עבור לתוכן

מחפש כונן נייד 2.5" של 1T מ- KSP, מתלבט בין כמה דגמים..

Featured Replies

פורסם

אחי נוסע לאילת השבוע. צריך כונן 1T עדיף 2.5" כמובן מ- KSP.

מה מבין הבאים הכי עדיף:

http://ksp.co.il/?select=.1033..146..371..489..691.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

המטרה לחסוך אבל חשוב שיהיה כונן עמיד ובעיקר מהיר!!.

דבר נוסף: אין לי USB3 במחשב אלא רק חיבור ESATA, האם יש קומבינה לתאם בין ESATA ל- USB3 (עם ה- ESATA אני עובד בכונן אחר ומעביר על 80M/S)? אם לא אז אשמח להמלצה לבקר USB3 כמה שיותר זול מ- KSP גם.

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה קצת יותר מוגן מפגיעות ובתורו גם כבד וגדול יותר (במעט)

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, ההבדל היחיד הוא בהגנה ולא בביצועים...אז פחות חשוב מי מהם אקח. כנראה הירוק..יותר יפה ;D

דבר נוסף..לגבי עניין החיבור, יש לי רק USB2 ו- ESATA במחשב..יש דרך בכל זאת להתממשק ל- USB3 דרך ה- ESATA או שחייב לקנות בקר? אם כן איזה לדעתך ייתן את מלוא הפוטנציאל מ- USB3 ועדיים יהיה זול מ- KSP?

אילו הבקרים שיש:

http://ksp.co.il/?select=.286..765.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=%E1%F7%F8&buy=&minprice=&maxprice=

פורסם

ESATA יתן לך את כל המהירות שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר את המצב יותר לעומק כי נראה שלא הבנת אותי.

כרגע יש לי בלוח אם חיבור USB2 וחיבור eSATA. הכונן שאני ייקנה אם כן הוא הטרנדסקין הירוק שבו יש רק USB3 שאין לי בלוח אם. השאלה שלי היא האם יש מתאם eSATA ל- USB3 כדי שאוכל לנצל את מלוא המהירות? ואם לא איזה בקר USB3 מומלץ לי בחיבור PCI-E?

אני יודע ש- eSATA ייאפשר את מלוא המהירות, רק שאין לכונן שאני קונה חיבור eSATA אלא רק USB3.

פורסם

שים לב שכונן שמחובר ב-ESATA צריך להיות מחובר גם לחשמל.

בקרים פשוטים כאלה יתנו לך במקרה הטוב את המהירות של USB2.

פורסם
  • מחבר

אתה עונה תשובות ממש מתומצתות (בהנחה שאתה מומחה) ::) ..בתור אחד שאוהב לדעת בדיוק מה הוא קונה קצת חסר לי נתונים.

בכל אופן תודה על העזרה.. אני כבר אבדוק בוויקיפדייה מה ה- UPTO של USB2 לעומת 3, רק מקווה שהתיאוריים תהיה קרובה למציאות והכונן יעביר יציב על המקסימום רוחב של USB2 לפחות אם אין לי USB2 (בכל זאת זה USB3 שתומך לאחור על 2..)

פורסם

טיפ קטן - רק שתדע.

קיימים כוננים חיצוניים עם חיבור מיוחד - כלומר הכבל שאתה מקבל יחד עם הכונן החיצוני מצד אחד נניח הוא USB ומצידו השני הוא ייחודי ולא סטנדרטי.

עדיף (רק המלצה) לחפש כונן (גם אם הוא פחות מוגן/מהיר/יציב) עם חיבור סטנדרטי פשוט -

נתקלתי במס' רב של כוננים שהחיבור שלהם עדין מאוד ולרוב מתנתק או שיש להקפיד להניח את הכבל בזווית מסוימת..

הבעיה היא שקיימת בעיה, אז הכבלים המיוחדים הללו עולים הרבה יותר מהסטנדרטים.

לתשומת ליבך.

נ.ב. אין לי מושג איזה חיבור יש לכונן החיצוני שאתה מתכוון לקנות, אבל כדאי לשאול מראש.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת! לקחתי לתשומת ליבי :xyxthumbs:

פורסם

איזה תשובות אתה רוצה? שאני אחפש בשבילך בגוגל?

אם המהירות ממש חשובה לך, אולי שווה לך להשקיע בבקר יקר \ להחליף לוח אם. רוב האנשים שאני מכיר ממש לא צריכים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים