עבור לתוכן

SSD שהותקן לא גורם לשינוי משמעותי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז להחזיר את הקבצים הזמניים ל-SSD?

• תגובות 96
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

יש איזו דרך לשחזר את הברירת מחדל של הקבצים הזמניים?

C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\

זו תיקייה מוסתרת במקור, יש בעיה אם אצור באותו נתיב תיקיה חדשה?

אפשר פשוט ליצור שתי תיקיות במקום אקראי על ה-SSD ולחזור על התהליך שמדריך?

תודה רבה!

פורסם

אני לא מאמין שבאמת עשית את מה שכתוב במדריך הזה.

אני לא יודע איך מחזירים את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה כזה דבר נורא ובלתי הפיך,

אחרת לא הייתי עושה את זה מלכתחילה.

בכל מקרה, אני מקווה שיהיה שיפור נוסף ברגע שאשנה את זה.

פורסם

אמרו לך מההתחלה שלא צריך לעשות דבר פרט ממה שצוין כאן.

אם בכלל יהיו הבדלים לטובה, זה לא משהו שמישהו יכול להרגיש. (גם לא תראה שום שינוי בביצועים בתוכנת AS SSD לדומה)

כל הנושא של להזיז את ה TEMP לכונן אחר, נכון לכוננים מהדור הראשון שהיו בעלי הרבה פחות מחזורי מחיקה/כתיבה אפשריים מכוננים מודרניים. וגם אז, זה פגע בביצועים, לא שיפר אותם.

ולהזיז קבצים זמניים או את הקובץ החלפה ל RAM DRIVE , רלוונטי רק אם יש לך כמות גדולה יותר של זיכרון פנימי במחשב ממה שאתה מנצל בפועל, וגם אז סביר להניח שלא יורגשו הבדלים. כי אם לא, ובכל זאת תפעיל RD מהזיכרון שמשמש עבורך לעבודה באפליקציות ובמשחקים, בפועל מה שיקרה זה שיפגעו הביצועים של אותם ישומים ושל המחשב.

פורסם

אז מה כן רלוונטי בשביל לשפר את הביצועים בSSD?

בהתחשב בעובדה שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון?

פורסם

כלום מעבר למה שכבר אמרו לך.

ואגב, אין מצב שראית תוצאה של 500 לכנן הזה ב SATA II.

תיקון: לא שמתי לב שמישהו אחר שאל. winer, פשוט תעקוב אחר השירשור מההתחלה. הכל כבר נאמר.

פורסם

קראתי, לפי מה שהבנתי לא צריך לעשות כלום.

כל מה שצויין במדריכים נפסל.

פורסם

לא הכל.לבטל את הHIBERNATE (שינה עמוקה) ולהקטין את הPAGEFILE (זיכרון וירטואלי) אלו דברים שאת ביצועם ניתן לשקול .

פורסם

אני הקטנתי זיכרון וירטואלי ל-2GB עם אופציה להגיע ל-3GB.

פורסם
לא הכל.לבטל את הHIBERNATE (שינה עמוקה) ולהקטין את הPAGEFILE (זיכרון וירטואלי) אלו דברים שאת ביצועם ניתן לשקול .

שלא ישנו כלום מבחינת ביצועים.

להיפך, אני חושב ש SSD אידיאלי לשימוש HIBERNATE. אומנם זה לוקח מעט נפח, (וזה הכל) אך המחשב יכול לשוב ממצב השינה המקסימום חסכוני הזה במהירות רבה יותר מאשר מדיסק קשיח. ולגבי PAGEFILE, אם יש במחשב מספיק זיכרון לכל השימושים, זה גם ככה לא ישפיע על הביצועים. ואם אין מספיק זיכרון, אז הקובץ הזה דרוש והכרחי.

פורסם

זה משאיר נפח פנוי על הכונן.ולמי שהכונן שלו מפוצץ זה יכול להועיל גם לביצועים.אצלי זה חסך יותר מ10 גיגה.המטרה העיקרית בכך היא אכן לא שיפור הביצועים אלא פינוי מקום על הSSD.

פורסם

אני חסכתי 13GB (מחקתי גם את קבצי הגיבוי של SP1).

פורסם
  • מחבר

מהירות כזאת אפשר להשיג רק ב-SATAIII?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540455.msg4630922#msg4630922

עניין נוסף, האם זה תקין שכאשר המחשב עולה, אני רואה את המסך הבא (זה פשוט מעכב את העליה של המערכת וזה התחיל לקרות רק מהמעבר ל-AHCI)?

150920121188.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים