פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים נשבר לי מהHOT הזה. יש עבודות בנייה ופיתוח איזורי בשכונה שלי בחיפה, כבר מאתמול בבוקר כל הביניין חווה בהעלמות שידור טלוויזיה, אמנם אתמול גם לא היה אינטרנט איזה 5 שעות עד צהריים וטלפון עד הערב . פעם ראשונה תמיכה טכנית בFACEBOOK אמרו לי שבעיה בביניין, אחר כך עלה שיש בעיה רחבה בשכונה ולשכנים שלי בפנייה טלפונית אומרים שאם כבר יש אינטרנט וטלפון, לא יכול להיות שאין טלוויזיה. ובכלל לפעמים אין שידור טלוויזיה, לפעמים אין אינטרנט וטלפון ולפעמים הכל ביחד. כשאר הייתי בYES לא היה פעם אחד שזה קרה כי בטח שידור מתרחש דרך לויין. אולם נאמר לי מזמן רב שכשיורד גשם יש הפרעות בשידורים. לא יודע איך עכשיו עם זה בYES אבל אני שוקל לעבור אלהם אחרי איזה 7 שנים מאז שהתנתקתי מהם.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים עם יס יש לפעמים בעיות בחורף. יש גם מקרים שערוץ מסויים (למשל NGC) נתקע להם או פשוט לא עולה (שלג באמצע ספטמבר).אבל אומרים שבגדול הם טובים יותר ואני מכירה לא מעט אנשים שלמרות שבגדול הדילים שהוט מציעה טובים יותר (טריפל!!) לא יסכימו לעבור אליה.בנוסף יש גם אנשים שעקב שירות הלקוחות והבלגנים שהוט עושה יעדיפו להשאר בלי טלויזיה בכלל ולא לעבור אליה.מה שכן אם אתה עובר ליס וצורך את כל השירותים (טלויזיה, אינטרנט, טלפון קווי) לא תוכל להנות מבנדל מהסוג שהוט מציעה ויש סיכוי שתשלם יותר. אבל מי יודע, אולי התנאים השתפרו מהפעם האחרונה שבדקתי.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים בעבר היו בעיות עם YES בעיקר בחורף אבל בשנים האחרונות המצב די טובמה שכן לא אהבתי שעשו עלי ניסוי, פתאום ראיתי שחלק מהערוצים חסום ואחרי שהתקשרתי למוקד שיחררו אותם.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר מה שכן אם אתה עובר ליס וצורך את כל השירותים (טלויזיה, אינטרנט, טלפון קווי) לא תוכל להנות מבנדל מהסוג שהוט מציעה ויש סיכוי שתשלם יותר. אבל מי יודע, אולי התנאים השתפרו מהפעם האחרונה שבדקתי. איך הגענו לאינטרנט וטלפון בYES? הם רק מספקים טלוויזיה לפי מה שאני רואה באתר שלהם. ובקשר לHOT, אני יכול להשאיר אינטרנט וטלפון שיעלה כ~120 ש"ח בתור חבילה. בעבר היו בעיות עם YES בעיקר בחורף אבל בשנים האחרונות המצב די טוב אתה יכול להבהיר לי הבאה? אני מבין את ההבדל בין ראשון לשני בטבלה עליונה "אפשרויות רבלת מפענח". שני זה אותו מחיר כמעט אך חוץ מי פיקדון יש גם תשלום חודשי. אז למה שאקח שני ולא ראשון שאין בו תשלום חודשי כמו בשני?
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים בוריס, התכוונתי שתאלץ כנראה לארגן את זה בנפרד ולכן זה אמור לצאת לך יקר יותר. פעם כשבררתי הם טענו שיש להם איזה מבצע עם בזק אבל בסוף התברר שע"י מיקוח עם כל חברה בנפרד השגתי משהו דומה או עדיף.באשר לממירים אין כל סיבה לקנות או לשכור. יש לך פה פירוט של דילים למצטרפים חדשים. דילים ששוים בהרבה ממה שמופיע באתר של יס ומנסיון, למצטרפים חדשים אין בעיה לקבל אותם. מקסימום אם נציג אחד יעשה לך בעיות, נציג אחר ייתן.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים אם הולכת להיות מלחמה כדאי שתשאר עם HOTברגע שמתחילים המיסוכים השידור ב-YES מתחיל להשתגע
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר לי אין שום בעיות עם הוט.גם כאשר עושים עבודות בנייה ופיתוח באיזור שלך?
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר באשר לממירים אין כל סיבה לקנות או לשכור. יש לך פה פירוט של דילים למצטרפים חדשים. דילים ששוים בהרבה ממה שמופיע באתר של יס ומנסיון, למצטרפים חדשים אין בעיה לקבל אותם. מקסימום אם נציג אחד יעשה לך בעיות, נציג אחר ייתן.אז לשכור ממיר זה לא חובה? כמה זה מציע אותו דבר שמציע YES באתר:https://secure.yes.co.il/secure/join.aspx
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר מה שכן לא אהבתי שעשו עלי ניסוי, פתאום ראיתי שחלק מהערוצים חסום ואחרי שהתקשרתי למוקד שיחררו אותם.דווקא לא דאגו לייזם שיחרור מצידם עד שתפנה אליהם. ככה זה, מה מעניין לך, לא מעניין לאחרים.אתה יודע אם חובה לבחור איזושהי חבילה או שפשוט אפשר לבחור מעט ארוצים בהתאמה אישית במקום לשלם עבור מה שלא תראה בכלל?
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים יש חבילות מובנות מראש ויש ערוצי פרימיום בדידים כמו טיולים, אוכל, בריאות ועודהכי טוב זה לקחת הצעה על כל החבילות, גם הפרימיום של טיולים ואוכל לא רעים.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר יש חבילות מובנות מראש ויש ערוצי פרימיום בדידים כמו טיולים, אוכל, בריאות ועודהכי טוב זה לקחת הצעה על כל החבילות, גם הפרימיום של טיולים ואוכל לא רעים.אני לא רוצה חבילות מובנות מראש. אני רוצה 7 ארוצים ברוסית לפי בחירתי.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים אתה לא הלקוח הראשון שמחפש ערוצים ברוסית, אני מניח שיש להם פתרונות לכולם.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אם זה עדיין רלוונטי אני יכול לעזור לך יש חבילות גם לערוצים הרוסים שלח לי הודעה בפרטי עם מספר הפלאפון שלך ואני יחזור אליך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.