פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים גרסא 605השינויים:*לבעלי גרסאת חומרה V1 בלבדSupports Unifi users and general usersDDNS status display modificationImproved virtual server functionFixed Daylight Saving time bugImproved multicast functionImproved QSS/WPS functionImproved USB function module
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים מחבר עדכון: שדרגתי, הם הוסיפו אופציית Unifi לספקים אשר נותנים גם שירותי אינטרנט וגם IP TV (טלויזיה על תשתית האינטרנט)מה שהאופציה החדשה נותנת היא הופכת את חיבור הLAN1 לכניסת הIP TV,כמובן שבארץ שירות כזה עדיין לא קיים אבל יפה מאוד שהם ממשיכים לעדכן את הנתב היחסית וותיק הזה.נ.ב תגובות הנתב מרגישות מהירות יותר וגם הגלישה במעט
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים 1. גם אני שדרגתי את הנתב שלי - השדרוג עבר ללא שום בעיה.2. הנתב אינו שומר את ההגדרות הישנות ויש לבצע את כולן מחדש - הגדרת חייגן, פורטים, אבטחה וכיוב'.3. לא הבחנתי בשום הבדל במבנה התפריטים, פרט להוספת אופציה להתחברות לספק שמספק הן שירותי תשתית אינטרנט והן IPTV - עדיין אין כזה שילוב בארץ.
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים 2. הנתב אינו שומר את ההגדרות הישנות ויש לבצע את כולן מחדש - הגדרת חייגן, פורטים, אבטחה וכיוב'.ואם אתה שומר לפני וטוען אחרי השדרוג?
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים אני מאמין שטכנית זה אפשרי אבל לא הייתי ממליץ על כך. אם בזמן שדרוג הקושחה הנתב מוחק את ההגדרות הקודמות, יכול להיות שמבנה ההגדרות השתנה וטעינת הישנות תגרום לבעיה. אני הייתי מקדיש כמה דקות ומגדיר מחדש את החייגן ושאר הפרמטרים.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים אני הייתי מקדיש כמה דקות ומגדיר מחדש את החייגן ושאר הפרמטרים.זה לא מעט דקות למישהו שמוגדרים אצלו כמה וכמה virtual servers.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים אתמול התקנתי את זה וה-IP ברירת מחדל השתנה מ-192.168.1.1 ל-192.168.0.1... זה נורמלי?אגב, היום הקושחה כבר לא מופיעה באתר שלהם משום מה...
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים ח ח ח נראה שעלית על הבעיהגם אצלי זה השתנה אבל אחרי שהחזרתי את הגיבוי זה חזר לעצמו
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים בלי לספר למשתמשים זו בעיהדרך ipconfig גיליתי את ה - IP של הראוטר ומשם כבר החזרתי את הגיבויאבל מה יעשה מי שלא מכיר ? אולי הוא כבר נותק מהראוטר שלו ולא יכול להגיב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.