עבור לתוכן

קיבלתי AURORA2 משומש מ-BUYINCOINS? מה עכשיו?

Featured Replies

פורסם

אל תבנה על Paypal, הם רמאים. במקרה מובהק שהיה לי מול מוכר בeBay (כשקניתי אפילו קיבלתי Buyer protection במייל)ששלח מוצר בשווי 20 דולר במקום מוצר בשווי 400 דולר ובו סרבתי לקבל את החבילה בדואר (והוא נשלח כמובן חזרה - Return to sender) הם סרבו לעזור בתירוצים מפגרים.

חברת האשראי הם הכתובת, אדיבים, נחמדים ומקשיבים.

לא הבנתי, איך אתה יודע ששלח מוצר בשווי 20 דולר במקום 400 אם לא הסכמת לקבל את החבילה בדואר? :nixweiss:

• תגובות 68
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם זה סיפור מעניין.

המוכר הצהיר שווי של 1 דולר וארז בקופסה ענקית (הסתבר שהכל קלקר).

הוזמנתי למכס בת"א לזהות את החבילה ולמלט טפסים (כביכול בגלל ההצהרה השיקרית). הפקידה שם המליצה לבדוק את החבילה לפני שאני מתחיל בבירוקרטיה כעניין פורמלי בלבד ואז התגלתה הרמאות.

דא"ג, גם הפקידה וגם מנהל הסניף היו יותר מנחמדים ועשו הכל בכדי לעזור בתקרית הלא נעימה.

פורסם

לפעמים זה מעצבן לראות את השריטות אבל עיקר החשש שלי מאורך החיים הצפוי לו אם הוא באמת משומש.

הוא מיועד לבנותיי ואני מאמין ומקווה שיחזיק מינימום שנה-שנתיים

אני לא חושב שיש קשר בין השריטות/שימוש קודם לאורך החיים אלא אם כן יש לך חשש ממשי שהמכשיר עבר Refurbish כלשהו.

במקרה זה באמת עדיף להחזירו.

פורסם

בואנה יש לך אנגלית מפחידהה, אתה דובר אנגלית?!

מקווה שתסתדר בסוף.

פורסם
  • מחבר

^

לא מהבית...

בעיקר תוצר של מערכת חינוך עדיפה (לפני 30 שנה), הרבה סדרות באנגלית ללא תרגום ו-14 שנים של עבודה בהייטק כי כל התכתובת וגם דיונים רבים הם באנגלית.

עדיין יש לי עוד הרבה מקום לשיפור.

עדכון - בינתיים הם "התפרעו" ומציעים גג 18$ פיצוי...

פורסם

ממש מגוכחך. לתת להם ב Dispute.

עריכה: יכול להיות שהם מורחים אותך בכוונה כדי שיעברו 45 ימים מיום התשלום ואז כבר לא יהיה לך יותר מידי מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

אני גם נוטה ללכת על DISPUTE ב-PAYPAL אבל כפי שציינתי קודם,

החשש שלי הוא שלא מדובר כאן במשהו שלא שלחו או ששלחו איזו שרשרת של 2$ במקום טאבלט.

הם טוענים ששלחו חדש והנזק נגרם במשלוח ולך תוכיח שאין לך אחות ולא גרמת לנזק בעצמך.

אני שמתי לב לזה רק אחרי שלוש-ארבע פעמים ששיחקתי איתו (זה לא כל כך בולט, רק במסך כהה עם תאורה ישירה).

לא בטוח שחברת האשראי תתעסק עם זה וגם לא יודע לגבי PAYPAL - איך הם יכריעו? על בסיס מה?

בסוף אני לא אקבל גם את ה-15$ פיצוי שהם מציעים עכשיו...

יש לי עוד 4-5 ימים להגיש DISPUTE אבל המקסימום ש-PAYPAL יתנו לי זה זכות להחזיר ולקבל REFUND ואת זה הם נותנים לי ממילא כך שאין בזה הרבה טעם חוץ מאשר ליצור עליהם לחץ לפיצוי גדול יותר...

אם אחליט להחזיר אותו אני מבין שחובה דרך PAYPAL כי אחרת אין לי כל ערבות לכלום - רק לקוות לטוב.

פורסם

^

לא מהבית...

בעיקר תוצר של מערכת חינוך עדיפה (לפני 30 שנה), הרבה סדרות באנגלית ללא תרגום ו-14 שנים של עבודה בהייטק כי כל התכתובת וגם דיונים רבים הם באנגלית.

עדיין יש לי עוד הרבה מקום לשיפור.

עדכון - בינתיים הם "התפרעו" ומציעים גג 18$ פיצוי...

עם קצב של 3 דולר לשבוע בעוד שנה כבר תהיה מליונר.

פורסם
  • מחבר

עם קצב של 3 דולר לשבוע בעוד שנה כבר תהיה מליונר.

רק עכשיו הם שברו את הרצף וזה אומר שהם מגיעים כנראה לסף הכדאיות שלהם...

ביום הראשון 3.5$, למחרת 5$, אח"כ 8$ וכעבור יומיים קפיצה ל-15$ - כמעט טור הנדסי!

האיום ב-DISPUTE הביא אותם רק ל-18$.... לא יודע לאן DISPUTE של ממש "ימשוך" אותם :nixweiss:

פורסם

אם תמכור אותו משומש, רק באייבי אתה אולי תצא בהפסד. בארץ אתה עוד עלול לצאת ברווח.

הייתי מעגל להם את זה ל-20$ (שזאת הנחה ראויה עבור כמה שריטות בודדות - mint condition), ואומר להם שזה יספק אותך.

אחרי ההתדברות הארוכה איתם, הם כבר יתנו לך את זה, וגם אתה צריך לצאת מרוצה.

עדיף להתפשר מאשר להילחם בצד השני ולצפות ממנו שיצא בהפסדים גדולים עבור סיפוקך המלא.

כל הסיפור לא נראה לי כזה רציני, ויותר עניין פסיכולוגי אצלך. גם אם הוא קצת משומש זה לא כזה אסון.

יש נק' שמשם לחץ נוסף רק יגרום להרעת המצב עבורך.

נ.ב.

אשמח לקרוא ביקורת על המכשיר כשיהיה לך זמן לזה.

פורסם
  • מחבר

אם תמכור אותו משומש, רק באייבי אתה אולי תצא בהפסד. בארץ אתה עוד עלול לצאת ברווח.

נ.ב.

אשמח לקרוא ביקורת על המכשיר כשיהיה לך זמן לזה.

אני עם המצפון שלי לא אמכור אותו ברווח - גם בארץ.

בגלל כל העניין הזה לא שיחקתי איתו יותר מדי אבל עד כה מדובר בטאבלט פשוט משובח. תענוג.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט אידיוט :bash:

רק עכשיו שמתי לב שיש על הטאבלט שקיבלתי מגן-מסך! :nixweiss:

השתדלתי פשוט לגעת בו כמה שפחות למקרה שאחזיר אותו ולא הבחנתי בו עד שהופיעה בועת אוויר קטנה באחת הפינות של המגן.

זה אומר חד משמעית שהוא משומש!

מצד שני, אולי השריטות הן על המגן ולא על המסך וקיבלתי מגן מסך (שרוט) בחינם... :kopfpatsch::lol:

פורסם

:kopfpatsch:

בתור אחד שמתעסק בנושא מהצד, יש מכשירים שבאים עם מגני מסך מודבקים מראש (שכבה 1 מתוך 2 הוסרה והודבקה עם שכבה נוספת להורדה אצל הלקוח)

אתה יכול לצלם קצת את הנזק שנדע יותר להעריך

פורסם

אני פשוט אידיוט :bash:

רק עכשיו שמתי לב שיש על הטאבלט שקיבלתי מגן-מסך! :nixweiss:

השתדלתי פשוט לגעת בו כמה שפחות למקרה שאחזיר אותו ולא הבחנתי בו עד שהופיעה בועת אוויר קטנה באחת הפינות של המגן.

זה אומר חד משמעית שהוא משומש!

מצד שני, אולי השריטות הן על המגן ולא על המסך וקיבלתי מגן מסך (שרוט) בחינם... :kopfpatsch::lol:

איך אפשר שלא לשים לב שהוא עם מגן מסך? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

איך אפשר שלא לשים לב שהוא עם מגן מסך? :nixweiss:

פשוט המגן מכסה את כל חזית המכשיר עד למרחק של חצי-מילימטר מהדופן וכמעט לא השתמשתי בו.

באמת לא הבנתי למה המגע קצת פחות טוב ממה שאני רגיל בנייד שלי... האצבעות קצת "נתקעות" עליו. :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים