עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך במקום רכישת מחשב חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

4, 800 הרץ.

• תגובות 137
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המוכר של ה-570 מוכן לרדת ל-700 שקל.

ה-560 מסרב לרדת והוא מוכן למכור ב-500 שקל.

אילו עדיף בהתאם למפרט שלי, אם בכלל? יש על מה לדבר?

פורסם

על המחשב הזה אין סיבה להוסיף כלום.

פורסם
  • מחבר

עד כדי כך נחרץ? לא יעזור לי לההחליף את הכרטיס?

פורסם

יעזור כן, השיפור שווה את זה?... כנראה שלא.

פורסם
  • מחבר

אז אולי עדיף ללכת פשוט על כרטיס יותר פשוט וזול? נגיד ה-560?

מה אומר?

פורסם

זה 560TI לא 560... לא שווה (למרות המחיר), תחסוך למחשב חדש או שתשדרג גם את המעבד.

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי כוונה לרכוש מחשב חדש, אלא עוד שנה-שנתיים. אני רוצה כרטיס שיתאים לי לתקופת זמן הזו, בין השאר כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה גדולה לצורך צפייה בסרטים ואף משחקים. לכך אני מניח שה-9600GT בטח שלא מספיק.

השאלה היא מה אני כן יכול לעשות בתקציב נמוך יחסית (שכן אני קונה מחשב גם כך עוד שנה-שנתיים). שדרוג כרטיס המסך נשמע כמו הפיתרון הכי טוב, גם אם לא יהיה לי מחשב גיימרים..

פורסם

נקודה קטנה לא הבנתי בת'רד הזה שמתוח כבר על פני 3 חודשים, למה אתה לא רוצה לשדרג כרגע את כל המחשב?

אתה מודע לכך שהPS3 יושב על מעבד גרפי שווה ערך ל6 דורות אחורה מהדור הכרטיסים הנוכחי ואם השמועות שרצות כרגע נכונות ושנה הבאה כבר יתחילו לצאת קונסולות חדשות אז סביר להניח שהם יבנו על הדור הנוכחי -600 או הבא 700 (הכל בהתיחס לNVIDIA כמובן) ואז אם תשדרג היום זה לא יהיה כזה "נורא" למשחקים שיצאו בעקבות הPS4 (או כל שם שינתן לקונסולה).

נקודה למחשבה.

פורסם
  • מחבר

זה לא יהיה נורא, אבל יותר הגיוני יהיה לרכוש את המחשב כאשר ייצא הדור הבא, ואיתו גם דור המשחקים יתקדם הלאה. בדור הנוכחי המחשב שלי סוחב בקושי, אבל איכשהו סוחב. זה טיפשי לרכוש עכשיו מחשב.

מה שאני מבקש פה זה עצה לגבי איזה כרטיס הכי מתאים למחשב שלי שייתן לי את התפוקה הגבוהה ביותר ביחס למחיר. חשוב לי גם לרכוש כרטיס כיוון שמתישהו בקרוב אני קונה טלוויזיה גדולה אותה ארצה לחבר למחשב, וזה בטח לא יהיה אפשרי עם הכרטיס הנוכחי שלי.

פורסם

בשביל סרטים לא תהייה בעיה בנוכחי.

הייתי קונה במקומך איזה Q8XXX/Q9450 ואז מוסיף את ה-560TI.

פורסם
  • מחבר

כמה אמור לעלות בערך המעבד המדובר?

פורסם

יותר מידי.

זה לא משתלם רק בשביל הפעלת משחקים.

פורסם

אחד הדברים המעצבנים בסוקט 775. כל מי שיש לו את הפלטרפורמה הזו ונתקל בצורך לשדרוג (החלפת מעבד, החלפת לוח אם) פשוט נדפק.

השדרוג הבא שלי (עוד שלושה חודשים, לכבוד COH2) יהיה מבוסס AMD רק בגלל זה. ה E5200 שלי הוא בהחלט אחד המעבדים המשתלמים ביותר שנוצרו אי פעם, אבל הפלטפורמה חרא. כשנדפק לי הלוח אם אכלתי חצץ. אם אני רוצה לשדרוג מעבד - זה לא משתלם בעליל. אם הייתי קונה מעבד AMD בזמנו הייתי מפסיד מעט ביצועים אבל הייתי יכול לשדרג עכשיו לפנום 2 ולחסוך את הקטע של החלפת הכל.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור:

רכישת מחשב - אני לא מעוניין לעשות כרגע.

רכישת מעבד + כרטיס מסך - לא משתלם, וגם כך אולי זה יגרור החלפת לוח אם = כבר רכישת מחשב חדש.

רכישת כרטיס מסך בלבד - לא יועיל לי למחשב ?

אני רוצה לבכות. כבר מתחילת הדיון פה שהחל לפני כמה חודשים רשמתי את המפרט שלי.. אף אחד עד עכשיו לא אמר לי שאין בכלל על מה לדבר עם המחשב הזה. הדבר היחיד שאמרתם זה ספק הכח, אותו כבר החלפתי (כרגע נראה כמו בזבוז כסף אחד גדול).

עד שהצלחתי לסגור על כרטיס ובסוף... אין בכלל טעם?

ה-9600GT הוא כרטיס ישן ואין לי סיכוי להפעיל עליו משחקים על מסך טלוויזיה גדול, מה גם שאת המשחקים הנוכחיים שאני משחק הוא מריץ בערך, ולא על הגדרות הכי גבוהות (פיפא 13 ו-CS-GO). אני עדיין מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים לי להפעלה על מסך טלוויזיה גדול, ושייתן לי שיפור ביצועים - גם אם זה לא יהפוך למכונת גיימרים. השאלה היא שוב, עד כמה יש בכלל על מה לדבר לגבי ה-560/570, עם המפרט הנוכחי שלי. אם הם כרטיסים מתקדמים ויקרים מדי בשביל המחשב שלי כשלא אהנה מהם בכלל, אז מה הוא (רמת) הכרטיס הטוב ביותר אך עדיין החלש מספיק שכן ייתן לי את שיפור מקסימלי בהתאם למפרט המדובר?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים