Art Tatum פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 קודם כל, מהו סנדוויץ' אגדי? סנדוויץ' אגדי הוא סנדוויץ' טעים ועשיר שמעניק סיפוק רב. כדי להכין סנדוויץ' אגדי צריך לפחות 7 רכיבים בסנדוויץ'. ישנם שני אסכולות. אלו שטוענים שלא סופרים את הלחם ברשימת הרכיבים, ואלו שטוענים שסופרים גם את הלחם. סנדוויץ' אגדי שבו 7 רכיבים כולל הלחם, אינו נחשב כסנדוויץ אגדי על פי המחמירים. רבים טוענים שפיצחו את סוג הסנדוויץ' האגדי, אך רק מעטים מהנוסחאות מצאו את דרכם לציבור הרחב. מטרתו של דיון זה היא לחשוף כמה מהנוסחאות המוצלחות. התרומה הצנועה שלי היא נוסחה לסנדוויץ' אגדי פשוט ועממי המבוסס על דג כבוש או נקניקים. 0) לחם/בגט/ג'בטה/וכו.. טרי וטעים. 1) דג כבוש(מהמעדניה או מקופסת שימורים) או נקניקים. 2) מיונז. 3) רצועות מלפפון חמוץ. 4) פרוסות עגבניה. 5) רצועות פלפל טרי(חריף למי שאוהב). 6) עיגולי בצל. 7) עלי חסה. נסו גם אתם לפצח את סוד הנדוויץ' האגדי, ותוכלו גם אתם לזכות בחולצה: קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BigTools פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 בתור אחד שמתעסק קצת בתחום, הסנדוויץ' המשולם הוא יותר פשוט בהרבה.אך עם זאת חייב להיות קאצ'י. דג כבוש זה לא קאצ'י. זה גועל נפש. וקניקים יש סבירים ויש גרועים. זאת הכללה גדולה.יש יותר מסנדוויץ' מושלם אחד.זה הגירסא הרצינית של מה שהתכוונת -הסנדוויץ המושלם. (חייב להיות מורכב בסדר הזה)ג'פטה טריה- שכבה דקה של מיונז- שכבה דקה של חרדל דיז'יון (עם הגרגירים)- חסה (עדיף קצוצה, אפשרי גם חיתוך גס אבל לא לשים עלה שלם!)- מלפפון חמוץ (פרוסות דקות)- טבעות עגבניה (פרוסות דקות)- רוסטביף (של טירת צבי או פרוס במקום מהקצב) מוכן להאכילה, דקה וחצי מכל צד על פלנצ'ה פסים או מחבת פסים)- פלפל קלוי (רצועות גמבה עם שמן זית, מלח ופלפל כ15-20 דקות על חם בנוני בתנור)- סוגרים את הג'פטה ומכניסים את כל הסנדוויץ לתנור לאיזה 2 דקות.(למאותגרים דתית אפשר לשים אחרי השלב של הרוסטביף גבינה צהובה - מניסיון הולך טוב)בתאבון. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
mrraz פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 הסנדביץ המושלם צריך סיפתח בגריללוקחים בגט או ג'בטה טרייםשכבה של גבינה צהובהמכניסים לגריל כשהסנדביץ פתוח להשחמה קלהמוציאים ומתחילים להעמיס קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Art Tatum פורסם 2012 בספטמבר 25 מחבר Share פורסם 2012 בספטמבר 25 דג כבוש זה לא קאצ'י. זה גועל נפש. וקניקים יש סבירים ויש גרועים. זאת הכללה גדולה.יש דגים מאוד טעימים.ולפעמים(לא לעיתים קרובות) מגיע בולמוס דווקא לסוג הזה של האוכל.לא בשביל כל אחד כנראה.הסנדוויץ' המשולם הוא יותר פשוט בהרבה.סנדוויץ' טעים יכול להיות גם עם 4-5 מרכיבים, אבל סנדוויץ' אגדי לא פחות מ7!!!! לא כולל הלחם!!!כדי שיהיה אפשר לדבר בשבחו של הסנדוויץ', הוא חייב להיות מושקע ועשיר יותר מסנדוויץ' פשוט.יש קרטריונים לדברים אלה, אני לא המצאתי את החוקים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
romansah9 פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 מעקב. לצערי אין לי מתכון להוסיף פה, אבל אני הולך לבדוק כל קומבינציה שתציעו (אני הבדוק עם אח שלי ה"טבח" אם יש לו מתכונים להוסיף). קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
LazyCat פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 אחד הסנדוויצ'ים הטובים ביותר שאכלתי הוא בדיקסי (פילדלפיה). נקרא כריך עוף ירקות. מה בפנים... - מיונז טריאקי - חסה - חזה עוף - עגבניה - בצל סגול - מלפפון חמוץ כל זה בלחמניה טריה עם סומסום וקצח שחור. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
benor פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 סנדביץ' סלט טונה.להכין 3-4 ביצים קשות. להוציא אותם ולמעוך אותם בקערה, להוסיף פחית טונה. להוסיף מיונז, לימון סחוט פלפל ומלח לפי הטעם.להמשיך למעוך עד לקבלת מרקם אחיד.תהנולא סנדביץ' אגדי אבל סנדביץ' עממי. סנדיבץ' סלמון:- 2 פרוסות לחם- גבינת שמנת- דג סלמון- עיגולי בצל- חסה חתוכה- מיץ לימון סחוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ssib פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 שירשור המתאים בול לערב כיפור אם יש פה מיני תחרות בינתיים אני מצביעה ל- bigtools. זאת עם הסתייגות קלה: אם ניתן, עדיף שהרוסטביף לא יהיה של יצרן ישראלי גדול [כטירת צבי זוגלובק וכו]. גיליתי שמשום מה הנקניקים / פסטרמות שלהם נוטים להיות 'פלסטיקים' משהו ונחותים משמעותית מאלו שניתן למצא בטיב-טעם או במעדניות רוסיות ובטח שבמקומות קטנים או בייצור בייתי [גם כשר]. באשר לתרומתי לדיון, נראה אולי בהמשך קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
MiniMizer פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 אם יש פה מיני תחרות בינתיים אני מצביעה ל- bigtools. - פלפל קלוי (רצועות גמבה עם שמן זין, מלח ופלפל כ15-20 דקות על חם בנוני בתנור) בתאבון. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BigTools פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 ^ קורה. תוקן. עמכם הסליחה.עוד סנדוויץ מעולה: הפעם בניחוח איטלקי. ג'פטה פתוחה לרוחב. - גבינת עזים, רצוי במשקל. למרוח בנדיבות.- פסטו, עדיף בהכנה ביתית (עלי בזיליקום טרים טחונים גם עם אגוזי מלך, צנוברים ושמן זית)- בטטה אפויה בסגנון אנטי-פסטי, כמה רצועות. (עם שמן זית, פלפל ומלח גס בחום בנוני בתור ל-15-20 דקות)- נבטים (הלבנים האלה בלי הטעם - בשביל הקראנצ'יות)שדרוגים למשקענים:- אפשר להוסיף כל אנטי-פסטי שרוצים גמבה\בצל\חציל\קונפי שום\קישוא וכל מה שיש לכם זמין במקרר.- אפשר להוסיף ממרח עגבניות מיובשות. - אפשר לגרד בולגרית. אפשר צפתית פחות מומלץ.להכניס לתור לכמה דקות להתחממות כללית. מומלץ להגיש עם סלט קל ומיץ תפוזים.בתאבון. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Symbore פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 הפשוט:שתי פרוסות לחם וחמאת בוטנים נדיבה.המסובך:לחם/ג'בטה (ניתן להשחים או לחמם קלות)שכבה דקה של פסטושכבה דקה של חרדל דיז'יון (עם הגרגירים)נגיעות של רוטב חריף לבי בחירהחסה בחיתוך גסמלפפון חמוץ פרוסות דקותשניצל/ קבב/ נקניק חתוךחסה בחיתוך גסבצל (רצוי סגול)ממש נגיעה של שמן זיתלוקחים את החלק הסוגר של הסנדוויץ, שמים פרוסת גבינה וקצת ירקות קלויים(אני מאוד אוהב חצילים ופטריות, בגלל שהטעם שלהם לא דומיננטי כמו השאר) ומכניסים למיקרו/תנור עד שהגבינה רותחת.סהכ"ל מרכיבים:10+ לא כולל לחםקלות הכנה:קלהזמן הכנה:10-30 דקות, תוי בסנוודיץ ותלוי בכמות. לרוב לוקח לי בשביל להכין סנדוויץ וכוסף קפה 25 דקות. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ssib פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 ^ LOL ;D תהיתי אם יגיבו בגלל שהגבתי לניק הזה, אבל את השגיאה הזו לא קלטתי בושה וחרפה! ;D [עזוב תירוצים של נייד, לא תופס] קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BigTools פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 ^ שום תרוצים. מקלדת גדולה ונוחה. (WAVE)אני פשוט לא מורכז לגמרי עדיין בשעות האלה .....הסוד בהכנה של סנדוויץ איכותי הוא קודם כל הפרודוקטים האיכותיים,אבל גם בגודל שלהם. עדיף לשים דברים כמה שיותר קטנים או נמרחים,כדי למנוע מצב שאתה מביא ביס ומושך איתך עוד 3 עגבניות וחציל בלאדי עם טחינה.הסדנויץ' היחיד שזכאי לכינוי אגדי זה הסנדוויץ' הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949529,00.htmlתלמדו קודם כל מהמקצוענים. זה הכלל הכי חשוב. (+סרטון הכנה מדוייק) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ssib פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 לי!! יש תירוצים של נייד מסך קטן [תירוץ לחוסר הבחנה בפרטים] מקלדת נוחה יחסית לג'אנר - אבל עדיין קטנה ומגע. וכו מה שכן הבחנתי שהתעקשת על רוסטביף של טירת צבי. אתה מקושר אליהם או שמבין שני היצרנים הלא הכי מוצלחים האלה הבחנת שהם עושים רוסטביף טוב יותר? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BigTools פורסם 2012 בספטמבר 25 Share פורסם 2012 בספטמבר 25 טעות שלי.בכל אופן, לא, לא מקושר לאף אחד.הזכרתי במקרה את טירת צבי קודם כל כי המוצרים שלהם באמת איכותיים בצורה יוצאת דופן,באופן יחסי למוצרי אוכל ארוזים. תמיד עדיף לקנות במשקל.* בתנאי שהוא עובר מחבת פסים\פלנצ'ה פסים דקה מכל צד*אבל הזכרתי אותם כי החבילה שלהם ארוזות בווקום ל-200 גרם שזה משקל מדוייק לסנדוויץ',מה שמונע קניה עודפת וזמין בדרך כלל בכל מכולת. (בשונה ממשקל שלא תמיד זמין)ואפילו המחיר הוגן. ממליץ. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.