עבור לתוכן

המלצה לספק חדש ומארז

Featured Replies

פורסם

היי,

זקוק להמלצה לספק חדש למערכת ההבאה :

intel E5200 2.5@3.9GHZ

4GB RAM DDR2 800mhz

SAPPHIRE HD5850

WD 320GB HDD

צורב פשוט

המערכת נמצאת במארז ג'נרי,במידה ואפשר להמליץ על מארז+ספק שיתאים למערכת עד 400-450 זה יהיה מצויין,במידה ולא - אני מניח שספק חדש יספיק ואני אשאר עם המארז הג'נרי.

תודה.

פורסם
  • מחבר

זה באנדל בקניית מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם
  • מחבר

איך הספק Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P ?

הוא דיי זול(222 ש"ח)

פורסם

איזה ספק כוח יש לך כעת? מהו מספר המאווררים במארז הנוכחי ובאיזה גדלים הם? האם יהיה שימוש מעשי במארז האמור לאחר הרכישה של המארז החדש? מאיזו חנות אתה קונה את הרכיבים שעליהם אנחנו דנים?

פורסם
  • מחבר

איזה ספק כוח יש לך כעת? מהו מספר המאווררים במארז הנוכחי ובאיזה גדלים הם? האם יהיה שימוש מעשי במארז האמור לאחר הרכישה של המארז החדש? מאיזו חנות אתה קונה את הרכיבים שעליהם אנחנו דנים?

המארז והספק ג'נריים ואני רוצה להחליף אותם לפני שאני מרכיב את הכרטיס המסך שלי(HD5850) במחשב הישן הזה.

פורסם

האופציה למעלה היא אכן טובה, הבעיה העיקרית בה היא מספר המאווררים במארז (הוא מגיע רק עם מאוורר אחד לפי היצרן, זה לא מספיק לטעמי) ולכן אפשר לקחת את המאווררים של המארז הקודם ולהעביר למארז החדש בהנחה שהם מתאימים.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שזכור לי מדובר על 2-3 מאוררי 80mm(היו בשימוש כבר יותר מ3 שנים ולא הוחלפו במארז אז לא בטוח עד כמה הם רלונטיים.)

פורסם

או להוסיף לו מאוורר 120MM איכותי ועדיין להישאר בתקציב נמוך.

בכל מקרה לחומרה שלו גם מאוורר אחד אמור להספיק, כדאי להוסיף רק על פי הצורך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,אך לצערי אני משדרג את הכרטיס מסך רק כאשר סדרה 8XXX תושק ורק אז אעביר את ה5850 שלי למחשב הזה.

פורסם

מאיפה אתה יודע מתי סדרת 8XXX תושק?

פורסם
  • מחבר

אין לי שמץ של מושג מתי היא תושק אבל כאשר היא תושק כניראה אשדרג לאחד הכרטיסים מהסדרה...

פורסם

למה להמתין כשיש לך כרטיסים טובים מהסדרות הקיימות? אפשר להמשיך להתמהמה באופן הזה... קנה וזהו, אם אתה מעוניין לשחק עכשיו ולא בשלב מאוחר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים