עבור לתוכן

המלצה לספק 550W או יותר למחשב חזק, עד 500 שח + חוות דעת על ספק AcBel

Featured Replies

פורסם

שלום. מעוניין בחוות דעת על ספק שהוצע לי או בהמלצה על ספק דומה או מתאים יותר

במפרט למחשב הוצע לי הספק הבא- AcBel iPower 85H 550W

האם מישהו שמע עליו? זה נחשב ספק טוב?

הספק אמור לשרת מערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D. להלן המפרט:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0

אשמח לחוות דעת על הספק, או להמלצה לספק אחר. תקציב עד 500 שח, אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול

תודה!

פורסם

כל אחד מאלה הרבה יותר טוב מה Ac Bel. מחירים מזאפ. לדעתי תיקח 600+ W - במיוחד אם אתה הולך גם לעשות Rendering

Antec VP-550P

330

Seasonic SS-600ET OEM

364-429

Seasonic S12II 620

415-459

Enermax Eco 80+ 620

438

Antec High Current Gamer 620

455-509

Seasonic M12II 620

459-478

פורסם

מערכת המבוססת מעבד IVY BRIDGE וכרטיס מסך כמו 660TI תצרוך בשיא השיאים 260W כולל קשיחים, צורבים, מאווררים ומה לא.

ספק של 430W כמו של סיסוניק ייתן המון מרווח ביטחון ויהיה בטח איכותי יותר מה-ACBEL

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שהגיב!

אני לא כל כך מכיר את ספק הACBEL ולא שמעתי עליו לפני שהוצע לי, לעומת זאת האחרים שהוצעו כאן ודאי מוכרים בהרבה.

מכיוון שאני לא מבין גדול בתחום הספקים, הייתי רוצה לדעת מה בעצם פחות טוב בספק הזה?

תודה!

פורסם

אתה מוזמן לקרוא ביקורות על ספקים ולהבין במה איכות נמדדת.

על קצה המזלג - איכות הזרם, עמידה בהספק כולל התיישנות, מסילות 12V חזקות, ripple, מתחים יציבים, נצילות...

פורסם

ההיכרות שלי אם ACBel היא ממחשבי דסקטופ של Lenovo. הם היו משתמשים אם ספקים של ACbel ו HIPRO באותם דגמים של מחשבים - וניתן היה לראות איכות בניה שונה, גודל של רכיבים שונה, כמות סינון רעשים שונה וכן הלאה. בכללי היו מעט מאוד תקלות, אבל כל התקלות של הספקים היו קורות ל ACbel ולא ל HIPRO , למרות שברוב המחשבים היו HIPRO

אלה לא ספקים גנריים. הם באמצע - פשוט פחות טובים בהשוואה לספקים אחרים. גם ניתן לראות רכיבים קטנים יותר, סינון פחות טוב וכו' בתוך הספק

בזאת נאמר גם ש HIPRO כן יודעים לבנות ספקים טובים ואיכותיים - ממה שראיתי באותם מחשבים

אם זאת מה שאני אומר זה רק מספקים של OEM, יכול להיות שבספקי RETAIL הם עושים עבודה טובה יותר - לא יודע

פורסם

יש עליו/ספקים אחרים בסדרה הזו ביקורות באתרים אסיאתים

1

2

3

4

תשתמש בגוגל תרגום.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שהגיב ונתן תשובות ענייניות!

כשאמצא עוד מידע רלוונטי אשמח לשתף פה לטובת אחרים שאולי יתעניינו בנושא.

בכל אופן כל מידע נוסף וחוות דעת יתקבלו מבחינתי בברכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים