פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים מחבר יש איזו דרך לשחזר את הברירת מחדל של הקבצים הזמניים?C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\זו תיקייה מוסתרת במקור, יש בעיה אם אצור באותו נתיב תיקיה חדשה?אפשר פשוט ליצור שתי תיקיות במקום אקראי על ה-SSD ולחזור על התהליך שמדריך?תודה רבה!
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים אני לא מאמין שבאמת עשית את מה שכתוב במדריך הזה.אני לא יודע איך מחזירים את זה.
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים מחבר אני לא חושב שזה כזה דבר נורא ובלתי הפיך,אחרת לא הייתי עושה את זה מלכתחילה.בכל מקרה, אני מקווה שיהיה שיפור נוסף ברגע שאשנה את זה.
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים אמרו לך מההתחלה שלא צריך לעשות דבר פרט ממה שצוין כאן. אם בכלל יהיו הבדלים לטובה, זה לא משהו שמישהו יכול להרגיש. (גם לא תראה שום שינוי בביצועים בתוכנת AS SSD לדומה)כל הנושא של להזיז את ה TEMP לכונן אחר, נכון לכוננים מהדור הראשון שהיו בעלי הרבה פחות מחזורי מחיקה/כתיבה אפשריים מכוננים מודרניים. וגם אז, זה פגע בביצועים, לא שיפר אותם.ולהזיז קבצים זמניים או את הקובץ החלפה ל RAM DRIVE , רלוונטי רק אם יש לך כמות גדולה יותר של זיכרון פנימי במחשב ממה שאתה מנצל בפועל, וגם אז סביר להניח שלא יורגשו הבדלים. כי אם לא, ובכל זאת תפעיל RD מהזיכרון שמשמש עבורך לעבודה באפליקציות ובמשחקים, בפועל מה שיקרה זה שיפגעו הביצועים של אותם ישומים ושל המחשב.
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים אז מה כן רלוונטי בשביל לשפר את הביצועים בSSD?בהתחשב בעובדה שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון?
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים כלום מעבר למה שכבר אמרו לך.ואגב, אין מצב שראית תוצאה של 500 לכנן הזה ב SATA II.תיקון: לא שמתי לב שמישהו אחר שאל. winer, פשוט תעקוב אחר השירשור מההתחלה. הכל כבר נאמר.
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים לא הכל.לבטל את הHIBERNATE (שינה עמוקה) ולהקטין את הPAGEFILE (זיכרון וירטואלי) אלו דברים שאת ביצועם ניתן לשקול .
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים לא הכל.לבטל את הHIBERNATE (שינה עמוקה) ולהקטין את הPAGEFILE (זיכרון וירטואלי) אלו דברים שאת ביצועם ניתן לשקול .שלא ישנו כלום מבחינת ביצועים.להיפך, אני חושב ש SSD אידיאלי לשימוש HIBERNATE. אומנם זה לוקח מעט נפח, (וזה הכל) אך המחשב יכול לשוב ממצב השינה המקסימום חסכוני הזה במהירות רבה יותר מאשר מדיסק קשיח. ולגבי PAGEFILE, אם יש במחשב מספיק זיכרון לכל השימושים, זה גם ככה לא ישפיע על הביצועים. ואם אין מספיק זיכרון, אז הקובץ הזה דרוש והכרחי.
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים זה משאיר נפח פנוי על הכונן.ולמי שהכונן שלו מפוצץ זה יכול להועיל גם לביצועים.אצלי זה חסך יותר מ10 גיגה.המטרה העיקרית בכך היא אכן לא שיפור הביצועים אלא פינוי מקום על הSSD.
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מחבר מהירות כזאת אפשר להשיג רק ב-SATAIII? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540455.msg4630922#msg4630922 עניין נוסף, האם זה תקין שכאשר המחשב עולה, אני רואה את המסך הבא (זה פשוט מעכב את העליה של המערכת וזה התחיל לקרות רק מהמעבר ל-AHCI)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.