פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים שכחתם מ Samsung 840 המהיר בחבורה לא הייתי קורא לVertex 4 כונן בעייתי יותר נכון החברה בעייתית :-\
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר יש לי עדיין שאלה אחרונהאני מתכנן לשים את המערכת הפעלה על הSSD ולהשאיר את הדיסק קשיח שיש לי כרגע במערכת כדיסק D, כרגע הדיסק קשיח שלי עושה רעשים אז אם אני ישים את המערכת הפעלה על הSSD הוא יפסיק לעשות רעש? למשל כשאני יפתח את המחשב הוא יעשה רעש? (לא יהיו מותקנות עליו תוכניות, אלא רק סרטים וקבצי ISO, כל התוכניות יהיו מותקנות על ה-SSD)
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים קשה לדעת, יתכן והוא יפעל לפעמים וירעיש מדי פעם.אתה יכול לנתק אותו כל עוד אתה לא משתמש בו, תבדוק גם בהגדרות צריכת החשמל.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר קשה לדעת, יתכן והוא יפעל לפעמים וירעיש מדי פעם.אתה יכול לנתק אותו כל עוד אתה לא משתמש בו, תבדוק גם בהגדרות צריכת החשמל.שאני יפתח את המחשב כשזה יטען את הווינדוס בהתחלה (עד לשולחן עבודה) נראה לך שהוא יעשה רעש?
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר בהתחלה בטוח שכן, המחשב צריך לזהות את הקשיחים והם כולם פועלים. אוף,חבל... בכל מקרה תודה על התגובה ועל כל העזרה
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מה הקשר? הוא דיבר על כונן קשיח שברשותו עכשיו ומרעיש.בכל מקרה כמו שכבר ציינתי קח בחשבון שהכונן הקשיח הזה חי על זמן שאול.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר דיברתי על ה-F3 שלי שלא מרעיש... אחרי זה המלצתי על ה-M4.איך הוא לא מרעיש? יש לך אותו דיסק קשיח כמו שיש לי? (הוא SATA 2 או 3?)
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים מן הסתם הוא SATA2, לא הוא לא מרעיש בכלל (לא שומעים אותו). המפרט המלא שלי בצד.
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים מחבר מן הסתם הוא SATA2, לא הוא לא מרעיש בכלל (לא שומעים אותו). המפרט המלא שלי בצד.איך הוא לא מרעיש? (עשית משהו שהוא לא ירעיש?) אצלי הוא עושה לפעמים רעש מעצבן כזה של קריאה.את זה יש לך? http://m.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/hard-disk-drive/3-5-sata-hdd/HD103SJ-specאני חושב שיש לי את זה
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר לא מכיוון שבדגם ה-1TB של ה-F3 יש 32MB זיכרון מטמון.אתה בטוח? אתה חושב שיש לי כמו שלך 32MB? יכול להיות שיש 2 גרסאות אחת 16MB ואחת 32MB? (כי כרגע שלי מאט לי את כל המערכת ויש לי מחשב חזק)ועוד משהו, אני חילקתי אתו לשניים ל-D ו-C שווה בשווה, (על C יש את המערכת הפעלה), ב-C כ70GB בשימוש וב-D 288GB בשימוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.