתקלתי בקשים רק בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.