פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים שלום!יש לי מחשב ישן עם לוח אם מסוג P4S800D.אני מחבר לו עם חיבור SATA כונן DVD והביוס לא מזהה אותו.מה הבעיה? תודה!
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר בדקתי עכשיו, ובמחשב אחר הוא כן מזוהה.ישנה בעיה עם הלוח אם P4S800D.אולי הגדרות bios לא טובות?
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר יש לי דיסק קשיח שמחובר בחיבור IDE.ניסיתי לנתק אותו ולהשאיר רק את ה-DVD ולא עזר.חיברתי את הDVD לשני חיבורי ה-SATA וה-BIOS לא מזהה בשני החיבורים.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים ליבדוק שדריברים של סאטא מותקנים.ליבדוק על כונן עם אפשר לגדיר לו סאטא 1 (מהירות 150) אם גמפר שיש עליו.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר לגבי הדרייברים, אין לי מערכת הפעלה מותקנת במחשב. איך אני אמור להתקין אותם?ליבדוק על כונן עם אפשר לגדיר לו סאטא 1 (מהירות 150) אם גמפר שיש עליו. - לגבי זה, יש תמונה שתוכל להראות לי?
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים P4S800D Release BIOS 1008Patch SATA detects fail during post.Support Beep when VGA found. 2004.07.29 updatee]תנסה לעדכן ביוס
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר אין אצלי בביוס שורה כזאת!בכל מקרה קרה דבר מוזר! לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, ראיתי במנהל התקנים שהמחשב לא מזהה התקן אחד בשם "בקר RAID".אמרתי לעצמי, למה לא להתקין אותו? אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של אסוס, התקנתי והפעלתי מחדש את המחשב, ואז פתאום ראיתי את הכונן DVD במחשב שלי. אפילו לחצתי עליו לחצן ימני ועשיתי "הוצא" כדי לראות שהוא הכונן הנכון. והכל עבד.אני רוצה לציין שבביוס אני עדיין לא רואה את ההתקן.מוזר, הא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.