עבור לתוכן

רכישת רכב ראשון בתקציב של עד 10 אלף ש"ח

Featured Replies

פורסם

אמנם זה לא הפורום האידיאלי לשאלה כזו, אבל אני ינסה בכל זאת.

בקרוב מאוד נגמרת לי תקופת המלווה ואני מעוניין להביא רכב. ציינתי כבר את התקציב בכותרת, ועכשיו עולות השאלות הבאות:

1) אילו דגמי רכבים מומלצים?

2)מאיזו שנה?

3)על אילו פרמטרים לשים לב ברכישת הרכב (חשובים יותר/פחות)?

4)אילו דברים נוספים יש לקחת בחשבון (ביטוח וכו)? *אני בן 24, כך שביטוח נהג צעיר לא רלוונטי לצורך העניין*

הרכב ישמש לנסיעות בעיר ומדי פעם לגיחות לערים אחרות.

also, i dont have the need for speed

אודה לכל עצה

פורסם

פיאט פונטו נשמה

פורסם

על כל פנים אפנה אותך לפורום המתאים - www.carsforum.co.il

פורסם

אודה לכל עצה

תפסיק להיות עילג, ותלמד שיש פעלים נוספים בשפה העברית חוץ מ"להביא". אומרים "לקנות רכב".

פורסם
  • מחבר

מקווה מאוד שמתוך שעמום זרקתה את התגובה.

לפחות הקפצתה את הת'ראד ויצאתה רק 95% עציץ.

פורסם

מקווה מאוד שמתוך שעמום זרקתה את התגובה.

לפחות הקפצתה את הת'ראד ויצאתה רק 95% עציץ.

אבל אתה יצאת 100%...

את העצה הכי שימושית (הפנייה לפורום המתאים) כבר קיבלת (או שבמקרה שלך - קיבלתה?) אבל כל עוד אתה פתוח לעצות אחרות, הרגשתי שאוכל לתרום. :)

פורסם
  • מחבר

כן, ושכחתי להודות לspirit.

כבר התחפרתי עמוק בפורום שלהם, שלמרבא הפלא מלא במנהלים עם עצות שהולמות את הסטטוס/תפקיד שלהם.

yep, יצאתה צדיק.

פורסם

תפסיק להיות עילג, ותלמד שיש פעלים נוספים בשפה העברית חוץ מ"להביא". אומרים "לקנות רכב".

+1

זה לא פעם ראשונה בפורום פה ששמתי לב לשימוש ב"להביא" במקום ב"לקנות"

אבל אתה יצאת 100%...

הייתי נותן עוד +1

אבל עציץ?

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים, אני מודע לעובדה שזהו פורום כללי ואי אפשר להתאפק שלא "להתקרנף" על המשתמשים, בואו נדבוק בנושא העיקרי.

ואפילו נעשה יותר מכך! נפתח אשכול לשון והבעה לשביעות רצונם של QTTP וLEE

שם תוכלו לתמוך באוכלוסיות עם העברית הפחות חדה. כן זה יכלול אותי גם.

סתם לקטע: שמתם לב שבהמשך רשמתי גם "רכישה"?

או שסתם צורם לכם ה"להביא" הזה?

פורסם

או שסתם צורם לכם ה"להביא" הזה?

האמת, צורם. אולי קשה לך להבין את זה.

פורסם

אבל אתה יצאת 100%...

את העצה הכי שימושית (הפנייה לפורום המתאים) כבר קיבלת (או שבמקרה שלך - קיבלתה?) אבל כל עוד אתה פתוח לעצות אחרות, הרגשתי שאוכל לתרום. :)

+1

זה לא פעם ראשונה בפורום פה ששמתי לב לשימוש ב"להביא" במקום ב"לקנות"

הייתי נותן עוד +1

אבל עציץ?

האמת, צורם. אולי קשה לך להבין את זה.

מה זה פה FXP?! :screwy: קצת כבוד לאנשים... :beerchug: במקום לצאת עציץ (כן, עציץ) תסבירו בשפה נאותה את טעותו או שלא תסבירו כלל. בגלל אנשים כמוך וכמו lee העולם שלנו נראה כמו שהוא נראה. כשאני מתקן אנשים, ותאמין לי, אני מתקן, אני מסביר להם בשפה נאותה ולפעמים במידה קטנה של עוקצנות אך לא יותר מזה; אין צורך להעליב ולפגוע, ובמיוחד לא בפורום שנועד להסביר פנים ולתת תשובות ומענה לבעיות כאלה ואחרות.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שאני לא היחיד ששם לב לנימה בה הוא הציג את הדברים שלו.

במיוחד אחרי ההתבטאות האחרונה "אולי קשה לך להבין את זה".

לא שאני "מר. גינוני כבוד", אבל לא ציפיתי לרמה הזו ממשתמש ברמה שלו.

פורסם

בקיצור, let's cut the bulshit:

1. דגמי רכב מומלצים: פיאט פונטו, דייהטסו שרייד וכו'- עוד רכבים קטנים מהסוג הזה.

2. שנה - ברור שתמיד עדיף את השנתון החדש יותר, במידה וזה מתאפשר בתקציב

3. פרמטרים חשובים: היסטוריה של הרכב- כמה ידיים עבר, כמה הקילומטרז', מי היו הבעלים הקודמים, האם הרכב מהשכרה? (הרבה מהדגמים של פיאט פונטו היו פעם רכבי השכרה), היסטוריית טיפולים וגם איך טיפלו ברכב - אינו דומה זקן יקה שנסע באוטו פעם בחודש וטיפל רק במוסך מורשה, לסטודנט תפרן שנוסע באוטו עד שקורה משהו

4. ביטוח - אם אתה עושה ביטוח לנהג יחיד (רק אתה מורשה לנהוג ברכב) יש הנחה מסויימת. חוץ מזה - מקיף בדר"כ לא משתלם לעשות לרכב בכזה מחיר, ביטוח צד ג' גרירה ושמשות זה חובה לדעתי, עניין של 700 ש"ח בערך ויכול להציל אותך אם דפקת מראה של מישהו.

אני יכול להמליץ לך רק על דייהטסו שרייד מכיוון שיש לי כזה רכב: רכב אמין מאוד, צריכת דלק נמוכה- שלי עושה 1:15 בממוצע לנסיעה עירונית ובין-עירונית, עדיף לחפש משנת 96 ומעלה כי הדגם קצת שונה. הנקודת תורפה היא הרדיאטור צריך לראות שטיפלו כמו שצריך אחרת יש סתימות ומכאן קצרה הדרך להתחממות.

כרגע זה מה שעולה לי בראש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

קראתי קצת בנושא וראיתי שיש המלצות גם על הפיג'ו 306. מה אתם אומרים?

פורסם

בסכום הזה תקנה יפני ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים