עבור לתוכן

אז מה השתנה בין פיירפוקס 3.6 לפיירפוקס 15.0 ?

Featured Replies

פורסם

ביטלתי את כל ה PLUGINS למעט ה FLASHPLAYER ואת כל ה EXTENSIONS למעט SPEEDAILS. אני עובד כרגע על 4 טאבים: 2 של יוטיוב ו 2 של HWZONE. הפיירפוקס צורך כרגע חצי ג'יגה זיכרון, ואני לא באמת יכול לעבוד כי כל התוספים שלי מבוטלים. :bash:

• תגובות 35
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחיל להפעיל את התוספים אחד אחד או כמה כל פעם לפי החשיבות.

חכה מספיק זמן בין הפעלה(יום שלם אפילו) כדי לוודא שאין דליפה.

אם אחד מהם דולף אתה תמצא אותו.

פורסם

כבר עשיתי את זה. אני לא יכול להפעיל את התוספים שחשובים לי ביחד בלי להגיע לזליגה.

גם לדעתי חצי ג'יגה זה יותר מדי בשביל תוסף אחד, פלאגין אחד וארבעה טאבים. משהו פה פשוט לא עובד...

עריכה:

לעוד מישהו יש בעיה עם יוטיוב? אם אני מתחיל לצפות בסרטון ומנסה להגדיל אותו למסך מלא הוא מתחיל מההתחלה. לפעמים גם סרטונים קופצים לי במסך מלא כל כמה שניות (קופץ להתחלה לשניה ואז קופץ לאן שהוא הפסיק, אחרי כמה שניות שוב קופץ להתחלה לשניה וחזור חלילה).

פורסם

טוב אחרי יותר מדי ניסיונות כושלים רשמית הרמתי ידיים ועברתי לכרום.

אין את כל התוספים שכבר התרגלתי להשתמש בהם, אלה שכן קיימים נראים כאילו עשו עליהם רק חצי עבודה, אבל לפחות דברים עובדים כאן. בינתיים התקנתי 10 תוספים בערך ואני עובד עם 20 טאבים+- כולל יוטיוב ואתרים אחרים עם פלאש. הדפדפן אומנם צורך 1.1G RAM אבל הוא יציב ולא קורס ואין זליגת זיכרון למרות שהוא דלוק כבר כמה ימים רצוף.

אגב, כשאני מנגן סרטים ביוטיוב אני לא רואה את התהליך FLASH PLAYER PLUGIN שלוקח עוד 100-200 מגה. חשבתי בהתחלה שזה משהו חדש שקשור ל ADOBE FLASH ולא לדפדפן, אבל בכרום אין את זה.

נקווה שגרסה 16 תהיה סבירה. ::)

פורסם

לא ממש קשור ל FF 15, אבל עם 17 (אורורע) אני מצליח לגרום לדפדפן לקרוס בהקשה בודדת על P.Down בחלון התגובה ב HW.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רציתי רק לעדכן ,

הדפדפן אופרה חיסל את הבעיה לגמרי .

ניסיתי את הכרום במחשב הנייד הישן הזה אבל משום הסאונד מחורבש ביוטיוב אין לי מושג למה .

בכל שאר המחשבים שלי עברתי לכרום שהוא המועדף עלי כיום .

פיירפוקס ....היו זמנים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים