עבור לתוכן

דיון על הסדרה מפונקים

Featured Replies

• תגובות 94
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי זה היה משהו בסגנון:

"בוקר טוב חמודי מה העניינים, אוי תראה איזה קטע כבר סיימת צבא. יש לך שבוע לעוף מהבית."

פורסם

מגיב כדי לזכור לראות את זה בערב D:

פורסם

כשראיתי תתכנית היה לי דחף רציני לחלק כמה כאפות.

גם לחלק מה"מפונקים" וגם לכמה אמהות.

זאת שישנה בסלון זה השיא שראיתי בחיי.

זה לא קשור לפינוק, זה קשור לחינוך.

הבנאדם פשוט רע על סף האכזרי.

גם זאת שחיה עם בתה על חשבון אמא שלה גובלת ברוע טהור.

פורסם
  • מחבר

אני באופן אישי, הייתי מרגיש מאוד לא נעים לבקש מאמא שלי לעשות לי פילינג ברגליים. מעבר ל"פינוק" זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב.

לדעתי, יחסים עם הורים לא צריכים להיות כ"כ תלותיים. ההורים מתנהגים איתם כאילו הם ילדים ביסודי.

פורסם

קרירין משתתף בתוכנית?

You read my mind.

פורסם

עשתה לי רע התוכנית הזאת. באמת רחמים.

"חיי כמו שאני רוצה, בא הולך, באמת כמו מלך."

מישהו צריך להגיד לדודו הזה שמלך לא ישן על ספפה.

פורסם
אולי בכל זאת אנחנו מפונקים?

הדור שלנו סובל מ"משבר רבע החיים" שהוא תוצר של פנטזיות גדולות המתנגשות במציאות הקרה. אבל לא הפסדנו במשחק כי אנו כישלון, אלא כי החוקים תוכננו כך שלא נוכל לנצח

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4285302,00.html

פורסם

אני לא מבין איך הילדים האלה מסוגלים לעמוד מול המצלמה ולהתגאות בעובדה שהם מתעלקים על הוריהם. הגיוני לחיות עם ההורים מספר שנים ולחסוך כדי שתהיה נקודת זינוק יותר טובה בחיים, אבל מה שהם עושים זו פשוט פרזיטיות מהזן הנחות ביותר.

פורסם

לב, דבר עם קרירין, אולי יפנו לך איזה מדף לישון עליו בבית שלהם, וגם לא תשמע דברים קיצ׳יים, אלא אם כן ציוצים של חולדות זה רומנטי בעיניך ...

פורסם

מה הקשר בכלל?

פורסם

זאת הייתה תגובה לתגובה שלך לפני שערכת אותה :)

להבא, לצטט :D

פורסם

כשראיתי תתכנית היה לי דחף רציני לחלק כמה כאפות.

גם לחלק מה"מפונקים" וגם לכמה אמהות.

זאת שישנה בסלון זה השיא שראיתי בחיי.

זה לא קשור לפינוק, זה קשור לחינוך.

הבנאדם פשוט רע על סף האכזרי.

גם זאת שחיה עם בתה על חשבון אמא שלה גובלת ברוע טהור.

ואו, כל כך

ככל שאני רואה את הסרטון יותר, ככה גדלה לי התובנה כי מדובר באמת בילדים בני 30-40 שהפסיקו לגדול שכלית איפשהו בגיל 14.

"שיהיה מסוקס, שיהיה אסתטי"?? קודם כל את תהי אסתטית! יש לך 40 ק"ג עודפים, מי יסתכל עליך בכלל?

פורסם

^

40 ק"ג עודפים וילדה.

לדעתי אין שום דבר רע בלגור עם ההורים בגיל מבוגר, כל עוד שבשלב מסוים אתה הופך למקור פרנסה ולא לנטל.

אני אישית עברתי לגור לבד בגיל 24 (פעם ראשונה שעזבתי בגיל 22 אך חזרתי לאחר כמה חודשים)אחרי שאמא שלי התנהגה בצורה הכי ילדותית שאפשר כאשר הבאתי סטוץ הביתה. אם בסידרה מדובר על ילדים שלא התבגרו, אצלי מדובר על אמא שלא התבגרה וחושבת שהבן שלה הוא לעולם ילד בן ארבע.

לא כלכך צפיתי בפרק אבל לדעתי שלגבר עם הצחוק המוזר והוא ספר אני חושב יש בעיה שכלית כלשהי, מן פיגור קל.

גם ההוא עם הקעקועים בן ה-38 קצת מוזכר כזה ולא טבעי.

הבחורה סתם חיה באשליות, יש הרבה כמוה. אין מה לעשות הבחורות האיכותיות מתחתנות בגילאים צעירים ואלה שנשארות הן לרוב לא הכי מבריקות, לא הכי יפות ועם בעיות אישיות (גם בשורוק וגם בחולם) מה שלא מונע ממן לשאוף לגבר המושלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים