עבור לתוכן

האם YES יותר טוב מHOT מבחינת ניתוקים קבועים?

Featured Replies

פורסם

נשבר לי מהHOT הזה. יש עבודות בנייה ופיתוח איזורי בשכונה שלי בחיפה, כבר מאתמול בבוקר כל הביניין חווה בהעלמות שידור טלוויזיה, אמנם אתמול גם לא היה אינטרנט איזה 5 שעות עד צהריים וטלפון עד הערב . פעם ראשונה תמיכה טכנית בFACEBOOK אמרו לי שבעיה בביניין, אחר כך עלה שיש בעיה רחבה בשכונה ולשכנים שלי בפנייה טלפונית אומרים שאם כבר יש אינטרנט וטלפון, לא יכול להיות שאין טלוויזיה. ובכלל לפעמים אין שידור טלוויזיה, לפעמים אין אינטרנט וטלפון ולפעמים הכל ביחד. כשאר הייתי בYES לא היה פעם אחד שזה קרה כי בטח שידור מתרחש דרך לויין. אולם נאמר לי מזמן רב שכשיורד גשם יש הפרעות בשידורים. לא יודע איך עכשיו עם זה בYES אבל אני שוקל לעבור אלהם אחרי איזה 7 שנים מאז שהתנתקתי מהם.

פורסם

עם יס יש לפעמים בעיות בחורף. יש גם מקרים שערוץ מסויים (למשל NGC) נתקע להם או פשוט לא עולה (שלג באמצע ספטמבר).

אבל אומרים שבגדול הם טובים יותר ואני מכירה לא מעט אנשים שלמרות שבגדול הדילים שהוט מציעה טובים יותר (טריפל!!) לא יסכימו לעבור אליה.

בנוסף יש גם אנשים שעקב שירות הלקוחות והבלגנים שהוט עושה יעדיפו להשאר בלי טלויזיה בכלל ולא לעבור אליה.

מה שכן אם אתה עובר ליס וצורך את כל השירותים (טלויזיה, אינטרנט, טלפון קווי) לא תוכל להנות מבנדל מהסוג שהוט מציעה ויש סיכוי שתשלם יותר. אבל מי יודע, אולי התנאים השתפרו מהפעם האחרונה שבדקתי.

פורסם

בעבר היו בעיות עם YES בעיקר בחורף אבל בשנים האחרונות המצב די טוב

מה שכן לא אהבתי שעשו עלי ניסוי, פתאום ראיתי שחלק מהערוצים חסום ואחרי שהתקשרתי למוקד שיחררו אותם.

פורסם
  • מחבר

מה שכן אם אתה עובר ליס וצורך את כל השירותים (טלויזיה, אינטרנט, טלפון קווי) לא תוכל להנות מבנדל מהסוג שהוט מציעה ויש סיכוי שתשלם יותר. אבל מי יודע, אולי התנאים השתפרו מהפעם האחרונה שבדקתי.

איך הגענו לאינטרנט וטלפון בYES? הם רק מספקים טלוויזיה לפי מה שאני רואה באתר שלהם. ובקשר לHOT, אני יכול להשאיר אינטרנט וטלפון שיעלה כ~120 ש"ח בתור חבילה.

בעבר היו בעיות עם YES בעיקר בחורף אבל בשנים האחרונות המצב די טוב

אתה יכול להבהיר לי הבאה?

700594-9202012113151am.png

אני מבין את ההבדל בין ראשון לשני בטבלה עליונה "אפשרויות רבלת מפענח". שני זה אותו מחיר כמעט אך חוץ מי פיקדון יש גם תשלום חודשי. אז למה שאקח שני ולא ראשון שאין בו תשלום חודשי כמו בשני?

פורסם

לי אין שום בעיות עם הוט.

פורסם

בוריס,

התכוונתי שתאלץ כנראה לארגן את זה בנפרד ולכן זה אמור לצאת לך יקר יותר. פעם כשבררתי הם טענו שיש להם איזה מבצע עם בזק אבל בסוף התברר שע"י מיקוח עם כל חברה בנפרד השגתי משהו דומה או עדיף.

באשר לממירים אין כל סיבה לקנות או לשכור.

יש לך פה פירוט של דילים למצטרפים חדשים. דילים ששוים בהרבה ממה שמופיע באתר של יס ומנסיון, למצטרפים חדשים אין בעיה לקבל אותם. מקסימום אם נציג אחד יעשה לך בעיות, נציג אחר ייתן.

פורסם

אם הולכת להיות מלחמה כדאי שתשאר עם HOT

ברגע שמתחילים המיסוכים השידור ב-YES מתחיל להשתגע

פורסם
  • מחבר

לי אין שום בעיות עם הוט.

גם כאשר עושים עבודות בנייה ופיתוח באיזור שלך?

פורסם

עדיין.

פורסם
  • מחבר

באשר לממירים אין כל סיבה לקנות או לשכור.

יש לך פה פירוט של דילים למצטרפים חדשים. דילים ששוים בהרבה ממה שמופיע באתר של יס ומנסיון, למצטרפים חדשים אין בעיה לקבל אותם. מקסימום אם נציג אחד יעשה לך בעיות, נציג אחר ייתן.

אז לשכור ממיר זה לא חובה? כמה זה מציע אותו דבר שמציע YES באתר:

https://secure.yes.co.il/secure/join.aspx

פורסם
  • מחבר

מה שכן לא אהבתי שעשו עלי ניסוי, פתאום ראיתי שחלק מהערוצים חסום ואחרי שהתקשרתי למוקד שיחררו אותם.

דווקא לא דאגו לייזם שיחרור מצידם עד שתפנה אליהם. ככה זה, מה מעניין לך, לא מעניין לאחרים.

אתה יודע אם חובה לבחור איזושהי חבילה או שפשוט אפשר לבחור מעט ארוצים בהתאמה אישית במקום לשלם עבור מה שלא תראה בכלל?

פורסם

יש חבילות מובנות מראש ויש ערוצי פרימיום בדידים כמו טיולים, אוכל, בריאות ועוד

הכי טוב זה לקחת הצעה על כל החבילות, גם הפרימיום של טיולים ואוכל לא רעים.

פורסם
  • מחבר

יש חבילות מובנות מראש ויש ערוצי פרימיום בדידים כמו טיולים, אוכל, בריאות ועוד

הכי טוב זה לקחת הצעה על כל החבילות, גם הפרימיום של טיולים ואוכל לא רעים.

אני לא רוצה חבילות מובנות מראש. אני רוצה 7 ארוצים ברוסית לפי בחירתי.

פורסם

אתה לא הלקוח הראשון שמחפש ערוצים ברוסית, אני מניח שיש להם פתרונות לכולם.

פורסם

אם זה עדיין רלוונטי אני יכול לעזור לך יש חבילות גם לערוצים הרוסים שלח לי הודעה בפרטי עם מספר הפלאפון שלך ואני יחזור אליך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים