עבור לתוכן

קיבלתי AURORA2 משומש מ-BUYINCOINS? מה עכשיו?

Featured Replies

פורסם

והשריטה שיש, אתה מרגיש אותה על גבי המגן? או שהיא חלקה? וזה גל גבי הפלסטיקה?

• תגובות 68
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה יכול לצלם קצת את הנזק שנדע יותר להעריך

קשה מאוד לצלם אבל ניסיתי:

dykw05.jpg

עוד תמונות כאן: http://ge.tt/1q1cuLO?c

רואים שם את המגן, הבועות ועוד שריטה ליד הלוגו שנראה שהיא על המגן כי היא נמשכת מעבר לגבולות המסך עצמו.

בעבודה רגילה קשה מאוד להבחין בהן, בעיקר על רקע בהיר.

פורסם

לא יודע אם זה על גבי המגן או המסך, אבל אם זה היה על גבי המסך הייתי שולח אותו חזרה בטיל, זאת לא סריטה, זאת חתיכת חריטה על גבי המסך.

פורסם

נראית שריטה דיי רצינית ועמוקה... לא נעים.

אז למה אתה מחכה? תסיר את המדבקה ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

אז למה אתה מחכה? תסיר את המדבקה ותבדוק.

אם אני מחזיר אותו אני מתכוון לגעת בו כמה שפחות.

השריטה היא רק סימפטום - מה שמדאיג אותי שזה בטח משומש... :pissed:

פורסם

^ זה פרט חשוב מאוד. אתה חייב לדעת את חומרת הנזק בשביל לדעת איך להמשיך.

שלח להם את התמונה הזאת. מהנראה בתמונה זהו פגם דיי חמור (מדבריך חשבתי שהנזק המדובר הוא הרבה יותר שולי).

פורסם
  • מחבר

^

זה כי תפסתי (בפוקס) את השתקפות קרני השמש על דופן השריטה והיא נראית ממש זוהרת ואיומה :lol:

בשימוש רגיל קשה מאוד להבחין בה והיא ודאי לא מורגשת פיזית באצבעות.

אבל התמונה בהחלט עושה את הרושם הנדרש... ;)

פורסם

על פניו נראה כי השריטות הקלות למטה הן רק על המגן מסך. נשמע אמין והגיוני שצריך לקלף את השכבה השניה החיצונית ואז תקבל מגן מסך נקי. אם פעם התקנת מגן מסך אתה בטח מבין את הפרוצדורה ומדוע השכבה החיצונית "שרוטה".

לגבי השריטה הבולטת והצהובה, נראה כי מדובר בפאק ביצור של המסך. כמו שקורה במסכיי מחשב עם פיקסלים שרופים, כך מדובר גם כאן למראית עין. אני הייתי מצרף תמונות ופותח בדיספוט אם מדובר במקרה הנ"ל ואתה לא מעוניין בזיכוי.

שיהיה בהמצלחה, אני מכיר כמה זה מכה כואבת לקבל מוצר משומש ושהצד השני מתנער מלקחת אחריות בנושא.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שמתעסק בנושא מהצד, יש מכשירים שבאים עם מגני מסך מודבקים מראש (שכבה 1 מתוך 2 הוסרה והודבקה עם שכבה נוספת להורדה אצל הלקוח)

יצאתי חומוס פעם שניה... :facepalm:

תשובת AINOL לשאלתי בנושא:

Ainol will provide a screen protector for the tablet to protect the device from being damage during the shipment. You can remove it and stick a new one

בקיצור, נראה לי אקח את ה-18$ פיצוי ונסגור עניין.אני אוריד את המגן ובתקווה השריטות עליו ולא על המסך. לא יודע לומר מה הסיכוי שהוא משומש אבל נמאס לחפור...

פורסם

האמיתי שקצת מבאס ומבין לליבך.

אתה צריך להחליט, כנראה שאם תפתח DISPUTE בפאייפל הם יחייבו אותך לשלוח אותו חזרה למוכר\חנות עם מספר מעקב רשום ואולי אפילו

אישור מסירה. אחרי שהוא יגיע אליהם הם כנראה יזכו אותך בסכום העסקה.

אני במקומך הייתי שולח בחזרה רק בגלל כל הסמפטומים שכנראה המכשיר משומש ועדיף להתחיל עם מכשיר חדש.

אגב תנסה בגלל שבהחלט רימו אותך לדרוש החזר גם על מחיר המשלוח מהחנות - בתלונה כנראה מול פאייפל כנראה לא תקבל אותו אותו.

אגב כדאי לבדוק אם הוא משומש, כשהפעלת אותו פעם ראשונה הוא דרש ממך הגדרה ראשונית של GOOGLE ACCOUNT?

אתה רואה שם אפליקציות שלא אמורות להיות או בעלות "תוכן נצרך"?

אני יודע שזה לא בעיה לאפס את זה, אבל אולי אם זה היה משומש ולא חשבו על זה, זו עוד הוכחה.

פורסם

תחושת בטן שלי שלא קיבלת מכשיר משומש, ושמדובר במגן מסך שרוט. מנסיון של הדבקת 4-5 מדבקות ביום, חלקן נשרטו עוד לפני ההדבקה וחלקן נשרטות מאוד בקלות. קח בחשבון שאם הם כתבו שהם ידביקו מדבקה על המכשיר לפני שהם ישלחו אותו, הווה אומר שהם פותחים את האריזה לפני המשלוח...

אני הייתי מקבל את הפיצוי ושוכח מהעניין ונותן לבנות להנות מהמכשיר המצוין :xyxthumbs:

מהתבוננות בשריטות נראה שהם נובעות מאחסון לקוי של המדבקה ולאו דווקא משימוש של אדם אחר.

פורסם

בדוק אם יש שריטה או לא, וודא שהמכשיר תקין לחלוטין.

אם הכל תקין, אפילו הוא משומש, לא הייתי נותן לזה חשיבות, וזה לא היה מטריד אותי במיוחד.

פורסם
  • מחבר

בדוק אם יש שריטה או לא, וודא שהמכשיר תקין לחלוטין.

איך בודקים שהכל תקין מבחינת חומרה בטאבלטים?

פיזית (מלבד השריטות הקלות על המגן) הוא נראה חדש לגמרי.

פורסם

בקיצור, קח את ה-18$ ותקנה מגן מסך ומטען חדשים.

פורסם

איך בודקים שהכל תקין מבחינת חומרה בטאבלטים?

כמו שבודקים כל דבר אחר - מפעילים ובוחנים בקפידה כל פונקציונליות שטמונה במכשיר.

תשתמש בו באינטנסיביות במשך מס' ימים, אם יש משהו למצוא, אתה כבר תמצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים