עבור לתוכן

בזמנכם החופשי - אל תכנסו בכלל!!

Featured Replies

פורסם

לכאלה שלא מבינים דבר.. :bash:

בלי לחץ של זמן, אני קונה עוד שנתיים וחצי.. :sleep:

אל תכנסו , בכלל לא! אף-פעם! :nono:

אל תצילו אותי, ואם כן תכנסו בלי להבין מה אני רוצה ומה הבעיה.

אני גם ככה לחוץ, אתם באמת רוצים שאטרח לנסות להסביר כדי שממש תוכלו לענות ולנסות לעזור? :s07:

אני רוצה את המחשב הכי טוכ שניתן ןהשיג בייקום. יש לי בר מצווה והצלחתי לגרום להורים שלא מבינים כלום להסכים לפוצץ עלי ים כסף. מה זה משנה מה השימושים שלי. אני גולש לפייס, לפעמים יוטיוב ומשחק סוליטר, אני עדיין רוצה את הכי חזק יקר ובזבזני שיש! :kopfpatsch:

אלו כמה מהמשפטים הרבים שעלו לי לראש בחודשים האחרונים כתגובה לדברים שקראתי באתר.

לכתוב את זה בשירשור הרלוונטי לא יפה, לא תמיד עומד בכלי הפורום או מזהם את הדיון ובכלל עלול לפגוע בכותב התמים\אידיוט\ילד-בן-13\חדש-דנדש באתר\..

אבל לענות בשירשור חדש, נקי, ללא סימני זיהוי כשמות וציטוטים נראה לי כמו דרך מצויינת הן לשחרר קיטור, הן לצחוק ביחד באופן נקי [והלא ידוע שצחוק יפה לבריאות] ומי יודע אולי גם ללמד כמה אנשים כיצד מומלץ יותר להתנהג [אם כי על זה לא ממש היתי בונה].

בכל מקווה שתצטרפו אלי ואת הציניות [הרבה?] שמידי פעם עולה אצלכם תוציאו כאן.

בתקווה לשירשור משעשע

ולשנה טובה ומצחיקה

\

• תגובות 81
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שנה טובה! :)

אחד הפוסטים הטובים בזמן האחרון ואני מסכים עם כל מילה.

אל תתרגשי מדברים כאלה ותדאגי למה שחשוב באמת בחיים ולא כל שטות של ילד תמים שסגור בבועה הצרכנית... אופיום להמונים, כמו הטלויזיה ועוד שלל חפצים וחפיצים.

:hi:

פורסם
  • מחבר

שנהטובה גם לך שווי :)

ראשית, תודה רבה על המחמאה :)

שנית, איני מתרגשת,לפחות לא יותר מידי. פשוט, אתה יודע, לפעמים התגובות האלה פשוט עולות. אם זו היתה שיחה יתכן שלא הייתי משאירה את כל הכדורים האלה באוויר, ואכן דיי ברור שיוזרים לא מעטים חייבים לחבוט בכדור. אבל אני מנסה להיות נחמדה, מנומסת ולציית לכללים ולכן מבחינתי אני פשוט נותנת להם ליפול ושוב ושוב שומעת אותם מתנפצים לרסיסים על האספלט החם.

אז לא עוד!! ;D

בהחלט מקווה שיצטרפו אלי רבים. ויחד נקים כאן שירשור שיראה שמילימונים דפוקים בהחלט ניתן להכין שיכר לימונדה חזק ושגם לנו יש חוש הומור - גם אם הוא לעיתם מעט ציני או אף לא מובן לכולם.

:beerchug:

פורסם

יש הודעות מהסוג הזה שיכולות להוציא כל אדם מדעתו. פעם הייתי מגיב, אבל אחרי שהשתיקו אותי לחודשיים בגלל שהגבתי למישהו "נעל כמוך עוד לא ראיתי" (ואולי גם בגלל עוד אי-אלו הודעות, למשתמשים אחרים ובעניין אחר לחלוטין, שניתן היה לפרש כאיום מרומז באלימות קשה), פשוט הפסקתי להגיב בכלל למשתמשים כאלה :smile1:

פורסם

^^

כנ"ל

למבינים בלבד - זה מרתיח אותי.

ושנה טובה.

פורסם
  • מחבר

מצויין ויק

אז ברוך בואך לשירשור :yelclap:

כל עוד שלא תגיד למי ועל מה אתה מגיב וגם לא תרמוז בצורה בוטה מידי פה לא תהיה לך שום בעיה.

יתרה מזאת, סביר שתשמש בין מובילי השירשור וכוח רציני בו.

מחכה לשמוע את הגיגייך

וזכור, במוקף היותיי בחורה יש לי חיבה מובנית ל[בדיחות אודות] נעליים.

וכמובן, שנהטובה ומצחיקה

פורסם

אפשר לשחרר קיטור על עניין דומה שקרה מחוץ לגבולות הפורום?

הייתי אצל חבר. יש לו ילדה בת 8 ובאותו יום חברה שלה היתה איתה בבית. הן הראו לי את הטלפונים הסלולריים שלהן והחברה אמרה בביישנות ש"הטלפון שלה הוא לא טאצ' (הבנתי שלכולם בכיתה יש "טלפון טאצ' ", מסכנה)" אבל אמא אמרה שהיא תקנה לה, וחוץ מזה ליומולדת 8 קנו לה אייפד!

אז מה, בימינו "טלפון טאצ' " הוא חובה כדי להיות במצב חברתי תקין בביה"ס?

אייפד לילדה בת 8 זו מתנה סבירה (ואחרי זה בוכים שהמצב הכלכלי קשה)?

לא יודע, כל הסיפור הזה גרם לי לפעילות מעיים מוגברת.

פורסם
  • מחבר

שנה טובה ומתוקה, סאם.

בעצם איני מבינה דבר בשנים או בטובות, ובכלל רופא השיניים אסר עלי להתקרב למתוק.

אז אני אגיב דווקא.

פורסם
  • מחבר

שנה טובה וברוך הבא לדיון, יאיר.

אמנם זה מחוץ לפורום אבל אתה בהחלט בנושא.

אז מה משנה אם משהו בא להתייעץ בקשר לאייפד 5 שרק יצא, מתנה לחתולה בת השנה שלו או שחזית בדבר שכזה מתרחש במציאות?

להפך, במציאות זה הזוי ומעצבן /מגוכך בהרבה.

ייתרה מזאת בלא מעט בתים קונים לילדים את הסמאטפונים הכי חדישים ויקרים כדי שיקחו לחברים ולביצפר, ישוויצו ויהרסו תוך שנה עד שיצא הסמאטפון דגל החדש בעוד שההורים מסתובבים עם מכשירים מיושנים.

אבל אם הורים מסכימים [מעודדים?] את המצב המגוכך הזה, כנראה יש להם יותר מידי כסף / פחות מידי שכל / מסכימים לכל קשקוש שהילד דורש מוגזם ככל שיהיה ובכך מביאים למצב ונורמות חברתיות בעייתיות שעושה רושם שנבנות במקומות מסויימים בארץ וחבל שכך.

פורסם

די, די. הכל בסדר. החופש נגמר והילדים מחויבים לחזור לבתי הספר והגנים ;D

סיפור מאצלי - לבן הדוד שלי בן ה-11 יש הורים גרושים. ככה יוצא שאבא שלו משחד אותו - יש לו אייפד חדש, אייפון 4 שהוחלף באייפון 4S ( :facepalm: ).

פורסם

וזה רק מחזק את מה שאמרתי קודם:

תדאגי למה שחשוב באמת בחיים ולא כל שטות של ילד תמים שסגור בבועה הצרכנית... אופיום להמונים, כמו הטלויזיה ועוד שלל חפצים וחפיצים.

במקום לשחק עם הילד, תוקעים אותו מול הטלויזיה ואז מופתעים אחרי כמה שנים בביה"ס למה הוא ככה ולמה הוא לא מצליח ב-X Y Z...

תרבות ה-"יהיה בסדר" ומילים כמו "תעזוב אותי כבר" (מופנה לילד/ה) שאני רואה הרבה.

אבל זו כבר שיחה ונושא אחר שלא נכנס אליו :) חג שמח.

פורסם
  • מחבר

ברוך הבא לדיון, גיל

אכן, ילדים היום לומדים לכתוב כבר בגן-חובה וכידוע לומדים להתעסק במחשב הרבה קודם.

ייתכן בהחלט שזה מסביר כמה דברים בקשר לשירשורים בפורום.

אני תוהה מתי יעלה משהו וישאל מה לעשות בקשר לזה שאפליקציית המוצץ שלו כל הזמן נופלת לו מהפה.

באשר לבן-הדוד שלך. נראה שתוך חודשים [שבועות?] ספורים יוחלף המכשיר המיושן שלו באייפון 5.

על הצד הטוב אולי זה הזמן להקרב אליו ובתקווה לקבל את שאריות המכשיר הכה עתיק וחסר השימוש שיוותר בידו ;D

שנהטובה

פורסם

כל עוד אנחנו נשתדל להיות הורים טובים, הכל יהיה בסדר.

פורסם

זה הת'רד הכי מעניין שקראתי כאן בזמן האחרון, סוף סוף אני רואה שיש עוד כמה שמבינים אותי...

אנחנו מנסים לעזור לאנשים, אבל הם לא רוצים לעזור לנו לעזור להם...

איזה הבדל בין החופש שלם (שסוף סוף קוצר), לבין הימים שאחרי... פתאום ממרכזים עמוסים בילדים הכל ריק, לא שומעים ילדים צועקים ואפשר ללכת בבוקר בלי לראות בכל מקום ילדים בני שלוש שבוכים.

פורסם

הכי משגעים אותי כאן בפורום אלה ששואלים "האם <המפרט שהרכבתי \ כרטיס המסך שבחרתי \ כל דבר אחד בסגנון> טוב", ואז כשכמה וכמה אנשים באים ומסבירים להם למה הבחירות שלהם לא הגיוניות \ לא משתלמות בעליל, הם מתעלמים לחלוטין וממשיכים לדרוש "אישור" לדעתם הראשונית.

בעצם, יש סוג אחד גרוע יותר: אלה שבאים לייעוץ, מקבלים אחלה הצעות מהחברה המצויינים כאן על פני דיון מפורט על פני 5 עמודים, עם שאלות מצידם, הבהרות ושיפורים, ואז יומיים אחרי מוסיפים הודעה בסגנון "טוב, קניתי מחשב (עם מפרט שונה לחלוטין וגרוע בהרבה מכל הבחינות), איך הוא?" בעעע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים