פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים הבעיה היחידה במחשב נייד שלא יהיו לו אותיות בעברית על המקלדת (לשים מדבקות לא נחשב) ואז לך תוכיח שקנית אותו בארץ.
פורסם 2012 באוגוסט 3113 שנים לא חסר אנשים שהזמינו לפטופ מחו"ל בלי מקשים בעברית, לא נראה לי שזה יהיה בעיה.יומיים לפני היום, שאחרי מחר.תעדכן אותנו איך הלך...
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים הבעיה היחידה במחשב נייד שלא יהיו לו אותיות בעברית על המקלדת (לשים מדבקות לא נחשב) ואז לך תוכיח שקנית אותו בארץ.כן.. אין ספק שזה מה שיש לפקיד מכס לעשות בכל בדיקה, לפתוח את המחשב ולראות את המקשים...
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים כן.. אין ספק שזה מה שיש לפקיד מכס לעשות בכל בדיקה, לפתוח את המחשב ולראות את המקשים... אם תיפול על פקיד מכס שמתעקש לעשות את העבודה שלו אז כן.. הוא יבדוק את המקשים. כמובן שהסבירות נמוכה מאד
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים כבר פעמיים בשנה וחצי האחרונות נפלו עלי פקידי מכס במסלול הירוק אולי כדאי שתפסיק להסתובב עם צ'קלקה על הראש.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים יוצא לי לטוס 3-4 פעמים בשנה, הרבה שנים לא בדקו. כנראה הגיע זמני. בפעם האחרונה חשבתי שישחילו אותי, הבאתי 2 בקבוקי וויסקי במקום אחד שמותר. אבל הם רק רצו לשקף את המזוודה.
פורסם 2012 בספטמבר 113 שנים חזרנו מלאס וגאס עם 4 מזוודות מלאות במעבר בלונדון הקדמנו את המטוס אז המזוודות לא הגיעו איתנו.בנתב"ג הודיעו לי שהמזוודות יגיעו רק למחרת ונתנו לי הצהרת מכס למלא, אז כתבתי בגדים לשימוש אישי וקרטון סיגריות.הלכתי באמצע הלילה להחתים את המוכסים במעבר הירוק, הערתי אותם מנימנום עמוק וחתמו לי.למחרת המזוודות הגיעו הביתה עם שליח, אחלה דבר.
פורסם 2012 בספטמבר 813 שנים אם תיפול על פקיד מכס שמתעקש לעשות את העבודה שלו אז כן.. הוא יבדוק את המקשים. כמובן שהסבירות נמוכה מאד ולכל האחרים.... הם מנסים לתופס את הדגים הגדולים ולא את הבודד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.