עבור לתוכן

אפשר לבקר את TMS?

Featured Replies

פורסם

אפשר לכתוב פה על חוייה מאוד לא נעימה שהיתה לי עם TMS(וכנראה שאני לא אקנה מהם יותר) או שזה נוגד את חוקי הפורום?

פורסם

קראת את חוקי הפורום? ניסית לפתור את הבעיה ישירות מול TMS?

פורסם
  • מחבר

קראת את חוקי הפורום? ניסית לפתור את הבעיה ישירות מול TMS?

זה לא ממש בעיה אלא יחס לא טוב שנתקלתי בו.

טוב אני אכתוב ומקסימום תמחקו.

הזמנתי מחשב חדש. לפני ההזמנה דיברתי עם אחד בשם ליאור. עזר לי מאוד. היה מאוד מקצועי, אדיב ותפר לי מפרט בול לצרכים שלי. באמת שהתרשמתי מאוד.

ביום ראשון קיריל התקשר אלי בדק שאכן יש את כל הרכיבים במלאי ולקח הזמנה. לאחר דין ודברים הבנתי שאני אצטרך לצאת מהעבודה בשביל לפגוש את השליח מאחר ושעות העבודה הם בשעות העבודה שלי.

היום(רביעי) התקשרתי אליהם לבדוק מדוע לוקח כזה והאם יש אפשרות לזרז את זה קצת (חשבתי שזה נתקע בחברת המשלוח) להפתעתי גיליתי שהםרק התחילו להרכיב לי אותו היום וכל זה מלווה ביחס מזלזל לחלוטין אפשר היה לחשוב לרגע שהם הלקוח ואני הנותן שירות. לא רק זה אלא גם כששאלתי הם זה יגיע השבוע הוא ענה לי שזה יגיע ביום ראשון-שני לאחר מספר דקות זה הפך לשילישי ואחרי זה הוא עוד אמר לי שגם אולי אחרי שלישי (שזה כבר חריגה מההתחיבות שלהם של 7 ימי עסקים).

הוא כל כך הרגיז אותי שאמרתי שאני רוצה לבטל. הוא בכלל לא התרגש אמר זה יעלה לך 100 שקל ביטול...

(ואני שואל את הקוראים אולי אתם מבינים על מה?!? הם אפילו עוד לא הרכיבו את זה!!)

בקיצור כל ההרגשה הטובה שהחברה הזו נתנה לי בהתחלה הלכה לפח, אני אפילו מפחד לחשוב מה יקרה אם אני אצטרך לממש אחריות.

ממש אכזבה.

אני רק אדגיש שכשהתקשרתי לא היתה לי אפילו חצי מחשבה לבטל... בסך הכל רציתי לבדוק מה הסטטוס של המחשב ומתי הוא יגיע.

אני אעדכן אתכם מתי הוא יגיע בפועל.

מקווה מאוד שפשוט נפלתי על כזה מוכר, כי אני יודע שיש שם גם חברה טובים.

פורסם

שלום לך.

עשיתי בדיקה קצרה - בבקשה תוצאות.

לא אפרסם פה שמות. אשתמש במספר הזמנה. - 11302

הזמנה בוצע בצאריך - 01.09.2012, 02:12[table] [tr][td]כלומר - יום ראשון עסקה אושרה. זמן הספקה הינו 7 ימי עבודה.

אתה אמור לקבל את המחשב עד - יום שני שבוע הבא - 10/09

כל מי שרוצה את המחשב מהר - עד 4 ימי עסקים - אין שום בעיה תמורת תשלום של 75 ש"ח. אין מה לעשות יש לחץ בתקופה הנוכחית. אם הזמנת מחשב לפני 3 ימים סביר להניח שהוא בשלבי ההרכבה. אנו נעמוד בהתחייבות לספק מחשב תוך 7 ימי עסקים. ואם לא נדאג לפצות את הלקוח.

אף אחד לא מנסה להרגיז לקוחות - כל לקוחות שרוצים את המחשב מהר - משלמים. לא חסר כאלה בימים האלה - גם תשלום של 75 ש"ח הוא ממוצע למחירי השוק. אם בחרת לא לשלם אז בבקשה טיפה סבלנות - תקבל את המחשב בזמן.

[/td][td][/td][/tr] [/table]

פורסם
  • מחבר

שלום לך.

עשיתי בדיקה קצרה - בבקשה תוצאות.

לא אפרסם פה שמות. אשתמש במספר הזמנה. - 11302

הזמנה בוצע בצאריך - 01.09.2012, 02:12[table] [tr][td]כלומר - יום ראשון עסקה אושרה. זמן הספקה הינו 7 ימי עבודה.

אתה אמור לקבל את המחשב עד - יום שני שבוע הבא - 10/09

כל מי שרוצה את המחשב מהר - עד 4 ימי עסקים - אין שום בעיה תמורת תשלום של 75 ש"ח. אין מה לעשות יש לחץ בתקופה הנוכחית. אם הזמנת מחשב לפני 3 ימים סביר להניח שהוא בשלבי ההרכבה. אנו נעמוד בהתחייבות לספק מחשב תוך 7 ימי עסקים. ואם לא נדאג לפצות את הלקוח.

אף אחד לא מנסה להרגיז לקוחות - כל לקוחות שרוצים את המחשב מהר - משלמים. לא חסר כאלה בימים האלה - גם תשלום של 75 ש"ח הוא ממוצע למחירי השוק. אם בחרת לא לשלם אז בבקשה טיפה סבלנות - תקבל את המחשב בזמן.

[/td][td][/td][/tr] [/table]

תודה על התשובה.

אם הבחור ההוא היה אומר לי את מה שאמרת לי פה... לא היה בכלל דיון. היתי אומר הבנתי,תודה ומצטער על ההטרדה. אפשר היה לסיים את כל הסיפור הזה גם יפה ובנחת ולא לתת לי הרגשה חרא.

בסופו של דבר אני רוצה לקנות ואתם רוצים למכור...

בכל מקרה תודה.

פורסם

אם קיבלת הרגשה לא טובה - סליחה לא היית זאת הכוונה של בחור שדיבר איתך.

אם יש לך עוד שאלות בהמשך הדרך זה מייל שלי kirill@tms.co.il תפנה ישירות. או ל-lior@tms.co.il

נעזור בכל שאלה שיש לך.

פורסם

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים